Bi lanyt keresunk ma delutan Godollo kornyeken! Helyunk van!
sub irányítható , akár alázható pasi keresi partnerét hosszabb távra Minden megoldás érdekel ! Vállalok amatőr filmszerepet is akár Írj privát köszönöm !
Szex szolgat keresek
Bdsm kedvelő partnert keresek, alföldi régió.
úrnőm!
szeretném felajánlani magam úrnők, igazi nő, hölgyek, lányok számára.
tudom hl a helyem...pontos elképzelésem van arról, hogy mennyiben tudok hozzájárulni az imádott úrrnőm élvezetéhez.
kevés tabuval rendelkező, lelkes, alázatos, elszánt, férfi vok
nem vagyok finnyás, nem érdekel a saját kényelmem, nem ijedek meg a tüskés erényövtől sem.
ha levelet írok, akkor úgy érzem méltón tudlak szolgálni....
szeretném felajánlani magam úrnők, igazi nő, hölgyek, lányok számára.
tudom hl a helyem...pontos elképzelésem van arról, hogy mennyiben tudok hozzájárulni az imádott úrrnőm élvezetéhez.
kevés tabuval rendelkező, lelkes, alázatos, elszánt, férfi vok
nem vagyok finnyás, nem érdekel a saját kényelmem, nem ijedek meg a tüskés erényövtől sem.
ha levelet írok, akkor úgy érzem méltón tudlak szolgálni....
igaz egyedül vok...de érdekelne a dolog.......összezárva idegenekkel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 10:02
Törölt felhasználó (4396782)

2-3 napra keresek rabszolga nőt, vagy párt!! Találkozunk, elviszlek magamhoz beteszlek a ketrecbe, és engem szolgálsz ezen idő alatt. A kölcsönös élmény a fontos! Légy szub, enyhén mazó, élvezd a kiszolgáltatottságot. (kezdő is lehetsz) A megbeszélt idő után hazamégy!
szia!
én benne lennék... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 10:48
én benne lennék... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Szopo szolgat keresek
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
2-3 napra keresek rabszolga nőt, vagy párt!! Találkozunk, elviszlek magamhoz beteszlek a ketrecbe, és engem szolgálsz ezen idő alatt. A kölcsönös élmény a fontos! Légy szub, enyhén mazó, élvezd a kiszolgáltatottságot. (kezdő is lehetsz)
Nagyobb távolság is szóba jöhet, az észszerűség határain belül.
Nagyobb távolság is szóba jöhet, az észszerűség határain belül.
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt domináns hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
miskolc mellől, keresem úrnőmet, vagy akár úrnőimet...mindenféle szolgálatra...
Szub szolga Dom /Dominat keres
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
Alázatos szolgat keresek
Tapasztalt BDSM pár bondage bábuja szeretnék lenni. Kérem, csak olyan írjon, akinek van ilyenben tapasztalata, tudja mit csinál. Bp+Pest megye.
Sokmindenre keresek de az lessz amit megbeszelunk
Szopatnek
Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek