senna jól rá is b@szott!
ha marad a Mclarennél azt se tudnánk ki is az a Sumáher! írmagja se lenne!!! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:11
ha marad a Mclarennél azt se tudnánk ki is az a Sumáher! írmagja se lenne!!! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

ehh mansell a vb címe után olyan összeget kért,ami sok volt,pláne úgy,h senna INGYEN is ment volna williamsnek. meg még prost is olcsóbb volt
én abból az időből csak a Prostot nem cerettem...
lehet Hillt én se ismertem volna meg! be se ugrik az arca!
Lauda; Rosberg; Prost, Piquet; Mansell; Berger; stb arca mind-mind megwan!!! de Hill???
de az igazi király az Aytron Senna da Silva!!! -volt!
osztán mondhat nekem bárki bármit bárkiről ...
jani: nálam azonosan egyenlő jelet ki lehet tenni Sumi és Alonso közé!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:06
lehet Hillt én se ismertem volna meg! be se ugrik az arca!
Lauda; Rosberg; Prost, Piquet; Mansell; Berger; stb arca mind-mind megwan!!! de Hill???
de az igazi király az Aytron Senna da Silva!!! -volt!

osztán mondhat nekem bárki bármit bárkiről ...
jani: nálam azonosan egyenlő jelet ki lehet tenni Sumi és Alonso közé!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mansellt, Williams bácsi cigiztette sokáig majd a wb címe után nm akart rendes pízt fizetni neki...erre
Mansell kiment amerikába és ott is wilágbajnok lett
csak arra nm emlékszem hányszor...
Ő walódi kocsi gyilkos pilóta wolt és qlázott be ha előzni kellett olyan helyeken is ahol más ember nm előzne...
Király wolt a maga idejében...
Ő walódi kocsi gyilkos pilóta wolt és qlázott be ha előzni kellett olyan helyeken is ahol más ember nm előzne...

ehh mansell a vb címe után olyan összeget kért,ami sok volt,pláne úgy,h senna INGYEN is ment volna williamsnek. meg még prost is olcsóbb volt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mansellt, Williams bácsi cigiztette sokáig majd a wb címe után nm akart rendes pízt fizetni neki...erre

ja,mansell volt az igazi bulldogtermészet
akire ráakadt,azt nem eresztette. meg ugye balszerencsés volt. 1 vb címhez 31 győzelem... fajlagosan a legnagyobb. sumakker pl 7vbhez 91győzelem. tehát sokszor mákja volt. mansell meg sokszor rábaszott.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

hillnek 4 gyereke van asszem,és az egyik down-kóros:S
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:02
Törölt felhasználó (69371)

szégyen nem szégyen, én Hill-t meg se ismertem! nagyon megőszült!
lehet,hogy hill és mansell loserek,mert nem agresszívkodtak meg sportszerűtlenkedtek ki maguknak 7 vb címet. lehet,hogy kisebb a tehetségük,mint suckmakernek,de szerinetm jobb emberek. mikáel tudott vezetni,értett az autóhoz,de nem feltétlen ő volt a legjobb versenyző. pl mansell még előzni is tudott,amikor tudott,nem ugy mint sumaher,h majd körönként 5 másodperccel gyorsabba autóval megelőzök 3embert(ha elkurta az időmérőt),aztán majd a boxtaktikával megelőzi a maradékot
ha meg pole-ból indult,akkor meg még ennyi se kellett. ezt az általatok fikázott alonso is meg tudta csinálni. sumahernek talán az utolsó versenye volt számomra értékelhető,mint sportteljesítmény. meg gondolom az első 2-3,de azokra nem emlékszem. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:09
ha meg pole-ból indult,akkor meg még ennyi se kellett. ezt az általatok fikázott alonso is meg tudta csinálni. sumahernek talán az utolsó versenye volt számomra értékelhető,mint sportteljesítmény. meg gondolom az első 2-3,de azokra nem emlékszem. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes meglátás a 7szeres wilágbajnokról...nm sport
óriás...
ne röhögtessetek...majd ha wki utána csinálja...
Kimi tréé...nm is lesz wilágbajnok...majd meglátjátok...amúgy a hétwégén wolt még 1 nagy lúzer
az f1-en...Hill...
De ott wolt a nagy király is...Nigel Mansell....
óriás...

