Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Dominanőt keresnék, nem baj ha kezdő, sosem volt részem semmiben, és keresek még, aki beavatna a kefélésbe.
Tudom úgysem találok, de azért megpróbálom.
Tudom úgysem találok, de azért megpróbálom.
Domináns árt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán szex kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!Keresem azt a tabuktól mentes talpra esett Lányt vagy Nőt aki felavatna egy 47é. pasit análisan és felcsatolt műfarkaddal el vennéd az anális szűzességemet
Szeretnék egy formás nőt leszopatni a férje elött, miközben nézi és hallgatja mit csinálok a ribanc nejével.
Nem haverokat keresek, oda megyek autóval, ahol vagytok. De hidegből megnèzheti azt is ahogy szétbaszom a meleg autóban, majd gecisen visszakapja..
Nem haverokat keresek, oda megyek autóval, ahol vagytok. De hidegből megnèzheti azt is ahogy szétbaszom a meleg autóban, majd gecisen visszakapja..
Egy kicsit messze laksz, mármint nem tőlem, mert én nem felelnék meg, mert dagi vagyok, de sok szerencsét hozzá.
(Ez egy válasz Bengali123 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Alázatos szoplgat keresek játékokra kor alkat nem szamit
Halihó höllgy rabnőt keresek vagy sovány sub fuit
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Dunaharaszti, dél Pest. Aktivat keresek. Tudok menni.... perverzióra nxitott vagyok... privat irj.
Én 45 180 88 sármos magyar....használj...
Én 45 180 88 sármos magyar....használj...
Olyan nővel vagy párral beszélgetnék akik kedvelik a strapont és a pisis játékokat
Valaki, aki esetleg szopatna, Dél-Buda és Érd környékén??? Helyem van!!
Tagithato oklozheto hatalmas puncit szeretnek nyalni kenyeztetni
Úrnőt keresek, nem baj ha kezdő....
Balaton déli part környékén szívesen ismerkednék domináns személyekkel.Én 60 as vékony férfi.
Munkásruha fétissel, valódi melós, jó esetben domináns srácot kézzel orálisan kielégítenék. Iletve párokat (nő-férfi) akik tudnának használni egy nyaló-szópó beszállót. Dugás nem érdekel és csak sub szerep.
Diszkréció adott elvárt.
Diszkréció adott elvárt.
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Ismét keresek!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
2026 02.27-28 án a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró kevés tabuval rendelkező, "használatot" élvező, hölgy aktív részvételét, lányos játékokra is.. Perverz Sub bi urak is írhatnak (ha mond valamit a CBT),, pisi (lányoknak is), lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Ha nem tudsz v. nem akarsz utazni, v. a bátorság kevés a találkozáshoz, NE is írj!!Í!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Kecskeméti domináns nőt, vagy párt keresek.

szinhaz75