Szolgat keresek
BDSM partnert keresek, fenekelés, hereszadi, talpverés, csiki, pofon, alázás téma.
Nevelhető ,büntethető alázatos férfi keresi urát parancsollóját ,aki szopatna, seggét nyalatná ,számba élvezne számba hugyozna pálcázna ,megbilincselne egyéb módon kiélné rajtam szadista vágyait !
Új eszközeim vannak, pálca bilincs ,csipeszek ,análplug ,análkampó, nyakörv pórázzal ,intim gyertya ,szájpecek !
Idősebb ,mackós alkat előny ! Hely kell Pest megye de távolabbra is szívesen utazom !
Új eszközeim vannak, pálca bilincs ,csipeszek ,análplug ,análkampó, nyakörv pórázzal ,intim gyertya ,szájpecek !
Idősebb ,mackós alkat előny ! Hely kell Pest megye de távolabbra is szívesen utazom !
Van itt olyan Borsodi nő aki szeretne eljátszadoni egy 20 centis farokkal? Akár BDSM, akár más? Amit szeretnél

Seggnyaló faszszopó, köcsögömet keresem Miskolcon. Légy engedelmes szolga
SUB beálítottságú lányt keresek!
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Debrecenben keresnek leginkabb olyan holgyet akit izgat a bdsm vilaga, a jatekok es segedeszkozok hasznalata. Vagy szivesen kiserletezne ebben a vilagban. Minden lehetoseg erdekel
Medical sexre keresek aktiv Férfit
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Elektro stimulálóval pénteken napközben bevállalós lány melleit/punciját izgatnám Budapesten. Ha tetszik, írj és találkozzunk!
Szerinted ha öt percenként beírsz ide és tönkre vágod a társkeresőt, akkor sikeresebb lesz a keresésed?
(Ez egy válasz Gepesz28 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 03:32

Sziasztok!
Dominát keresek, aki megeteti velem a saját spermám.
Sziasztok!
Sub passziv keres extrem kemenykezu domot / dominat
Nyiregyhaza-Debrecen
Nyiregyhaza-Debrecen
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Sziasztok!Szombathely és környékén keresem azt a vállalkozó szellemű Nőt aki análisan meg újjazna kitágítana és végül felcsatolhatóra húzna majd alaposan megdugna vele.Nagyon régóta erre az egyre vágyom,hogy egy Nő így megdugjon.Ha esetleg magadra ismertél és segítenél benne akkor privat üzenetben keres meg.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Szegeden keresek nőt, bi párt vagy ferfit hellyel