Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Egy aktuális vágyamhoz keresek bevállalós, helyes párt: Felugrom hozzátok (vagy egy hotelben találkozunk), a pasi leszop a párja jelenlétében, akár a segítségével. A végén nyelés, vagy arcra élvezés. Ha megvan a kémia, akkor a szereposztás fordított is lehet, az alárendelt szerepet is kipróbálnám. Felnőtt embereket keresek, akik tudják mit akarnak. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor rendszeres kapcsolatra is nyitott vagyok. Írjatok üzenetet és vágjunk bele, ha minden klappol!
⣿⣿⣿⣿⡟⠛⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡟⠛⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsitva kikötött formás nő alapos kefélése
Sziasztok
Van itt sub lány?
Aki akar is találkozni?
Van itt sub lány?
Aki akar is találkozni?
Egy aktuális vágyamhoz keresek bevállalós, helyes párt: Felugrom hozzátok (vagy egy hotelben találkozunk), a pasi leszop a párja jelenlétében, akár a segítségével. A végén nyelés, vagy arcra élvezés és mindenki megy a dolgára. Ha megvan a kémia, akkor a szereposztás fordított is lehet, az alárendelt szerepet is kipróbálnám. A drámatagozatot az általános iskolában letudtam
Felnőtt embereket keresek, akik tudják mit akarnak. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor rendszeres kapcsolatra is nyitott vagyok. Írjatok üzenetet és vágjunk bele, ha minden klappol!

Én nyalnék segget is és a széttett lábak között is, kórtól független, de sosem találok senkit sem. Keresek perverz lányt is, de nem találok.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 07. 26. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem találok akiknek lehetne nyalni,nyalassatok velem is, írjatok nekem.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 07. 26. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd környékén
Sziasztok!
Elvesztettem egy fogadást ès videora kell vennem ahogy egy hölgy felcsatolhatóval vagy sima vibrivel elvègzi a feladatot
Van itt hölgy aki el tudná vègezni a feladatot?
Csak hölgy!!!
Elvesztettem egy fogadást ès videora kell vennem ahogy egy hölgy felcsatolhatóval vagy sima vibrivel elvègzi a feladatot
Van itt hölgy aki el tudná vègezni a feladatot?
Csak hölgy!!!
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Hölgyet, vagy párt keresek akik a számba pisilnek.... Balatonfűzfőn és környékén
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Ahogy látom itt egy lány sincs!
(Ez egy válasz Harmas2020 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Seggnyalót keresek.
Szép napot kívánok. 29 éves submissive fiú vagyok és szívesen szolgálnék ma hölgyet vagy párt hetero alapon. Kedvesnek és értelmesnek tartom magam, dominákkal van már tapasztalatom. Budapest és környékén keresek, utazni tudnék.
Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Alazhato segg nyalo és faszszopo köcsögöt keresek Miskolc
Olyan hölgyet keresek aki szereti ha alázzák
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel