"Európa meg Japán tunning bekaphatják"-azt hiszem te elolvasod a lóerőt,meg mekkora köbcenti,aztán kiabálod hogy mi a fasza.Na mielőtt üvőltesz a nagyvilágba,kicsit nézz körül,te az 50-es években élsz,hol van amerika ?Ott a toyota meg a lexus az ász 10 éve!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 09:29

És ebben az SRT verdában már van kraft.
6.1 littyós HEMI moci.
Hát még ha kicserélnénk egy 8.8 literes 900+ lóerős MOPAR borzadályra.

MOPAR
Ezekután megértem hogy amerika háborúzik az olajért. Ezeket a szörnyeket el is kell látni.
Európai, meg japán tuning... bekaphatják.
6.1 littyós HEMI moci.

MOPAR
Ezekután megértem hogy amerika háborúzik az olajért. Ezeket a szörnyeket el is kell látni.

én abban nem vagyok biztos, hogy volt Alfából boxermotoros! szerinted?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ovatosan dícsérd az Alfát,volt neked?Nekem volt egy nagy fos!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 09:21

Lófaszjóska???
Hát nem tudom, hallottál te már boxermotort dorombolni? a 145-ösben volt utoljára. 10-12 éves Alfa, 1,4-es és már akkoris 90 paripát nyomtak bele. :) Pedig a 10 évvel ezelőtti Opel Astrák közül egy 1,4-es sem volt 70-nél több. Max a GTi, de abban meg 1,6 vagy 2,0 volt. :S
Tehát óvatosan az ilyen kijelentéssel. :)
Hát nem tudom, hallottál te már boxermotort dorombolni? a 145-ösben volt utoljára. 10-12 éves Alfa, 1,4-es és már akkoris 90 paripát nyomtak bele. :) Pedig a 10 évvel ezelőtti Opel Astrák közül egy 1,4-es sem volt 70-nél több. Max a GTi, de abban meg 1,6 vagy 2,0 volt. :S
Amerikai autók miből állnak?
Ott kezdődik , h minimum 3-4 liter és jó napot.
Valamire való amerikai " sport " autó 5000 ccm felett van.
Viper = megkapta a ram pickup motorját.
Vicc.
Nincs ész , nem kell gondolkodni sem :D
Ott kezdődik , h minimum 3-4 liter és jó napot.
Valamire való amerikai " sport " autó 5000 ccm felett van.
Viper = megkapta a ram pickup motorját.
Vicc.
Nincs ész , nem kell gondolkodni sem :D
Belőlem szólottál! Köszönöm! Én azt mondom, hogy 3000-4000 köbcentis motortól nem kell több! Sőt még ez is sok! Akinek ilyen kocsi kell, az vegyen benzinkutat is magának! Bár szóse róla szép hangja van a Heminek! De annak nem látom sok értelmét, hogy ha nincs teljesítmény igény, akkor csak 4 henger megy! Magyarországon nem is menne több! Itt nem lehet kihasználni! Akkor meg mi értelme van a V8-nak? Másik, hogy alacsony teljesítmény igénynél mindig ugyanaz a 4 henger megy! (bár lehet tévedek) Kicsit érdekes kopás szempontjából! Egy pár éves ilyen lájtos használat mellett baszhatod a lóerődet meg a nyomatékot! A 4 hengerből elvész egy része!
Az amcsik szerintem nem csinálnak "normális" motorépítést. Minden erőt lökettérfogatból, és egy Roots fúvóból vesznek. Az utolsó T&S-ban-mostmár csak Tuning- van egy E30-as, amit svéd gyerekek vettek kézbe. Versenybenzinnel 960 Le, sima 99-el 800 Le. A leírás szerint a motorkarakterisztikát is sikerült úgy eltalálni, hogy utcán is tökéletesen használható autót kaptak.
A félreértések elkerülése végett, most nem az őskövület alulvezérelt HEMI-t akarom leszólni, nagyon pöpec motor az biztos, csak a Le/ccm aránya kicsi ;) Nem véletlenül választották meg valamikor az S2000 Honda motorját 2000ccm-200Le a világ legjobb benzinmotorjának. A nyomatékmaximumát valahol 3000/min környékén már leadja, és 1500-tól rendelkezésre áll a nyomaték kb. 90%-a. Szerintem ez a művészet, hogy egy mindennapokban is használható autó, de ha leszalad a vörös függöny, akkor olyan az érzésed, mintha Chuck Norris (
) rúgna hátba.
A félreértések elkerülése végett, most nem az őskövület alulvezérelt HEMI-t akarom leszólni, nagyon pöpec motor az biztos, csak a Le/ccm aránya kicsi ;) Nem véletlenül választották meg valamikor az S2000 Honda motorját 2000ccm-200Le a világ legjobb benzinmotorjának. A nyomatékmaximumát valahol 3000/min környékén már leadja, és 1500-tól rendelkezésre áll a nyomaték kb. 90%-a. Szerintem ez a művészet, hogy egy mindennapokban is használható autó, de ha leszalad a vörös függöny, akkor olyan az érzésed, mintha Chuck Norris (

