Sub/mazo hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező bi párt keresek péntek v szombat estére Zalaegerszegen!
Hely, diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Még mindig várom azt a domináns és enyhén pervi Nőt aki a felcsatolhatójával megszopatna majd utána elkapna és alaposan meg dugna.Helyel rendelkezem.Ha van tapasztalata ezen a téren és szívesen megdugna kérem keressen privátban.
Mit szeretnétek?
Továbbra is várom Domináns Uramat, Uraimat, lehetőleg Paksról és környékéről.
Sub/mazo hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező bi párt keresek péntek v szombat estére Zalaegerszegen!
Magára ismer valaki? ---------------- > Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hölgy szolgám keresek
Sziasztok!
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Két férfi csinos sub nőt keres.
üdvözlet
Zalaegerszegen Zala megyében keresem állandó Uralodom Férfi, Nö ,Pár személyében
Zalaegerszegi függetlenül sportos igényes értelmiségi potens submassive pasi vagyok
Zalaegerszegen Zala megyében keresem állandó Uralodom Férfi, Nö ,Pár személyében
Zalaegerszegi függetlenül sportos igényes értelmiségi potens submassive pasi vagyok
Szegeden keresek sub férfit párommal !
kecskeméti domináns párt vagy nőt keresek
Sziasztok! Mazo rabszolgát keresek a jovőhét napközbe! Lehet feleség, vagy független nő!
Sziasztok!
Fehérváron torkoztatnék Nőt, aki most ráér, ha igényli jól meg is dugom....feleségeket is szívesen....
Alázatos szolgat keresek játékokra kor alkat nem szamit
Nem neked szántam válasznak bocsi
(Ez egy válasz Nyitottpasi38 üzenetére (2025. 11. 19. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok!
Tovabbra is keresem partnerem dom.-kent
budapest es kornyeken
Tovabbra is keresem partnerem dom.-kent
budapest es kornyeken

Hetyo87