Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok!Olyan Nőt keresek aki megújjazna egy,két vagy három újjal és ki is tágítana,hogy utána felcsatolt műfarkával meg is dugna.Kifejezetten a Strap-on szex élmény szeretném átélni.46é.Szombathelyi pasi vagyok.A közvetlen közelemből keresek tabuktól mentes Nőt aki meg tenné a leírtakat.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Szub,Szub/ Mazo, Mazohista, szolganöt, rabszolgát, szexrabszolgamnak keresek nőt aki hozzám költözik vidékre, 24/7 szolgálatra. 53 éves domináns, perverz, szadista férfi vagyok! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Ha valamilyen csoda folytán lenne erre egy vagány, akár extrém, vagy perverz sub csaj, aki vonzódik és éli a Fetish&BDSM világát, illetve szívesen látogatna ilyen tematikájú bulit (Freedom Fetish Winter Double Edition Party), az azonnal írjon!
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik!
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Miskolci domináns holgyet keresek harisnyás lábszexre pisire
Sziasztok.
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Leginkább 30 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…..
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Sziasztok!
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
Szub/ Mazo vagy Mazohista nőt keresek 24/7 szolgálatra aki hozzám költözik vidékre ,53 éves , domináns ferfi vagyok. Ha érdekel írj a társkereső oldalamra irjal levelet!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Pisi kedvelő lányt keresek ha lètezik ilyen
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Sziasztok,
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék. Használjatok, irányítsatok az ünnepek alatt is.. Szilveszter este csatlakoznék.
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék. Használjatok, irányítsatok az ünnepek alatt is.. Szilveszter este csatlakoznék.
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán szexelhetnénk kedvetekre ahogy csak akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Jól használható alázatos, csicskítható sub szukát keresek Kecskeméten, vagy tudj utazni a közelböl.
Izgatnak a kezdő fiatal sub lányok, ha keresed azt a megbízható dom-ot akinek csicskulhatsz írj.
Kövérek , ducik és molettek ne!
Pár csak video cuckoldra!
Mellek és punci csapkodás fenekelés, könnyed nyakszorítások, anál túra és kemény pina baszás, felképelős kényszer szopatás. Sarokban térdeltetés vagy asztalnak használlak. Könnyed ruha elvárt mert nálam azonnal munkába álsz!
Izgatnak a kezdő fiatal sub lányok, ha keresed azt a megbízható dom-ot akinek csicskulhatsz írj.
Kövérek , ducik és molettek ne!
Pár csak video cuckoldra!
Mellek és punci csapkodás fenekelés, könnyed nyakszorítások, anál túra és kemény pina baszás, felképelős kényszer szopatás. Sarokban térdeltetés vagy asztalnak használlak. Könnyed ruha elvárt mert nálam azonnal munkába álsz!

extradry
Marlen