1. mi az az szvsz???
2. akkor mi a lényeg?
3. amire Mr.Enigma válaszolt, abban szó sincs a motorokról, hanem a futóműn volt a hangsúly. Kicsit visszább is kéne néha olvasni!
2. akkor mi a lényeg?
3. amire Mr.Enigma válaszolt, abban szó sincs a motorokról, hanem a futóműn volt a hangsúly. Kicsit visszább is kéne néha olvasni!
1.4-es Alfa boxermotoros volt???? Én nem halottam róla! Egyébként nekem a Boxer hang nagyon bejön, de akkor Subaru STI legyen! A Porsche nem igazán tetszik hangban, csak a 911 Turbo, vagy GT2-GT3!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Lófaszjóska???
Na ja az biztos hogy az Alfákkal vigyázni kell!
Az én öreg vasam is többet mutatott8 szelepes 1.7IE mocival, mint a 16v-s 2.0- opelok.Csak egy baj volt vele elektronika(ja ami bosch volt)sajnáltam megválni tőle, de kinőttem.De egy biztos a legszebb autókat még mindig az olaszok csinálják!!
Az én öreg vasam is többet mutatott8 szelepes 1.7IE mocival, mint a 16v-s 2.0- opelok.Csak egy baj volt vele elektronika(ja ami bosch volt)sajnáltam megválni tőle, de kinőttem.De egy biztos a legszebb autókat még mindig az olaszok csinálják!!

Lófaszjóska???
Jól szólsz testvérem. :)
Ennek örömére:
Ennek örömére:

ÉS a legjobb, hogy erre a dögre már nem kell ráültetni egy betárt pinát, hogy felfigyeljen rá a jónép. 2 utcával korábban már hallod ha érkezik a fenevad.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 09:24

Egyébként meg Dodge Charger RULEZ. A mai is meg General Lee is (gyk. Dukes of Hazard).

És ebben az SRT verdában már van kraft.
6.1 littyós HEMI moci.

MOPAR
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 09:24
6.1 littyós HEMI moci.

MOPAR

Egyébként meg Dodge Charger RULEZ. A mai is meg General Lee is (gyk. Dukes of Hazard).

Lófaszjóska???
Tehát óvatosan az ilyen kijelentéssel. :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:18
Tehát óvatosan az ilyen kijelentéssel. :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

a régi alfák lófaszjóskák az akkori bömösökhöz képest, most is van mit fejlődniük. a csillapítás jó, de a rugózás még mindig feszes magyarországra!

Háborús jóvátétel.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A világháborús 600-as boxer a motorból van, egy az egyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:29
Törölt felhasználó (69371)

ÁÁÁ! Szerintem nem a kacsának! De valami rémlik!