Penteken napkozben Budapesten, olyan holgyet keresek aki alaposan szetkurna a fenekem. Strapon, okol stb stb. Irj batran! Tapasztalatom van!
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
SUB, engedelmes kis ribancomat keresem!!!
Alázó partnert keresek, fenekelés (self-spanking is), hereszadi, online is oké.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Sziasztok !
Uni biszex sub pasi vagyok.
Holnaptól egy hétig Sopronban keresem partneremet mindenféle jóra
Elvárás és tabuk nincsenek . Keress bátran.
Uni biszex sub pasi vagyok.
Holnaptól egy hétig Sopronban keresem partneremet mindenféle jóra
Elvárás és tabuk nincsenek . Keress bátran.
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Házaspár egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Alázatos szolgat keresek
Straponos Holgyet keresek akar holnap napkozbenre Budapesten! Tapasztalatom van! Imadom!
Jófej, fiatal, 25-30 év körüli sportos srácot keresünk soft-domináns szerepre, sub hölgytagunk számára. Balaton déli partján szoktunk nyaralni, itteni találkozóra keresnénk hellyel rendelkező vagy helyet biztosítani tudó pasit. (esetleg még a Velencei tó környéke is megfelelő lehet)
Ha van egy-két segédeszközöd ehhez az csak előny, valamint szeresd a cuckold szituációkat. Hetero 40-es házaspár vagyunk, még eléggé kezdők ilyen téren. Csak akkor írj ránk ha komolyan gondolod, komolyan izgat a téma, szívesen beszélgetsz róla és persze nem tűnsz el ha találkozásra kerül a sor.
Ha van egy-két segédeszközöd ehhez az csak előny, valamint szeresd a cuckold szituációkat. Hetero 40-es házaspár vagyunk, még eléggé kezdők ilyen téren. Csak akkor írj ránk ha komolyan gondolod, komolyan izgat a téma, szívesen beszélgetsz róla és persze nem tűnsz el ha találkozásra kerül a sor.

Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre
SUB, engedelmes kis ribancokat keresek!!
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is. Fenekelés, kötözés, vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Párszor már volt benne részem, és újra át szeretném élni a strapon adta örömöket. Így keresek egy perverz ugyanakkor korrekt Nőt aki alávetne ilyesminek! Üdv, J.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos