A bőregér.
Vazzeg az előbb még fent volt a kép,magyarázza el valaki,mert nem értem miért tűnt el?
De a miénk?

Impala /üvegtigris/
Bizony az :) A BMW-nek volt egy ehez hasonló, az volt az Isetta.
Ez egy Messerschmidt törpeautó.
Japán vonal!
bár nem tuningolt de nekem nagyon be jönn a kisauto!

Én egy olyan mestert keresek, aki üvegszálból tud csinálni lökhárítókat és egyéb kiegészítőket! Neten sok van, de hátha tudtok jobbat!
hát igen egy kicsit tulzás ami benne van deazért nem rossz meg ez reklam autonak volt kint!
na ezt az Audi-t én is láttam! nekem egyáltalán nem tetszik, ez már túl sok egy kicsit, meg tiszta műanyag az egész! hát egy A8-ast biztos vehetnék az árából!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 11:33

ezeket a képeket én csináltam az auto kiállitáson!(egy kis belső tuning kiváncsi lennék, hogy ez mennyibe kerűlhet)

ezeket a képeket én csináltam az auto kiállitáson!(egy kis belső tuning kiváncsi lennék, hogy ez mennyibe kerűlhet)

szerintem motortuninggal együtt olyan 5-5,5 mFt! ugye a kasztniból semmi sem eredeti, csak a tető!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (69371)

ha a Vectrára gondolsz, akkor kapaszkodj meg! Célszerű lenne a 2.5-ös V6-os motorral venni! maga az autó kb 2-2,5 mFt! ahhoz, hogy úgy nézzen ki legalább a 1,5szörösét kellene még ráköltened, ha jó, minőségi cuccokat szeretnél! mondjuk szerintem a szín az felejtős!
ha a Vectrára gondolsz, akkor kapaszkodj meg! Célszerű lenne a 2.5-ös V6-os motorral venni! maga az autó kb 2-2,5 mFt! ahhoz, hogy úgy nézzen ki legalább a 1,5szörösét kellene még ráköltened, ha jó, minőségi cuccokat szeretnél! mondjuk szerintem a szín az felejtős!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 09:41

szia Dako bocsi de nem tudom miért rakta be kétszer ezt a képet.
Amugy nagyon be jönn nekem a 2. auto szerintetek mennyibe kerűlne ha egy iylet szeretnék magamnak?
Amugy nagyon be jönn nekem a 2. auto szerintetek mennyibe kerűlne ha egy iylet szeretnék magamnak?

szia Dako bocsi de nem tudom miért rakta be kétszer ezt a képet.

Na ez engem is megkevert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 09:01
Törölt felhasználó (69371)

JAVÍTVA!!!

érdekes! frissítek négyszer nem jön be a kép! felteszem újra bejön! érti ezt valaki? már többször is volt ilyen! na mind1! törölje valaki ha akarja!