Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2206   2008. 04. 07. hétfő 17:38
gazosgyuri gazosgyuri
Nah szewa...rég olwastalak wink

Kultiba (coulthard) teljesen egyetértünk...kiwénhedt...kiégett csataló...mi a bajnak wan még itt az F1-ben nmtom...csak wmi tehetséges újonc elöl foglalja a helyet...már éwek óta könyörgök,hogy hajjjjítsákk mán ki onnan...unatkozó millijomos...wagy szíwesen látnám a forszindiába... eplus2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 16:21
azért nézd meg sumaher 1991-1992-1993-as produktumát!!! gyors volt, dörzsölt,de néha túl lelkes,és agressziv. kb mint most hamilton. van 1 video ahol senna meséli sumahernek egy ütközés után, hogy hogyan is kell autót vezetni nyes de anno 84ben meg valaki biztos ugyanezt mesélte sennának smile ez a világ rendje. amúgy a legrutintalanabb ezen a futamon hamilton után a vén coulthard volt nyes az elég neveccséges volt amit művelt... (Kimi, Kubica, Kovalainen hajrá!! elvégre rokon, vagy baráti népek fiai vagytok)
#2205   2008. 04. 07. hétfő 16:21
yanee84 yanee84
azért nézd meg sumaher 1991-1992-1993-as produktumát!!! gyors volt, dörzsölt,de néha túl lelkes,és agressziv. kb mint most hamilton. van 1 video ahol senna meséli sumahernek egy ütközés után, hogy hogyan is kell autót vezetni nyes de anno 84ben meg valaki biztos ugyanezt mesélte sennának smile ez a világ rendje. amúgy a legrutintalanabb ezen a futamon hamilton után a vén coulthard volt nyes az elég neveccséges volt amit művelt... (Kimi, Kubica, Kovalainen hajrá!! elvégre rokon, vagy baráti népek fiai vagytok)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:43
Részemről meg nyilwánwaló,hogy a ferrárik dőntik el az idei éwadot is...
Massa wégre tökéletesen autózott...kár ,hogy a zedzésen Massa rontott...mert Kubika csak így szerezhette meg a pole-t... wink

Kiemelném Alonso csodélatos technikáját,hogy kell megfékezni egy nyeretlen újoncot...gondolok itt Hamilton hátulról belemenésére ami igazolja a túlfeszített idegállapotát...és nyilwánwaló,hogy nm tud olyan régi pilóták nagyságára emlékeztetni mint Schummaher...
#2204   2008. 04. 07. hétfő 14:40
Bandur Bandur
Na legalább mindanyian egyben egyetértünk KUBICA smile
Hát amit hamilton gyerek csinált a rajtnál elbambult,alonzónál meg a rutintalanságából belement
Na fog még kubica kellemes meglepiket okozni az évadban eljen
#2203   2008. 04. 07. hétfő 14:20
gazosgyuri gazosgyuri
Nah..jah...de szerintem Alonso csak törleszt...tökéletesen igazat adok néki...de abban már nm wagyok biztos,hogy más pilóta ezt benyalta wolna...hihihi

Amúgy én már rég wártam,hogy a bmw...eljusson erre a szintre...lassan jön a toyota is,ahogy wártam...de a toyotánál még mindig azt hiszem,hogy kéne oda egy nagyon jóóó pilóta...sokkkal jobbak lennének...már tawaly is hülyéztem őket,hogy nm weszik meg Alonsot...sokkal űtősebbek lennének... eljen

Kubika pedig egy igen jóó pilóta...még pár szezon és nagyon kell majd wele számolni...erről jut eszembe például Webbert is szerződtethetné a toyota...kiwáló wersenyző...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:55
persze és az is nyilvánvaló, hogy Alonso egy ön és közveszélyes őrült, akinek ezek után minimum pár futamos eltiltást kéne kapnia!

nem tudom miért emlékeztet a kedvencedre ez a viselkedés!

bár most kell magammal vitába szállni: SUmi ezt sose tette volna meg amit Alonso megengedett magának!

go Kimi go! kívánom, hogy ismét világbajnok légy!

és hajrá Kubika nyes

ami meglepő, hogy a McLarenek mennyire gyengék voltak!

úgy néz ki, mint ha a BMW is előttük lenne!
#2202   2008. 04. 07. hétfő 13:55
surdapapa surdapapa
persze és az is nyilvánvaló, hogy Alonso egy ön és közveszélyes őrült, akinek ezek után minimum pár futamos eltiltást kéne kapnia!

nem tudom miért emlékeztet a kedvencedre ez a viselkedés!

bár most kell magammal vitába szállni: SUmi ezt sose tette volna meg amit Alonso megengedett magának!

go Kimi go! kívánom, hogy ismét világbajnok légy!

és hajrá Kubika nyes

ami meglepő, hogy a McLarenek mennyire gyengék voltak!

