Dominát, Domot keresek alázásomra! Bisex jól használható sub pasi vagyok Perverzió nem akadály !!
párok akár többes is érdekel !!
párok akár többes is érdekel !!
Fenekelés, testi fenyítés témában ismerkednék, beszélgetnék.
BBW, switch jelenleg inkább domináns hölgy keres ma estére (11.20) potens pasit Egerbe. hely és minden más adott! Ha úgy érzed színt vihetünk egymás estéjébe akkor írj!
Domináns Nőnek, puncit, popsit nyalnák, imádattal, a végtelenségig...
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Domina Hölgyet keresek aki spermát etetne velem, nyallatná a punciját.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nyíregyházán érzéki idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok érdekelne a bdsm világa
Lenne olyan aki bevezetne
Lenne olyan aki bevezetne
Domináns párokat vagy Dominát,Domot keresek hétvégi alázásomra! Bisex jól használható sub pasi vagyok. Bp. és környéke..
Domináns párokat dominát, domot keresek hétvégi alázásomra. Bisex jól használható sub pasi vagyok. Bp és környéke..
Senior férfiként Kecskeméten vagy vonzás körzetében élő domináns beállítottság párt, hölgyet ,urat keresek nem durva,nyomot nem hagyó perverz játékokra..
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bi lanyt keresunk ma delutan Godollo kornyeken! Helyunk van!
sub irányítható , akár alázható pasi keresi partnerét hosszabb távra Minden megoldás érdekel ! Vállalok amatőr filmszerepet is akár Írj privát köszönöm !
Szex szolgat keresek
Bdsm kedvelő partnert keresek, alföldi régió.
úrnőm!
szeretném felajánlani magam úrnők, igazi nő, hölgyek, lányok számára.
tudom hl a helyem...pontos elképzelésem van arról, hogy mennyiben tudok hozzájárulni az imádott úrrnőm élvezetéhez.
kevés tabuval rendelkező, lelkes, alázatos, elszánt, férfi vok
nem vagyok finnyás, nem érdekel a saját kényelmem, nem ijedek meg a tüskés erényövtől sem.
ha levelet írok, akkor úgy érzem méltón tudlak szolgálni....
szeretném felajánlani magam úrnők, igazi nő, hölgyek, lányok számára.
tudom hl a helyem...pontos elképzelésem van arról, hogy mennyiben tudok hozzájárulni az imádott úrrnőm élvezetéhez.
kevés tabuval rendelkező, lelkes, alázatos, elszánt, férfi vok
nem vagyok finnyás, nem érdekel a saját kényelmem, nem ijedek meg a tüskés erényövtől sem.
ha levelet írok, akkor úgy érzem méltón tudlak szolgálni....
igaz egyedül vok...de érdekelne a dolog.......összezárva idegenekkel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 10:02
Törölt felhasználó (4396782)

2-3 napra keresek rabszolga nőt, vagy párt!! Találkozunk, elviszlek magamhoz beteszlek a ketrecbe, és engem szolgálsz ezen idő alatt. A kölcsönös élmény a fontos! Légy szub, enyhén mazó, élvezd a kiszolgáltatottságot. (kezdő is lehetsz) A megbeszélt idő után hazamégy!
szia!
én benne lennék... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 10:48
én benne lennék... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.