Kimi tréé...nm is lesz wilágbajnok...majd meglátjátok...amúgy a hétwégén wolt még 1 nagy lúzer
az f1-en...Hill...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:48

Hill és Mansell kint wolt a futamon /róluk szinte azonos a véleményünk -Nigell annyi balszerencse után télleg megérdemelte a világbajnoki címet/? vagy mit is írtál Gyurkabátyó?
"sportember" -nem sport -ne röhögtessetek?????
tudod -glom- a sportszerűségre írta jani az idézőjelet!
de Te úccse érted ezt meg!!!
é sennyi, mert a többi véleményem már régesrég ösmered! /emlékeztetőül: Sch=fos!/
é sennyi, mert a többi véleményem már régesrég ösmered! /emlékeztetőül: Sch=fos!/

szégyen nem szégyen, én Hill-t meg se ismertem! nagyon megőszült!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:48

Hill és Mansell kint wolt a futamon /róluk szinte azonos a véleményünk -Nigell annyi balszerencse után télleg megérdemelte a világbajnoki címet/? vagy mit is írtál Gyurkabátyó?

milyen konkrétat írjak???
vazzeg A4-től felfelé hossz motor, és elsőkerék hajtás (kivétel quattro)
meg a Passat amelyik a mostani előtt volt, az is hossz motoros, és elsőkerekes! mit megyarázzak még?
vazzeg A4-től felfelé hossz motor, és elsőkerék hajtás (kivétel quattro)
meg a Passat amelyik a mostani előtt volt, az is hossz motoros, és elsőkerekes! mit megyarázzak még?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:09

óriás...
az f1-en...Hill...
óriás...

az f1-en...Hill...

óriás...
az f1-en...Hill...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:02
óriás...

az f1-en...Hill...

lehet,használnék én durvább kifejezést is erre az óriási "sportemberre"... alonsot nem kedveltem annyira mint kimit,de ez van... hamilton meg ugylátom elkeni a száját
rosberg és kubica jól nyomják. (anno keke rosberg is egy vadállat volt,már amennyit láttam youtubeon meg ahol lehet látni a versenyek részleteit)

lehet,használnék én durvább kifejezést is erre az óriási "sportemberre"... alonsot nem kedveltem annyira mint kimit,de ez van... hamilton meg ugylátom elkeni a száját
rosberg és kubica jól nyomják. (anno keke rosberg is egy vadállat volt,már amennyit láttam youtubeon meg ahol lehet látni a versenyek részleteit)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 12:18

én is évtizedek óta avvótam /emcéláren/, de én a Surmó embereket utálom a sportban! és Alonso nekem 1fasz az előbb említettel!
Kimi szurkolóvá is 2 dolog miatt váltam:
-1. A Surmóellenességem okán
-2. Az emcéláren miatt!
más:
Hamiltonról semmi rosszat nem tudok mondani! ha így folytassa nagy rajongójává válhatok /ja és még 2 ilyen embör: Kubica; kis Rosberg/
rosszul írtad! nem ezt akartad írni: Sumáker? /anno nem Te nevezted így?/
-2. Az emcéláren miatt!
más:
Hamiltonról semmi rosszat nem tudok mondani! ha így folytassa nagy rajongójává válhatok /ja és még 2 ilyen embör: Kubica; kis Rosberg/
rosszul írtad! nem ezt akartad írni: Sumáker? /anno nem Te nevezted így?/
én is évtizedek óta avvótam /emcéláren/, de én a Surmó embereket utálom a sportban! és Alonso nekem 1fasz az előbb említettel!
-2. Az emcéláren miatt!
más:
rosszul írtad! nem ezt akartad írni: Sumáker? /anno nem Te nevezted így?/ (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 12:01
-2. Az emcéláren miatt!
más:
rosszul írtad! nem ezt akartad írni: Sumáker? /anno nem Te nevezted így?/ (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ehh,kimit bírtam,nem küldi rosszul,de amugy mclarenes vok. a ferrarit sose birtam naon,pláne mikor sumáher is ott volt.
ehh,kimit bírtam,nem küldi rosszul,de amugy mclarenes vok. a ferrarit sose birtam naon,pláne mikor sumáher is ott volt.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 23:09

Ma senkit nem érdekelt a F1?
Ha már nem H. nyer?
-----------------------------------------------
Az 58. Brit Nagydíj Kimi Räikkönen sikerével zárult. A Ferrari finn pilótája elsősorban remek taktikájának köszönheti idei harmadik futamgyőzelmét. A második és harmadik helyen a két McLaren ért célba. A rajtnál lefulladó Felipe Massa az ötödik helyre küzdötte fel magát.

