óóóó! ezt bóknak veszem!

Az átlaghoz szóltam vele nem hozzád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 17:01
Törölt felhasználó (69371)

a sárga a kedvenc szinem! amúgy tudom, hogy Wankel motor hajtja, ha arra céloztál!
Én csak próbára kaptam kölcsön egyet-az turbós volt,ilyenben nem ültem de biztos állat.Egy amerikai magazinban minden sportautót megvert./CAr and Driver/
a sárga a kedvenc szinem! amúgy tudom, hogy Wankel motor hajtja, ha arra céloztál!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A sárga szíve.
így van! imádom az RX-8 hangját! hiába az RX-7-es meg sem közelíti!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

de ez drágább!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 18:30

Egy gazdag csak vágyakozhat a rozsdás autókról,vagy csal egy kicsit.Rozsda hatás!Szerintem a sósav egyszerűbb és hitelesebb!
Egy gazdag csak vágyakozhat a rozsdás autókról,vagy csal egy kicsit.Rozsda hatás!Szerintem a sósav egyszerűbb és hitelesebb!

Charkotte-nak kis Polszki, hogy el tudja tolni vele a garázsa elé pofátlankodókat! /nekünk is volt,tíz évig./

Megértem a volt félelmeid,ez már vizuális környezetszennyezés.A füstről amit ereget meg nem is beszélve!/kétütemű/
Jó hogy félelmetes volt... borzalmas ahogy kinéz... Na.. még most is félek...

Mikor picurka voltam... az utcánkban egy bácsikának volt Velorex-e... ne tudjátok meg.. mikor meghallottam a hangját elbújtam a sarokba és sírtam olyan szinten féltem attól a kis nyavajás háromkerekű autótól...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 23:48

Bőregérnek a Velorexet hívták,cseh 3 kerekű Jáwa.Most meg visszajött az impalám,ez nekem magas.
Bőregérnek a Velorexet hívták,cseh 3 kerekű Jáwa.Most meg visszajött az impalám,ez nekem magas.
(Ez egy válasz emse üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)