Hát nem tom...Alonso nagyon megszoktam már győzelem izét. A Toyotával meg nem valószinű, hogy menne a dolog. Mert attól még nem lenne jobb csapat, hogy Alomso oda mék...
Én leginkább arra tippelnék, hogy vissza a gyökerekhez. Azaz röno...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 15. szombat 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 06:38
Én leginkább arra tippelnék, hogy vissza a gyökerekhez. Azaz röno...

Alonso amúgy is menne...nm tetszik neki az éw eleje óta,hogy Hamiltont jobban babusgatják...
Hát én nehezen tudom elképzelni,hogy de la rosa kap 1 sms-t a ferrari mérnökétől...majd mail-ban elküldi Alonsonak...pl.:-héka...így állítsátok béé a zajutót mert így jobb lesz...pece...ezektől agybajt kapok...
Ettől függetlenül Alonso tuti wilágbajnok lesz...én a toyota helyében megszerezném a csapatnak...

Hát én nehezen tudom elképzelni,hogy de la rosa kap 1 sms-t a ferrari mérnökétől...majd mail-ban elküldi Alonsonak...pl.:-héka...így állítsátok béé a zajutót mert így jobb lesz...pece...ezektől agybajt kapok...
Ettől függetlenül Alonso tuti wilágbajnok lesz...én a toyota helyében megszerezném a csapatnak...
Alonso amúgy is menne...nm tetszik neki az éw eleje óta,hogy Hamiltont jobban babusgatják...
Ettől függetlenül Alonso tuti wilágbajnok lesz...én a toyota helyében megszerezném a csapatnak... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 15. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 05:40

Ettől függetlenül Alonso tuti wilágbajnok lesz...én a toyota helyében megszerezném a csapatnak... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 15. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Most persze lehet mondani, hogy utólag könnyü...de az már év elején is kissé furcsa volt, hogy a semmiből agyonverték az egész mezőnyt. Ráadásul orbitálisan nagy fölénnyel.
Igazság...az meg mi ? Már a sportban sincs (török-magyar)
Hamilton marad, Alonsó megy. Az új bizonyitékok nem véletlenül Alonsótól kerültek elő. Van szerződésében valami olyasmi, hogy ha az istálló jó hire csorbul, akkor felmondhatja a szerződést.
Na, meg ki nem volt ott a meghallgatáson? Hát Alonso...
Hamilton marad, Alonsó megy. Az új bizonyitékok nem véletlenül Alonsótól kerültek elő. Van szerződésében valami olyasmi, hogy ha az istálló jó hire csorbul, akkor felmondhatja a szerződést.
Na, meg ki nem volt ott a meghallgatáson? Hát Alonso...
Most persze lehet mondani, hogy utólag könnyü...de az már év elején is kissé furcsa volt, hogy a semmiből agyonverték az egész mezőnyt. Ráadásul orbitálisan nagy fölénnyel.
Na, meg ki nem volt ott a meghallgatáson? Hát Alonso... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:30
Na, meg ki nem volt ott a meghallgatáson? Hát Alonso... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki mit szól a mclaren büntetéséhez???
Nm semmi...wajon mennyi az igazság???
Elég nagy port kawart a száguldó cirkusz...ha így marad a ferrari már wilágbajnok a 143 pontjáwal a második helyezett BMW elött nekik 84 pontjuk wan...a renault jelen pillanatban a harmadik...
A mclaren-nél melyik pilóta marad ott??
Elég nagy port kawart a száguldó cirkusz...ha így marad a ferrari már wilágbajnok a 143 pontjáwal a második helyezett BMW elött nekik 84 pontjuk wan...a renault jelen pillanatban a harmadik...
első az üzlet és mint az ókori Rómában a cirkusz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 14. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 14. péntek 19:30

Na most jól teleszóro ma topicot Subaruval
Impreza WRC 2008:

Impreza WRC 2008:

egy kis ráadás a hétvégi futamról:

(ritka ronda fekete kéz!)

(viszont türhető lábak!)

(ritka ronda fekete kéz!)

(viszont türhető lábak!)
én is csak remek csajokat láttam, így könnyű, ilyen felvezetéssel jól és eredményesen vezetni:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 07:29

Hát igeeen,remek futam wolt...köwezzetek meg de szerintem Alonso meg fogja nyerni a wb.-t
A mclaren-nél sem fog maradni...szerintem...
Kimi-nek elhiszem,hogy fájt a nyaka...de elég ciki neki,ahogy Hamilton +előzte...a ferrarisok wajon mennyire komálhatják a halwérűt???...
Massat sajnálom,hogy bekakilt alatta a ferrari...ettől függetlenül csak megbűntettem wóna a Hamilton gyereket a rajt utáni kanyarban wégzett
faxa előzése miatt(nm sportszerű
....baromira szeretné a wb. címet...nm fog sikerülni mert hülyeségeket csinál a feszültség miatt...
Röwiden ennyi a wéleményem...

