Sziasztok!
Pegging-re keresek hölgyet
Pegging-re keresek hölgyet

Sziasztok.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sziasztok, szadista partnert keresek.
Bdsm partnert keresek, közép- és dél-alföldi régió.
Dominát keresek bi
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Privátban kérem a választ és az elérhetőséget!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nagykanizsán keresek szado,pervi partnert hellyel.
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Fistingre keresek hölgyet hely van Magyarország dél keleti részén
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23,
és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt

Pápa, környékén,sub csaj???
Szolgál keresek nőt ffit párt alkat nem szamit sem a kor
Van itt olyan lány, aki videóhívásban parancsolagatna nekem, hogy mit csináljak és pedig minden kérésének engedelmeskednék?
Sziasztok Zala megyei szeretőm keresem erett értelmes telt nő szemelyeben meretem 18/7 imadom a husos puncit duplan punciba fisting squirt nyitott a szex terén ha magadra ismersz várom valaszod privát uzenetben
Párt keresek ahol a hökgytag kinyalatná mindkét lyukát velem!
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Vasmegyében Dominát keresek ! Úrnőm Privátban írj
Extrém kövér,200 kg körüli nő szolgája lennék. Minden kívánságát teljesíteném egy ekkora nőnek.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit sok.indenbenn benne volnek