A 2007-es világbajnokság állása 9 futam után:
Pilóták:
1. Hamilton 70
2. Alonso 58
3. Raikkönen 52
4. Massa 51
5. Heidfeld 33
6. Kubica 22
7. Fisichella 17
8. Kovalainen 14
9. Wurz 8
10. Trulli 7
Konstruktőrök:
1. McLaren-Mercedes 128
2. Ferrari 103
3. BMW Sauber 56
Ha már nem H. nyer?

Az 58. Brit Nagydíj Kimi Räikkönen sikerével zárult. A Ferrari finn pilótája elsősorban remek taktikájának köszönheti idei harmadik futamgyőzelmét. A második és harmadik helyen a két McLaren ért célba. A rajtnál lefulladó Felipe Massa az ötödik helyre küzdötte fel magát.

Pilóták:
1. Hamilton 70
2. Alonso 58
3. Raikkönen 52
4. Massa 51
5. Heidfeld 33
6. Kubica 22
7. Fisichella 17
8. Kovalainen 14
9. Wurz 8
10. Trulli 7
Konstruktőrök:
1. McLaren-Mercedes 128
2. Ferrari 103
3. BMW Sauber 56
persze,így van,többnyire. nem ötletszerű,hanem a hely is meghatározza. elsőkerekesnél valóban jobb a keresztmotor. de sztem jobb a hátsókerékhajtás. a ralisok pont azért driftelnek,mert különben alulkormányzottak lennének. jó nagy gázzal ellensúlyozzák,hogy az autó eleje huzza kifelé a kanyarból a verdát. a f1ben már tényleg inkább az aerodinamika számít,mert ott az autó súlyának többszöröse a leszorítóerő.
Ma senkit nem érdekelt a F1?
Ha már nem H. nyer?

Pilóták:
1. Hamilton 70
2. Alonso 58
3. Raikkönen 52
4. Massa 51
5. Heidfeld 33
6. Kubica 22
7. Fisichella 17
8. Kovalainen 14
9. Wurz 8
10. Trulli 7
Konstruktőrök:
1. McLaren-Mercedes 128
2. Ferrari 103
3. BMW Sauber 56
Ha már nem H. nyer?

Pilóták:
1. Hamilton 70
2. Alonso 58
3. Raikkönen 52
4. Massa 51
5. Heidfeld 33
6. Kubica 22
7. Fisichella 17
8. Kovalainen 14
9. Wurz 8
10. Trulli 7
Konstruktőrök:
1. McLaren-Mercedes 128
2. Ferrari 103
3. BMW Sauber 56
ez alól főleg az Audi és a Passat egyes változatai térnek el! ugyanis a hossz motor ellenére a legtöbb elsőkerekes! éppen erre mondtam azt, hogy ezeknél a típusoknál a motor az első tengely előtt van, hogy még a váltó is elférjen! éppen ezért ott elöl a tengelyeken nagyobb a súly!
ezek a %ok szerintem azt akarják jelenteni,hogy az autó súlyának hány %a jut az első ill.hátsó tengelyre(a két pár kerékre) azt nem tudom,hogy ezt teli tankkal,emberrel együtt,vagy hogyan mérik,de szerintem üresen
Légyszives még írd le,hogy mi a %-ok pontos neve!Tengelyterhelés,vagy maximális tengelyterhelés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 18:40
Törölt felhasználó (69371)

Audi A3 Sportback: 58/42 (kereszt)
BMW 130i: 52/48 (hossz)
Mercedes C350 Sport Coupe: 56/44 (hossz)
VW R32: 59/41 (kereszt)
BMW 320: 49/51 (hossz)
VW Passat 2.0 FSI: 59/41 (kereszt)
Audi A4 1.8T Quattro: 53/(5)/42 (hossz)
Audi TT: 60/40 (kereszt)
Nissan 350Z: 53/47 (hossz)
Porsche Cayman S: 47/53 (hossz)
BMW M3: 50/50 (hossz)
Mazda MX-5: 50/50
BMW 130i: 52/48 (hossz)
Mercedes C350 Sport Coupe: 56/44 (hossz)
VW R32: 59/41 (kereszt)
BMW 320: 49/51 (hossz)
VW Passat 2.0 FSI: 59/41 (kereszt)
Audi A4 1.8T Quattro: 53/(5)/42 (hossz)
Audi TT: 60/40 (kereszt)
Nissan 350Z: 53/47 (hossz)
Porsche Cayman S: 47/53 (hossz)
BMW M3: 50/50 (hossz)
Mazda MX-5: 50/50
minél kevesebb súlyt pakolunk az első tengelyre,annál "idegesebb", túlkormányzottabb lesz az autónk. ez néha nem árt,pl ha 250nel próbálunk kanyart bevenni.