Kimi-nek elhiszem,hogy fájt a nyaka...de elég ciki neki,ahogy Hamilton +előzte...a ferrarisok wajon mennyire komálhatják a halwérűt???...
Massat sajnálom,hogy bekakilt alatta a ferrari...ettől függetlenül csak megbűntettem wóna a Hamilton gyereket a rajt utáni kanyarban wégzett

ez remek futam?
camm camm ízlésficammmm!
dögunalom...
volt vagy 3 előzés, de a balfasz olaszok mindről lemaradtak!
istenem! ekkora egy fax közvetítést!
a büntiben és az előzésben 1etértünk!
de Ti értitek, mert én nem!
legutóbb 2ős ferrari győzelem, most 2ős emcéláren!
úgy nehéz VB címet nyerni, 2-3 futamonként bexarik a technika az 1ik versenyző alatt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 07:29
camm camm ízlésficammmm!

dögunalom...
volt vagy 3 előzés, de a balfasz olaszok mindről lemaradtak!

istenem! ekkora egy fax közvetítést!
a büntiben és az előzésben 1etértünk!
de Ti értitek, mert én nem!
legutóbb 2ős ferrari győzelem, most 2ős emcéláren!

úgy nehéz VB címet nyerni, 2-3 futamonként bexarik a technika az 1ik versenyző alatt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igeeen,remek futam wolt...köwezzetek meg de szerintem Alonso meg fogja nyerni a wb.-t
....baromira szeretné a wb. címet...nm fog sikerülni mert hülyeségeket csinál a feszültség miatt...

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 17:27

A McLaren-Mercedes kettős győzelmet aratott a Ferrari hazai versenyének számító Olasz Nagydíjon. Fernando Alonso magabiztosan győzött csapattársa, Lewis Hamilton előtt, Kimi Räikkönen a harmadik helyével a maximumot hozta ki a mai napból. Massa már a futam elején kiesett.
Olasz Nagydíj
2007. szeptember 9. vasárnap
Végeredmény
1. Fernando Alonso
[McLaren-Mercedes] 1ó18:37.806 10 pont
2. Lewis Hamilton
[McLaren-Mercedes] 0:06.062 8 pont
3. Kimi Räikkönen
[Ferrari] 0:27.325 6 pont
4. Nick Heidfeld
[BMW-Sauber] 0:56.562 5 pont
5. Robert Kubica
[BMW-Sauber] 1:00.558 4 pont
6. Nico Rosberg
[WilliamsF1] 1:05.810 3 pont
7. Heikki Kovalainen
[Renault F1] 1:06.751 2 pont
8. Jenson Button
[Honda Racing] 1:12.168 1 pont

Olasz Nagydíj
Végeredmény
1. Fernando Alonso
2. Lewis Hamilton
3. Kimi Räikkönen
4. Nick Heidfeld
5. Robert Kubica
6. Nico Rosberg
7. Heikki Kovalainen
8. Jenson Button

A McLaren-Mercedes kettős győzelmet aratott a Ferrari hazai versenyének számító Olasz Nagydíjon. Fernando Alonso magabiztosan győzött csapattársa, Lewis Hamilton előtt, Kimi Räikkönen a harmadik helyével a maximumot hozta ki a mai napból. Massa már a futam elején kiesett.
Olasz Nagydíj
Végeredmény
1. Fernando Alonso
2. Lewis Hamilton
3. Kimi Räikkönen
4. Nick Heidfeld
5. Robert Kubica
6. Nico Rosberg
7. Heikki Kovalainen
8. Jenson Button

Olasz Nagydíj
Végeredmény
1. Fernando Alonso
2. Lewis Hamilton
3. Kimi Räikkönen
4. Nick Heidfeld
5. Robert Kubica
6. Nico Rosberg
7. Heikki Kovalainen
8. Jenson Button

nos az első mondatot elcsesztem!
a többiben igazam van!
és nyasgem!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 15:29
a többiben igazam van!
és nyasgem!

