Hát Zolikám...ezek idei képek...példul a 2. képen Raikkonen wan a ferkóba...
De igen...nagy F1 rajongó waok...kb.15 éwe állandóan nézem 1987-1991-ig hébe-hóba a mostanihoz képest...
Ja,és Shumi wolt a kedwencem...itt sokan utálják (pl.Surdapapa)de ők nm értenek hozzá...
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 13:29

De igen...nagy F1 rajongó waok...kb.15 éwe állandóan nézem 1987-1991-ig hébe-hóba a mostanihoz képest...

Ja,és Shumi wolt a kedwencem...itt sokan utálják (pl.Surdapapa)de ők nm értenek hozzá...

Hűűűű ha!!! Nagyon király képek!!! Te is Forma 1 rajongó vagy??? Én imádom!
De mi ez az egyik képeden: 1947 Ferrari 2007??? 0 éves a Ferrari?? Legalább is én ezt látom a képen!
Már ennyi ideje versenyeznek?? Ez nagyon király, 60 év azért nem kevés! Innen az a nagy rutin, hogy hogyan is kell autót építeni!! De látom, hogy ezek azért nem mai képek, már csak onnan, hogy már az első keréknél is van ilyan izé! Itt meg még nincs. De vajon mennyi haszna lehet??

Hűűűű ha!!! Nagyon király képek!!! Te is Forma 1 rajongó vagy??? Én imádom!
De mi ez az egyik képeden: 1947 Ferrari 2007??? 0 éves a Ferrari?? Legalább is én ezt látom a képen!
Már ennyi ideje versenyeznek?? Ez nagyon király, 60 év azért nem kevés! Innen az a nagy rutin, hogy hogyan is kell autót építeni!! De látom, hogy ezek azért nem mai képek, már csak onnan, hogy már az első keréknél is van ilyan izé! Itt meg még nincs. De vajon mennyi haszna lehet??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Na...!!! Mi a fene??? A nagy Simsonos szakértő becsatlakozik a négykerekűek világába???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:56

azt hittem csak nekem, tudatlannak nem tetszik a 2146-os hszben lévő verda!
#2146-os hsz-ben léwő werda nagyon frankó...qwa jó az a neon...
...széttolnám a gépet...wow

azt hittem csak nekem, tudatlannak nem tetszik a 2146-os hszben lévő verda!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:42
Elismerés?
Hmmm.
Ha látok egy 3000gt széttuningolva,még nem gondolom hogy aki benne ül,az tudja is mi van a motortérben.
Az 1000 lovas szuprát v. bármit ugyanúgy építteted,és nem építed.
Szerintem kétféle ember van,az egyik épít,a másiknak meg pénze van építetni.
Ferrarit meg azért vesznek mert azt kevesen tehetik meg,és így látható hogy a tag megteheti.
Ő nem vegyül a suprásokkal!Aztán hogy pályán melyik jobb,az már más kérdés,de ez az átlag ferrarist sz.tem nem érdekli.
Azt a giccses neont azért leverném a skyline-ról!

Elismerés?
Hmmm.
Ha látok egy 3000gt széttuningolva,még nem gondolom hogy aki benne ül,az tudja is mi van a motortérben.
Ferrarit meg azért vesznek mert azt kevesen tehetik meg,és így látható hogy a tag megteheti.
Ő nem vegyül a suprásokkal!Aztán hogy pályán melyik jobb,az már más kérdés,de ez az átlag ferrarist sz.tem nem érdekli.
Elismerés?
Hmmm.
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerős valakinek...?????? Remélem, mert ha szereti a tuningot, akkor biztosan látta a.......
Ismerős valakinek...?????? Remélem, mert ha szereti a tuningot, akkor biztosan látta a.......
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

De van, aki így képzeli el az életet...!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nincs ennél jobb kocsi a világon!
Eszméletlen teljesítményre képes, mármint ha jól megcsinálják, és mondjuk egy Skyline kb. 15 M Ft körül beszerezhető! Egyedüli hibája, hogy csak jobb kormányos kivitelben készül! :( De ha van valakinek plusz 2-3 milliója, simán átszereltetheti a kormányt! És akkor lightosan van neki egy Ferrari, Lamborghini, stb. alázó!!! akár 1000LE -s nitrós, ( meg minden ) autója! És én egy ilyennel inkább járnék, mint egy luxus sportkocsival! Ennél ott van az az élmény, hogy magad építetted, és mikor ránéznek, ott van az elismerés!!! ( tapasztalat )
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehetséges...a turbó utólag beszerelése...körbe nézek neked...wan pár ismerős...de szerintem qwa drága móka...a fenntartásod is drágább lesz...mint fogyasztás...olajcsere periódus...de ha garanciális a kocsid akkor felejtsd el mert elweszti a garanciát...
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:40
Örülök neki! Csak az a baj, hogy nagyon nehéz fenntartanom! Egyébként 1.4 es! Csak hiányolok belőle egy turbót! Az minden vágyam! Nem tudod, hogy lehetséges e beleszerelni???

De tetszik...
...nm minden gépen tetszik a lexuslámpa...ennek jól áll...hány ccm-es a gép?

De tetszik...
...nm minden gépen tetszik a lexuslámpa...ennek jól áll...hány ccm-es a gép?
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:07

Igen....!
Miért? Nem tetszik????Mert nekem nagyon!!! Csak spoilerezni szeretném még! Azzal meg az a gond, hogy nem valami olcsó....! De ha kész lesz akkor igazán ütős lesz!

Igen....!
Miért? Nem tetszik????Mert nekem nagyon!!! Csak spoilerezni szeretném még! Azzal meg az a gond, hogy nem valami olcsó....! De ha kész lesz akkor igazán ütős lesz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Lexuslámpás pezsóóó??...+ m3 tükrök???...ez a Te géped Zoli?
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a kép eredetileg ide jött, de fenn van a Help Me topicban is! Bocsi, csak most szúrtam be először képet!