Sziasztok! Pénisz különböző módokon történő izgatás és herekötözéshez keresek olyan partnert(eket) akik élvezik csinálni. Valamint természetesen fejéshez is...
Van itt olyan nő aki straponnal ellátná a popsim? Üdv, J.
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Ha szeretsz szopni és nedvesedsz a gondolattól, hogy alkalmanként egy domináns úr kedvére használjon, keress meg!
Sziasztok!
Fiatal értelmes fiúként szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetenként párokkal is
Fiatal értelmes fiúként szívesen ismerkednék hölgyekkel, esetenként párokkal is

Olyan nőt keresek, aki hívásban (skype, stb.) irányítana és parancsolna nekem, hogy mit tegyek magammal. Ha Miskolc közeli érdeklődő van, akár el is megyek és személyesen is lehet csinálni.
Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Lehet szó vad, szenvedélyes szexről, az összes testnyílásod intenzív használatáról, többes felállásról vagy szub/mazo lányokat szívesen kínzom kéjesen, fenekelem és dominálom. Eszközök használatában és többes felállásban is van tapasztalatom.
Domomat keresem Budapesten heti egy alkalomra
Miskolci szolgáim keresem
Fétiseket, bdsm-et kedvelő nőt keresek hosszú távra. Többnyire a szubmisszív vonal izgat.
Szegeden keresek nőt vagy bi párt
Sziasztok!
Fiatal kíváncsi srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal korosztálytól függetlenül..
Fiatal kíváncsi srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal korosztálytól függetlenül..
Péntek délelőttre keresem domináns partnerem! Helyem van. Nagy farok előny. Ami izgat: fenekelés, beöntés, tágítás, mélytorok(milk show)!
Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Aktív férfit vagy férfias férfit NEM keresünk.
További sub femboyokat illetve sub vagy akár dom nőt is keresünk aki szívesen beszáll a további feminizációjukba és nevelésükbe.
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
Sziasztok!45é. Szombathelyi helyel rendelkező pasi vagyok!Keresem azt a Domináns hajlamú Nőt aki felcsatolhatóval alaposan ellátna a hátsómat.Nagyon szeretném átélni a Strap-on álltali gyönyört amikor egy Domináns Nő így fel tűzne a műfarkára.Rendszeres talállkozó is lehet ahol kiélhetnéd magad rajtam fordított felállásban amikor Én lennék a NŐ akit alaposan megdugsz.
PASIK NEM ÉRDEKELLNEK!!!
PASIK NEM ÉRDEKELLNEK!!!
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok. Írjatok privin
(Ez egy válasz Passiongroup üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:17

Sziasztok. Férfias dom aktív vagyok sok tapasztalattal feminizálásban. Sok (5-6) fix femboy / sissy partnerem van akikkel szeretünk többesezni. A legtöbbjük chastity-t hord és csak análtól élvezhet el. Az eddigi legnagyobb bulink 4 femboy+ én volt.
Sziasztok!
Nőt keresek aki bevezetne a BDSM világába
Nőt keresek aki bevezetne a BDSM világába