Ha szeretsz szopni és nedvesedsz a gondolattól, hogy alkalmanként egy domináns úr kedvére használjon, keress meg!
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Van itt olyan nő aki straponnal ellátná a popsim? Üdv, J.
Sziasztok! Pénisz különböző módokon történő izgatás és herekötözéshez keresek olyan partnert(eket) akik élvezik csinálni. Valamint természetesen fejéshez is...
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Sub szolga lányt keresek! Kecskemét vagy tudj utazni. Kreatív, alárendelős szexuális játékokat kedvelő vagyok. Privizz!
Sziasztok.
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu!
Skype cimem.Tomisex85
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu!
Skype cimem.Tomisex85
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből, vagy távolabbról is, helyem van.
Sziasztok!
Fiatal srácként szívesen ismerkednék a témában
Fiatal srácként szívesen ismerkednék a témában

Fenekelés témában ismerkednék, leveleznék, kameráznék.
Holnap hölggyel bármiben benne vagyok. Nincs tabu
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Aktivat keresek minden jóra , beválalós vagyok
Hölgyek társaságát keresem!
Sziasztok!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
BDSM -be szerintem bele illik. Felcsatolható dildóval rendelkező nőt keresek!
Sziasztok!
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Kiszolgáltatott izgatás játékokhoz keresek partnert. Harisnya és magassarkú alap valamint herekötözés.
Elnyújtott és őrjítő izgatás, finom kézimunka illetve fejés lenne a vágyam. Ha akad valaki aki ebben partnerem lenne akkor örömmel veszem megkeresését. Illetve csak fejésre is nyitott vagyok különböző módokon.
Sziasztok ! Keresek ma estére egy személyt ( férfi vagy nő ) , akit 1.5-2 órára “elrabolhatnék” . Kikötözhetném, bezárhatnám, használhatnám, alázhatnám, kinevethetném . Természetesen előre megbeszélve- átbeszélve őt mi izgatja , mi fér bele neki és mi nem egy ilyen szituációban és azt betartva. A végén pár percben párom is megnézné az új “szerzeményem” de ő csak megtekintené a helyzetet. Szimpátia, higiénia , diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok Ózdon aktív ma este?
sajnos nem tudom hova lehet ilyet írni de kit izgat orvosi szerepjáték?