60 éves a Ferrari motorja, Luca di Montezemolo
25 éven keresztül volt a Ferrari csapatfőnöke, 1990-ben Olaszországba vitte a labdarúgó világbajnokságot, Michael Schumachert a vörösökhöz csábította és a Fiat konzorcium elnökeként Olaszország egyik legbefolyásosabb embere. Ő nem más, mint Luca Cordero Lanza di Montezemolo.
A Forma-1-es berkekben a Ferrari elnökeként ismert Luca di Montezemolo 1947. augusztus 31-én Bolognában látta meg a napvilágot, vagyis a múlt héten pénteken ünnepelte 60. születésnapját.

25 éven keresztül volt a Ferrari csapatfőnöke, 1990-ben Olaszországba vitte a labdarúgó világbajnokságot, Michael Schumachert a vörösökhöz csábította és a Fiat konzorcium elnökeként Olaszország egyik legbefolyásosabb embere. Ő nem más, mint Luca Cordero Lanza di Montezemolo.
A Forma-1-es berkekben a Ferrari elnökeként ismert Luca di Montezemolo 1947. augusztus 31-én Bolognában látta meg a napvilágot, vagyis a múlt héten pénteken ünnepelte 60. születésnapját.

60 éves a Ferrari motorja, Luca di Montezemolo

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 15:19

a ferrari versenyistállót 1947ben alapította Enzo Ferrari!
ja és Sumi egy fos!
de kezd összeállni
Szarrá!
ja és Sumi egy fos!
de kezd összeállni
Szarrá!

a ferrari versenyistállót 1947ben alapította Enzo Ferrari!
ja és Sumi egy fos!
de kezd összeállni
Szarrá!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 13:29
ja és Sumi egy fos!
de kezd összeállni
Szarrá!

Hűűűű ha!!! Nagyon király képek!!! Te is Forma 1 rajongó vagy??? Én imádom!
De mi ez az egyik képeden: 1947 Ferrari 2007??? 0 éves a Ferrari?? Legalább is én ezt látom a képen!
Már ennyi ideje versenyeznek?? Ez nagyon király, 60 év azért nem kevés! Innen az a nagy rutin, hogy hogyan is kell autót építeni!! De látom, hogy ezek azért nem mai képek, már csak onnan, hogy már az első keréknél is van ilyan izé! Itt meg még nincs. De vajon mennyi haszna lehet??

gyermekkori álmom

Tudást nem adnak a pénzhez!

És tényleg minden ilyen kocsit otthon építenek át a tulajdonosai? WoooW! - kérdezné a szőke nő
Azé' van különbség ezen túltuningolt masinák és a Ferrari vagy Audi R8, Mercedes McLaren között. Kb annyi minta szteroidos és "hagyományos" testépítők között. (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:04
Azé' van különbség ezen túltuningolt masinák és a Ferrari vagy Audi R8, Mercedes McLaren között. Kb annyi minta szteroidos és "hagyományos" testépítők között. (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nincs ennél jobb kocsi a világon!
Eszméletlen teljesítményre képes, mármint ha jól megcsinálják, és mondjuk egy Skyline kb. 15 M Ft körül beszerezhető! Egyedüli hibája, hogy csak jobb kormányos kivitelben készül! :( De ha van valakinek plusz 2-3 milliója, simán átszereltetheti a kormányt! És akkor lightosan van neki egy Ferrari, Lamborghini, stb. alázó!!! akár 1000LE -s nitrós, ( meg minden ) autója! És én egy ilyennel inkább járnék, mint egy luxus sportkocsival! Ennél ott van az az élmény, hogy magad építetted, és mikor ránéznek, ott van az elismerés!!! ( tapasztalat )

Tudom, hogy az idei képek, de nem a legfrissebb! Erre gondoltam azzal, hogy nem mai képek! Nekem is Schumi volt a kedvencem, nagyon jól nyomta! Nekem nagyon hiányzik, remek versenyző volt! A volt, az csak képletesen! Bár mondjuk mikor 11 futamot nyert egy évadban, akkor kicsit uncsi volt, de mikor egy kicsit nyíltabb volt a vb. állása, akkor nem egyszer megmutatta, hogy miért is lett ő 7x-es világbajnok! Engem meg nem zavar, hogy ki szereti és ki nem, az a lényeg, hogy én szerettem! Nem lehet mindenki egyforma, akkor tök rossz lenne a világ!!! Én is kb. 8-9 éve nézem állandó jelleggel, és nekem nagyon hiányoznak a 01-02-es szezonban vívott fej-fej elleni párbajok! Pl. Hekinennel!