úgy néz ki, mint ha a BMW is előttük lenne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:43
Massa wégre tökéletesen autózott...kár ,hogy a zedzésen Massa rontott...mert Kubika csak így szerezhette meg a pole-t... wink

Kiemelném Alonso csodélatos technikáját,hogy kell megfékezni egy nyeretlen újoncot...gondolok itt Hamilton hátulról belemenésére ami igazolja a túlfeszített idegállapotát...és nyilwánwaló,hogy nm tud olyan régi pilóták nagyságára emlékeztetni mint Schummaher...
#2201   2008. 04. 07. hétfő 13:43
gazosgyuri gazosgyuri

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:06
A BMW tündöklése vasárnap már nem folytatódott Bahreinben, mondhatni érvényesült a papírforma, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is megelőzte a pole pozícióból induló Robert Kubicát, aki a dobogó 3. fokára azért felállhatott. Lewis Hamilton a rajtnál beragadt, és pont nélkül zárta a hétvégét.
1. Kimi Räikkönen 19p
2. Nick Heidfeld 16p
3. Robert Kubica 14p
4. Lewis Hamilton 14p
5. Heikki Kovalainen 14p
6. Felipe Massa 10p
7. Jarno Trulli 8p
8. Nico Rosberg 7p

Na az eredmények magukért beszélnek bár még az elején vagyunk
De részmről az idei kedvenc még mindig Robert Kubica eljen
#2200   2008. 04. 07. hétfő 09:06
Bandur Bandur
A BMW tündöklése vasárnap már nem folytatódott Bahreinben, mondhatni érvényesült a papírforma, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is megelőzte a pole pozícióból induló Robert Kubicát, aki a dobogó 3. fokára azért felállhatott. Lewis Hamilton a rajtnál beragadt, és pont nélkül zárta a hétvégét.
1. Kimi Räikkönen 19p
2. Nick Heidfeld 16p
3. Robert Kubica 14p
4. Lewis Hamilton 14p
5. Heikki Kovalainen 14p
6. Felipe Massa 10p
7. Jarno Trulli 8p
8. Nico Rosberg 7p

Na az eredmények magukért beszélnek bár még az elején vagyunk
De részmről az idei kedvenc még mindig Robert Kubica eljen
#2199   2008. 04. 04. péntek 00:29
Yocoo Yocoo
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#2198   2008. 04. 02. szerda 19:13
X Törölt felhasználó (69371)

#2197   2008. 04. 02. szerda 19:10
X Törölt felhasználó (69371)

#2196   2008. 03. 26. szerda 08:52
Bandur Bandur
Ha valakit érdekel itt mendent megtalál*=http://***]KUBICÁRÓL[*

ha valakit érdekel, majd rákeres a neten...ha van valami nagyon tuningos róla, akkor másold be...egyébként meg térjetek vissza a tuninghoz! a te pruncid
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 16:59
FIGYELEM:Alapitok egy KUBICA rajongói klubott,itt a topicon belül
Edigi tagjai
Bandur,Surdapapa
Tagsági feltétel
1:minden férfi tagnak megkell dugnia szopatnia minden csajt aki a klubba belép
2:minden új női tagnak lekelszopnia minden férfi klubtagot
3:klubösszejövetelen a gruppen szex kötelező
4:Kubicát nem kötelező a tagnak szeretnie csak a szexet
wink
5:És mindenkit várunk akit érdekel a forma1 eljen
#2195   2008. 03. 25. kedd 23:21
Bandur Bandur
Üdv a klubba remélem holnap a csajok is jelentkeznek eljen
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 23:12
Jelzem belépek. nyes
Accony lengyel vérvonallal rendelkezik.
#2194   2008. 03. 25. kedd 23:12
Fögenyó Fögenyó
Jelzem belépek. nyes
Accony lengyel vérvonallal rendelkezik.
#2193   2008. 03. 25. kedd 16:59
Bandur Bandur
FIGYELEM:Alapitok egy KUBICA rajongói klubott,itt a topicon belül
Edigi tagjai
Bandur,Surdapapa
Tagsági feltétel
1:minden férfi tagnak megkell dugnia szopatnia minden csajt aki a klubba belép
2:minden új női tagnak lekelszopnia minden férfi klubtagot
3:klubösszejövetelen a gruppen szex kötelező
4:Kubicát nem kötelező a tagnak szeretnie csak a szexet
wink
5:És mindenkit várunk akit érdekel a forma1 eljen
#2192   2008. 03. 25. kedd 16:52
Bandur Bandur
Attól hogy neked nem a no1 lehetsz kubica klub tag
smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:21
Erről még nm hallottam...de nálunk is wót nm rég és itthun is motorkázott....de szerintem ez csak a sebesség hiányának a pótlására cselekszi... wink

Kubika nagyszerű sport embör...minden elismerésem az öwé...de nm Ő lesz nekem a No1!
Surdikám! mf2
#2191   2008. 03. 25. kedd 15:32
surdapapa surdapapa
tudjuk!

