És mejik ment jobban (gyorsulásra gondolok)
jujj igazatok van! tévedtem! de a 90 LE-s F Astrából is kevés jött ki, mert jóval drágább volt és annyival többet nem adtak érte sokan! Csak afféle próba széria volt!
Ehte ungarn(de tök mindegy térjünk vissza már a tunninghoz engem valami olyasmi érdekelne ami 15-20%adna pluszba legaláb és megis érzem a kocsin nem csk papiron gyözködnek rola)
a direkt-szűrő inkább nyomatékot és szívóhang élményt ad! a chip-tuning azért nem ajánlott, mert kurvára megnő a fogyasztásod, másrészt ilyen nevesincs szakik könnyen gallyravághatják az elektronikát!
Egy igazi kúrához sok minden kell! Új benzinszivattyú, ami legalább 80000 HUF, meg stb... ennyit én nem költenék rá! De Te tudod!
Egy igazi kúrához sok minden kell! Új benzinszivattyú, ami legalább 80000 HUF, meg stb... ennyit én nem költenék rá! De Te tudod!
Tévedsz
F-Astrát szerelték 1.4 8v 60le, 1.4 8v SE 84le, 1.4 16v 90le. Mindhárom szarom volt.

Ez igy igaz ,csak egy kicsit roszul gyorsul mint az opelem.
akkor rossz gépkönyvet adtak! Vagy külföldi az autó, mert valahol teljesítmény után fizettek, mint most nálunk is! És mint pl. a VW konszern 1.9 TDI motorjai kezdetben nálunk 130 LE-sek voltak, míg Németben 105 LE-sek, mert ott teljesítmény adózás van! Nálunk az összes 105 LE-s dízeleket a szervízekben ki tudják chip-peltetni és máris 130 lovacska van! sőt sok helyen ha új autóként vetted ezt ingyen megcsinálták! de sokan nem tudtak róla! HEHEHE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 19:34
Törölt felhasználó (69371)

a 66 kW-osak (90 LE)a G-s Astrával jöttek be! Sőt kezdetben csak 75 lovasak voltak!
dáko Itta gép könyv elöttem 66kw az 14 es 16 szelepes.
A kipufogot nem szivesen bántanám valami kisebb átalakitással megoldhato érdekelne a direkt szüröt már probáltam az nem igazán érezhető valami olyan kéne amit érzek is az auton mert a szürö az csak duma.(csip tunning , vélemény aki nek van ijen megéri igen nem pro kontra)
a 66 kW-osak (90 LE)a G-s Astrával jöttek be! Sőt kezdetben csak 75 lovasak voltak!
Mi kell ettől konkrétabb? Márkát is mondjak?
Ja a 3 vagy 4 polusú tuninggyertyákat kifelejtettem! Márka mindegy! A kipufogóba szerintem elég egy Magnum, a direkt-szűrőbe is mindegy, de 5000 HUF alatt ne vegyél!
Ja a 3 vagy 4 polusú tuninggyertyákat kifelejtettem! Márka mindegy! A kipufogóba szerintem elég egy Magnum, a direkt-szűrőbe is mindegy, de 5000 HUF alatt ne vegyél!
Rosszul tudod ez 14 es ( 8 szelepes 60 kw os a 16 szelepes az 64v66 ez tutko ittvan elötem a gép könyveja és 96 os évjáratu)
Köszi .DE valam konkrétabragondoltam.(de azért jo fej vagy)
az 84 LE amiről Te beszélsz és az 16 szelepes 1.4-es SE! Ebből nagyon kevés (relatíve) készült! Most akkor 8 vagy 16 szelepes? Mert 95' alatti évjáratú 1.4 esek voltak 8 szelepesek és 60 LE-sek! 95'-től voltak a 16 szelepes 60 lovasak és a 84 lovasak!
Nekünk van egy ilyen motorral szerelt Kadett-unk. Bár az csak 4 sebességes, de gyorsulásban ott van! Az új 1.6-os Astránkat simán ott hagyom vele!
Egyébként sünbalázs szerintem nem érdemes túl sokat költeni rá! Én a helyedben max egy direkt-szűrőt tennék rá, középső és hátsó dob csere, plussz katalizátor ki (vizsgára vissza be)! Szerintem többet nem érdemes ráfordítani! Ha egy GSI Astrád lenne, akkor más volna a helyzet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 19:06
Egyébként sünbalázs szerintem nem érdemes túl sokat költeni rá! Én a helyedben max egy direkt-szűrőt tennék rá, középső és hátsó dob csere, plussz katalizátor ki (vizsgára vissza be)! Szerintem többet nem érdemes ráfordítani! Ha egy GSI Astrád lenne, akkor más volna a helyzet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Konkrétan milyen erősítésre gondolsz? Mennyi növekedést szeretnél, mennyit akarsz ráfordítani!
Nem fel ujjitani akarok ,te buta .TUNNINGOLNI.

Ez atolfüg .Konkrétan nemtudom de halottam márolyat ugyan eböl amotorbol a mostani 82 helyet 120 is kihoztak.Apénzt meg meg dumáljuk.
Konkrétan milyen erősítésre gondolsz? Mennyi növekedést szeretnél, mennyit akarsz ráfordítani!
Ha valakinek lenne öttlete hogy opel astra 14. 8 szelepeset nagyobb átalakitás nélkül hogy lehet megerösiteni az irjon nekem .Megvalosithato ötleteket várok.
ne értsd félre, de nem tudnék biztosan választani! nem is tudom melyik kér többet!