ha erre gondolsz, akkor nekem a Maserati és a Ferrari egy és ugyanaz! a Maserati "luxus" sport limuzin, a Ferrari meg "luxus" sport autó!
más egyéb olasz, ami jó a Ferrarin kívül??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 18:45
más egyéb olasz, ami jó a Ferrarin kívül??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Javítva!

Javítva!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

de nekem az a kedvencem! kicsit elfogult vagyok vele! kicsit szubjektív vagyok! mert melyik olasz autóra gondolsz?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A Ferrari nem az egyetlen jó olasz autó!

javaslom, hogy lapozz visszább!!! ott is vannak jó csajok!
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 18:25

Hát mind jó és szép
csak nem tudom eldönteni h a kocsikat v a csajokat nézzem
full tuningos mind a kettő

Hát mind jó és szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 18:09

Bocs nem 147 hanem 145.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:14

147-ben is?????????

isten ments, hogy közöm legyen az Alfához!

KI mondta hogy alfám van de ha még az is lenne akor is miközöd hozzá.

jah a BMW saját zsebből!!! nem anyuci meg apuci adta rá a lét! mielőtt ezzel jönnél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:40

én amint a gép elé kerülök jövök a GG-re! baszod én 22 éves létemre elértem, hogy BMW-m van! te mag a szaros fostalicska Alfádra vered magad!? aki ismer az tudja mit értek az autókhoz! azt meg leszarom, ha az Alfáról nem tudom, hogy volt boxermotoros is! én nem tudtam róla és kész! látszik ennyit tud az alfa, boxert kell beépítenie, hogy el tudja adni a szaros autóit. az Alfa megbízhatósági statisztikája a béka segge alatt van baszod! neked annyi közöd van az Alfához, hogy te analfa-béta vagy!

én amint a gép elé kerülök jövök a GG-re! baszod én 22 éves létemre elértem, hogy BMW-m van! te mag a szaros fostalicska Alfádra vered magad!? aki ismer az tudja mit értek az autókhoz! azt meg leszarom, ha az Alfáról nem tudom, hogy volt boxermotoros is! én nem tudtam róla és kész! látszik ennyit tud az alfa, boxert kell beépítenie, hogy el tudja adni a szaros autóit. az Alfa megbízhatósági statisztikája a béka segge alatt van baszod! neked annyi közöd van az Alfához, hogy te analfa-béta vagy!

Szerintem te egy kis loankatt pöcs vagy ,sok mindent hallassz keveset tapasztalsz és mindenbe bele szolsz.Egyébként a FERRRÁRIN kivül vasokjo olasz kocsi.Egyéb ként nem sérteget ni akar- talak csak ugy néz ki hogy találvaérezted magad.Egyébként szerintem tevagy álandoan agép elött!!!(nézémá magadba kis csávo)

na idefigyelj te pöcsrágó! ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy írtam, hogy nem tudom! és legalább valaki megválaszólja nekem amit nem tudok! minek nézzek utána mikor van itt olyan fórumozó aki segít a másiknak (nem rád gondolok)! nem arról szól az élet, hogy mindent tudni kell. arra vered magad, hogy a keresőbe bepötyögöd oszt lesz valami halovány fingod róla! tévedsz! az alfák sosem voltak a szívem csücskei (kivétel 156), mert az olaszok sosem arról voltak híresek, hogy hüde fasza kocsikat gyártunk! ( kivétel Ferrari )
akkor ült volna fel anyád a szülőágyon, mikor kint volt a fejed!
tudod kinek szólongassál be?! Vazzeg én ki merek állni ellened bármikor, akár tudásban is! én elismerem ha nem tudok valamit! oszt nem keménykedek, mennyi mindent tudok a google segítségével! kis faszjancsi!
akkor ült volna fel anyád a szülőágyon, mikor kint volt a fejed!

tudod kinek szólongassál be?! Vazzeg én ki merek állni ellened bármikor, akár tudásban is! én elismerem ha nem tudok valamit! oszt nem keménykedek, mennyi mindent tudok a google segítségével! kis faszjancsi!

Nem tudom hány éves vagy de igazábol tökmindegy.Egyre jobban erösödik meg bennem a gondolat hogy okoska vagy és hebehurgya modon mondasz véleményt.Az ALFA erröl is hires .Szerintem ha nem vagy biztos valamiben akkor neszolj bele v nézz elöbb utánna.

147-ben is?????????
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:11

Két gyertyát sok helyen használnak,az afrika twinem-is ilyen,gyorsabban folyik le az égés a hengerben.Hidd el hogy van boxer alfa,én láttam többet/147,33/-ebben a kettőben biztos!
Két gyertyát sok helyen használnak,az afrika twinem-is ilyen,gyorsabban folyik le az égés a hengerben.Hidd el hogy van boxer alfa,én láttam többet/147,33/-ebben a kettőben biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:07

az alfában? azt tudom, hogy a Twin Spark-ot már régóta nyomják. de arra is azért van szükség szerintem, mert több anyagot fecskendez be a rendszer, és egy gyertya szikrája nem tudná berobbantani.
az alfában? azt tudom, hogy a Twin Spark-ot már régóta nyomják. de arra is azért van szükség szerintem, mert több anyagot fecskendez be a rendszer, és egy gyertya szikrája nem tudná berobbantani.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:01

Van dízel 1.7 3hengeres,meg 1.5 benzin,a cseh LENDVINKA tervezte.Boxer buzi volt.
Van dízel 1.7 3hengeres,meg 1.5 benzin,a cseh LENDVINKA tervezte.Boxer buzi volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:56

én abban nem vagyok biztos, hogy volt Alfából boxermotoros! szerinted?