Nem!Mehet tovább!
SZVSZ ez valamikor egy Yaris vlt :D
Na mi ez?
(Ez egy válasz joni02 üzenetére (2007. 02. 10. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez brutál!!!

javaslom olvasd el m.a.n. 64es hsz-ét...ennyi a szándékom...szopatni te tudnál, mert kettőnk közül én vagyok a nő
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:55

Törölt felhasználó (69371)

itt is a téma ADMIN-ságra fáj a fogad? direkt szopatsz engem?
oké bocsi mégegyszer hogy itt bénázok nem régota járok ide és még ilyeneket nem tudtam.Nagyon köszönöm hogy segítettetek mindenbe!!!
itt is a téma ADMIN-ságra fáj a fogad? direkt szopatsz engem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:53

link:ctrl+c-->url beszúrása:ctrl v-->utána megkérdezi: mi a link neve: ide kedved szerint írhatsz bármit,amikor elküldöd a hszt, ez kéken jelenik meg, innen tudjuk, hogy rákatt:)
link:ctrl+c-->url beszúrása:ctrl v-->utána megkérdezi: mi a link neve: ide kedved szerint írhatsz bármit,amikor elküldöd a hszt, ez kéken jelenik meg, innen tudjuk, hogy rákatt:)
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
http://auto.videobomb.hu/video/Tuning_Show__-
Oké kifogom probálni de Ti meg nézzétek meg ezt itt minden van tuning,nő tehát minden ami kell!

nem mindig sikerül egy hsz-be több képet berakni, először próbáld ki a próba-avagy a képfeltöltés gyakorlása topicban
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:40

oké akkor máskor többet rakok egybe idájig még azt se tudtam hogy tudok képet be rakni mostmár szt is tom hogy 1 hsz-be többet is lehet köszi az infokért!
oké akkor máskor többet rakok egybe idájig még azt se tudtam hogy tudok képet be rakni mostmár szt is tom hogy 1 hsz-be többet is lehet köszi az infokért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 10:36
Törölt felhasználó (69371)

nem hidd el nem arról van szó! csak ha vannak szöveges hsz.-ek, akkor a képek miatt hátra kerülnek és esetleg nem reagálnak rá! de ha úgy csinálod a képek beillesztését, hogy egy hsz.-be többet illesztesz be akkor az más! tudod 1 hsz.-be több képet is be lehet szúrni!
nem hidd el nem arról van szó! csak ha vannak szöveges hsz.-ek, akkor a képek miatt hátra kerülnek és esetleg nem reagálnak rá! de ha úgy csinálod a képek beillesztését, hogy egy hsz.-be többet illesztesz be akkor az más! tudod 1 hsz.-be több képet is be lehet szúrni!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
szakértő kezek a tunningolt verdák mosásához:

Akkor itt van egy link, az egyik cimbim építése
Nem olyan egyszerű, és olcsó építeni egy rendes szekeret:
Fiesta 2.1 ZETEC turbo

Nem olyan egyszerű, és olcsó építeni egy rendes szekeret:
Fiesta 2.1 ZETEC turbo
oké bocsi nem tudtam hogy nem lehet egyszere ennyit berakni!
nagyon jók a képek, csak szépen fokozatosan kell adagolni, mert nem gyűzünk velük betelni! a hibás képeket meg próbáljuk kijavítani!
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz .M.A.N. üzenetére (2007. 02. 10. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha kértek még akkor szóljatok és bocsi az elrontott képekért!