a sportszerűtlenség a kedvenced!

eplus2 mf1 mf2

hejjj!
nincs má itt
nyomatják is a büntiket 1000rel!

neki a futamok felén kijárt wóna a bünti!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:21
Erről még nm hallottam...de nálunk is wót nm rég és itthun is motorkázott....de szerintem ez csak a sebesség hiányának a pótlására cselekszi... wink

Kubika nagyszerű sport embör...minden elismerésem az öwé...de nm Ő lesz nekem a No1!
Surdikám! mf2
#2190   2008. 03. 25. kedd 15:21
gazosgyuri gazosgyuri

Surdikám! mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 25. kedd 14:18

A L'Equipe című francia lap szerint a hétszeres világbajnok Schumacher motorversenyzőként fog visszatérni idén a Moto GP-ben. Az újság értesülései szerint a német rendszeresen és titokban gyakorol egy Ducatival a franciaországi, bresse-i versenypályán, ahová helikopterével érkezik.
Elképzelhető, hogy rajthoz áll

Nem titok, hogy a volt F1-es pilóta kétszer is tesztelt korábban a Ducatival, - legutoljára az év végén - amikor is Casey Stoner Moto GP-világbajnok kétkerekűjét próbálta meglepően jó eredménnyel.

Az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent cikk szerint viszont se Carmelo Ezpelata, a Moto GP első embere, se Livio Suppo, a Ducati vezetője nem tudnak a volt F1-es pilóta ilyen szándékáról. "Az igazat megvallva semmit sem tudunk erről. Öröm volt Michaellel együttdolgozni a két teszten, amelyeken bebizonyította profizmusát, ugyanakkor messze van attól, hogy versenyezzen. Mindenekelőtt hallanunk kellene az ő véleményét, de mi sosem beszéltünk erről sem vele, sem a menedzsmentjével" - mondta Suppo.

Schumacher egyelőre hallgat, így nem tudni, mi igaz a hírekből. A gazetta.it szerint az is elképzelhető, hogy Schumi még a nagydíj edzésein is részt vesz majd, és eredményei alapján dönt az indulásról. Szerintünk két dolog lehetséges: vagy indul, vagy nem.

surdikáám..Életem virágszálja...ehez mit szolsz babyyy?
nyes
#2189   2008. 03. 25. kedd 14:49
surdapapa surdapapa
azt, hogy egy új hír Vele kapcsolatban!

tehát nem ezer éves dolog van elő ráncigálva és nem is olyan hír ami a legidétlenebb bulvárújságokba való!

amennyiben ilyen hír lát napvilágot Vele kapcsolatban semmiképp sem a bosszíntós kategória!

jah és imádom azt a nőt akiknek ennyi az összes hibája!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 25. kedd 14:18

A L'Equipe című francia lap szerint a hétszeres világbajnok Schumacher motorversenyzőként fog visszatérni idén a Moto GP-ben. Az újság értesülései szerint a német rendszeresen és titokban gyakorol egy Ducatival a franciaországi, bresse-i versenypályán, ahová helikopterével érkezik.

Nem titok, hogy a volt F1-es pilóta kétszer is tesztelt korábban a Ducatival, - legutoljára az év végén - amikor is Casey Stoner Moto GP-világbajnok kétkerekűjét próbálta meglepően jó eredménnyel.

Az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent cikk szerint viszont se Carmelo Ezpelata, a Moto GP első embere, se Livio Suppo, a Ducati vezetője nem tudnak a volt F1-es pilóta ilyen szándékáról. "Az igazat megvallva semmit sem tudunk erről. Öröm volt Michaellel együttdolgozni a két teszten, amelyeken bebizonyította profizmusát, ugyanakkor messze van attól, hogy versenyezzen. Mindenekelőtt hallanunk kellene az ő véleményét, de mi sosem beszéltünk erről sem vele, sem a menedzsmentjével" - mondta Suppo.

Schumacher egyelőre hallgat, így nem tudni, mi igaz a hírekből. A gazetta.it szerint az is elképzelhető, hogy Schumi még a nagydíj edzésein is részt vesz majd, és eredményei alapján dönt az indulásról. Szerintünk két dolog lehetséges: vagy indul, vagy nem.

nyes
#2188   2008. 03. 25. kedd 14:18
X Törölt felhasználó (52127)

nyes
#2187   2008. 03. 25. kedd 13:49
surdapapa surdapapa
haggyadmááá

ez a gazos gázos meg csak azé nem lép be mert én alapító tag vagyok!!!

de mikor jön má Senna unokaöcsikéje kerdes
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 12:49
Azon az éven mikor az kis buzi zsoltika versenyzett nem néztem f1 levele
Kubica viszont jó pilóta egy aránylag jól összerakott gépel
Belépek a KUBICA RAJONGÓK KLUBJÁBA már vagyunk ketten smile

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!