BDSM (dominancia-alávetettség és S/M)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

BDSM jelentése: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

[I]!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5134   2024. 10. 29. kedd 22:01
X Törölt felhasználó (4761084)
Sziasztok!
Extrém szexre keresek párt vagy társaságot elsősorban Heves-Pest megyékben!
#5133   2024. 10. 29. kedd 07:40
Cuki69 Cuki69
Sziasztok! Budapesten Urnomet keresem , 30as nagy mérettel ápolt férfiként
#5132   2024. 10. 29. kedd 04:15
NicoolésTom NicoolésTom
Kecskemét-Kiskőrös. Szingli fiút keresek szeretőnek.(férjem tudtával) Korod 25-36 közt szigorúan! Túlsúly, szakál kizárt. Méret 16cm+!!!!! Whatsaapom adom ki elérhetőségnek. Autód legyen, egzisztencia fontos számomra!. Hétvégi programok és bulik is kellenek! Csak privát keress. Szeretem ha használva vagyok
#5131   2024. 10. 28. hétfő 11:49
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
#5130   2024. 10. 27. vasárnap 18:12
Farkalo67 Farkalo67
Tag punciju nőt keresek renceres ökölsexre.
#5129   2024. 10. 27. vasárnap 15:31
diszkrétbarátság diszkrétbarátság
Sziasztok. Sub nőt keresek, aki szereti az extrémebb játékokat is.Tágítós játékok, fisting, mellpaskolás, mellkínzás, fenekelés, gyertya stb. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
#5128   2024. 10. 27. vasárnap 06:20
torkoskocsog torkoskocsog
November 3-án vasárnapra keresek ÓZD, EGER, KAZINCBARCIKA környékén párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról és más időpontban is várom a jelentkezéseteket.
#5127   2024. 10. 27. vasárnap 05:18
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
#5126   2024. 10. 27. vasárnap 04:54
X Törölt felhasználó (4744405)
Alázatos nyaló szopó fenyíthető meztelenül megbilincselt szolgája lennék szigorú határozott ellentmondást nem tűrő ellentmondást pálcával megtorló férfinek aki kénye kedvére használná a számat nyelvemet ,számba arcomra pisilne ,szopatna herezacskóját nyalatná fenekét nyalatná velem a végén a számba élvezne !
Vadonatúj eszközeim vannak ,bilincs ,bőrpálca, csipeszek, szájpecek, szemmaszk , nyakörv !
Helyem nincs de utazni tudok !
Várom Uram jelentkezését !
#5125   2024. 10. 26. szombat 21:33
PáratlanPáros13 PáratlanPáros13
Sziasztok!bayernben Mühldorf am inn környékén párommal barátkozás, szorakozas celjabol szívesen ismerkednenk ferfiakkal akik hasonló beállítottságúak hozzank, akik benne vannak egy jo buliban, szeretnek élni es szivesen ismerkednenek!
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
#5124   2024. 10. 26. szombat 06:10
Popót Popót
Úrnőm keresem aki a seggét is nyalatja velem.....
#5123   2024. 10. 25. péntek 07:21
torkoskocsog torkoskocsog
November 3-án vasárnapra keresek ÓZD, EGER, KAZINCBARCIKA környékén párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról és más időpontban is várom a jelentkezéseteket.
#5122   2024. 10. 23. szerda 17:25
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
#5121   2024. 10. 23. szerda 17:21
X Törölt felhasználó (4704556)
wave
#5120   2024. 10. 23. szerda 10:11
malna02 malna02
na02 45 éves korig keresek, nem dohányzó hetero férfit a szomszédos megyékből. Tágítós játékokra. Nem napközbeni szexre. Még egy plusz partnerrel. Kötözz ki és feszegessük a határaimat együtt
#5119   2024. 10. 22. kedd 16:15
Gepesz28 Gepesz28
Hali !
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
#5118   2024. 10. 22. kedd 15:56
X Törölt felhasználó (1108392)
Olyan tág puncijú hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élményed, vagy csak éppen kipróbálnád, tisztában vagy az adottságaiddal, én nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségleteid.

Teljesen természetes, ha vágysz erre, akár már próbáltad, akár most fedeznéd fel először. Sok nő érez így, és ez egy teljesen normális része lehet az intimitásnak, ha jól érzed magad benne. Én odaadóan, türelmesen és nagy figyelemmel fogom megközelíteni ezt a közös élményt, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezd magad. Szívesen lennék az állandó partnered, aki rendszeresen kielégít így. Én egy 38 éves fiatalos srác vagyok, közepes ököl mérettel. A punci fistelésben nagy tapasztalatom van.

Ha esetleg kicsit zavarban vagy emiatt, szeretném, hogy tudd: ezek a vágyak nem szégyellnivalók, és én itt vagyok, hogy segítségedre legyek egy biztonságos, odafigyelő és megértő partnerként. Ha a vágyaid eddig csak fantázia volt, most itt a lehetőség, hogy a valóságban is megélhesd őket.

Szívesen beszélgetnék veled előzetesen, hogy tisztázzuk az elvárásokat, igényeket és határokat. Várom üzenetedet, ha úgy érzed, hogy szívesen fedeznéd fel vagy élveznéd újra ezt az élményt, miközben figyelmes, tiszteletteljes és bizalmon alapuló kapcsolatot építünk. Keress bizalommal, nem bánod meg!
#5117   2024. 10. 21. hétfő 20:08
X Törölt felhasználó (4760343)
Nyíregyházán domináns lány/pár áldozata lennék ma éjjel!
#5116   2024. 10. 19. szombat 06:38
X Törölt felhasználó (4542762)
Békéscsaban keresek domina nőt, vagy domináns méretes pasit, vagy párt. Bi passzív vok.
#5115   2024. 10. 19. szombat 02:01
Gepesz28 Gepesz28
Borsod és heves megyében keresek most játszó partnert kezdő biként utazni tudok de helyel is rendelkezek

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 05. 23. szombat
Üzenetek: 5634db
Utolsó üzenet: tegnap 12:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!