Szegeden keresek nőt vagy bi párt sub hajlamal ! Tabuk nélkül
Két férfi csinos sub nőt keres.
Használható vagyok érdekelnek valakit ?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Van olyan férfi szegeden aki élvezné ha párom straponal dugná? Kicsit domináns és sub fiúk jelentkezését várjuk
Sziasztok. Valaki esetleg Érd környéke? Aki tényleg találkozna is egy lazító időtőltésre..

Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Két férfi csinos sub nőt keres
Hatvan környékén ismerkednék erősen sub vagyok
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra.
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit ffit nőt párt
Most lenne szegeden sub párom örömére ?
Sub lányt keresek
De gondolom továbbra sincs
De gondolom továbbra sincs
Páromnak keresek szegeden sub alázható férfit , 30 éves karcsú lány !
Sziasztok. Kalocsa és vagy környékén keresek elektro szexben jártas hölgyet nőt... Mindkettőnk örömére... Szombat estére utazni tudok.. eszközeim is vannak. Te irányítasz engem majd fordítva ha te is akarod....