Aktív domináns férfit keresek Budapesten
Párral ismerkednék ,akiknek lehetnék a nyaló szopó szolgája ,tabuk nélkül használhatnátok ,kivétel a kaki szex !Alázható ,barátságos e téren kezdő férfi vagyok ,régi vágyam egy teleélvezett puncit nyalni !
Hely szükség esetén megoldható a 17. kerületben ,de utazni is tudok !
Távolabbról érkezőknek vendégül látás ,nálam töltött több nap stb is érdekel !Esetleg hosszabb távú barátsággal is !
Hely szükség esetén megoldható a 17. kerületben ,de utazni is tudok !
Távolabbról érkezőknek vendégül látás ,nálam töltött több nap stb is érdekel !Esetleg hosszabb távú barátsággal is !
Sziasztok. Budapesten vagy a közelében Sub nőt keresek!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Lehetetlen kuldetes : keresek egy csinos lanyt (40-45 eves korig) aki nyalna a fenekem mikozben a kezevel izgatna, vagy magamnak csinalnam kezzel. Szivesen viszonzom.
Subként keresek dom hölgyet ma camon vagy holnap akár élőben is
Szombathely környeki egyetemista sub lànyt keresek...alàrendelt szerepre..igényes férfi vagyok
Szombathely környeki egyetemista sub lànyt keresek...alàrendelt szerepre..igényes férfi vagyok
Dorogon keresek valakit,aki rendelkezik hellyel,és szívesen elverné a seggem.Vékony testalkatúakat cserébe ,ha szeretné szopok.
Miskolci szolgálóim keresem
Dominát keresek, a jutalom nem marad el!

Helló Hölgyek.
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pentek delelott holgy aki szetdugna a fenekem? Esetleg tagitana ujjazna/oklozne?
Szombaton hölgyekhez, párokhoz csatlakoznék Fóton és környékén. Talpnyaló szub vagyok. Üzenetben szívesen adok elérhetőséget.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Most pénteken este Debrecenben szívesen találkoznék egy kedves párral, akik kedvükre használnának egy fiatal 21 éves fiút.
Vagy akár csak kukkolnék megkötözve. Igazából szinte bármiben benne vagyok.
Ha valakiknek van kedve pénteken szórakozni eg jót, akkor írjatok!
Puszi
Most pénteken este Debrecenben szívesen találkoznék egy kedves párral, akik kedvükre használnának egy fiatal 21 éves fiút.
Vagy akár csak kukkolnék megkötözve. Igazából szinte bármiben benne vagyok.
Ha valakiknek van kedve pénteken szórakozni eg jót, akkor írjatok!

Puszi
Peggingben jartas holgyet keresek napkozbeni szabadidovel.
Öklöz, tágitcsd a lukam , sajnos helyem nincs
Péntek estére keresek Budapesti partnert
Lábfétisre számmal kényeztetném ápolt lábaidat
közben ha van rá igény orális játék is mehet oda-vissza
kinek mihez lesz kedve
)
Lábfétisre számmal kényeztetném ápolt lábaidat
közben ha van rá igény orális játék is mehet oda-vissza
kinek mihez lesz kedve

Olyan hölgyet keresek akivel megtudom valósítani a vágyaink. Rettentően izgat és szeretem bámulni, masszírozni, nyalni a talp,comb, lábujjakat. Szeretnék a lábad előtt, alázva, bármilyen formában heverni. Edzés, futás, munka, fürdés után bármikor. 26F