Jó fajta taxi!

A Fuji Heavy Industries (FHI a Subaru anyacége) csinál repülőtől kezdve teleszkópig keresztül szinte mindent.
Jól tudom, hogy ez a FUJI FA 200?
Subaru Legacy motorral készül egy helikopter egy magyar műhelyben. Ha megtalálom a video linkjét beillesztem!
Subaru Legacy motorral készül egy helikopter egy magyar műhelyben. Ha megtalálom a video linkjét beillesztem!
Szemből elé erős EVO X-es hatást kelt.

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 23. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Az a baj,hogy nem fogjuk utcán látni,szerintem!
Kár,pedig kiwáncsi lennék a lada utálók arcára!
Az a baj,hogy nem fogjuk utcán látni,szerintem!
Kár,pedig kiwáncsi lennék a lada utálók arcára!

Pici a kép mi ez új bravó?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet le leszek hurrogva....

Ha valakit érdekel,hogy mit kap a pénzéért:ADAC

Nem gáz , hogy olvastam a dolgot , de tedd helyre a tényeket akkor.
Hallottam egyébként , hogy itt elég , ha elmúltál 25 körül és az államtól minden gond nélkül kapsz :
- birtok , de inkább valami vityilló, kastély
- fizetik az összes fenntartási költséget ehhez
- havi szinten annyi cash , h elkölteni is munka
Szóval ráérnek ...
Ha az ember céget akar alapítani kint , csak úgy teheti , ha bevesz egy ottani állampolgárt TÖBBLET TULAJDONNAL!
Szóval 1 kurva fillért nem ad a cégbe a paraszt arab, mégis ő dönt jogilag.
Ez a nem mindegy.
- birtok , de inkább valami vityilló, kastély
- fizetik az összes fenntartási költséget ehhez
- havi szinten annyi cash , h elkölteni is munka
Szóval ráérnek ...

Ha az ember céget akar alapítani kint , csak úgy teheti , ha bevesz egy ottani állampolgárt TÖBBLET TULAJDONNAL!
Szóval 1 kurva fillért nem ad a cégbe a paraszt arab, mégis ő dönt jogilag.
Ez a nem mindegy.

Szintén behányok a stílustól + amit ezek az olajgyerekek műwelnek!!!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 20:54
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Már több ilyen arab baromságot láttam videón,és a legtöbben Hyundai Sonata-val /mért pont azzal?/driftelnek,200 fölött kézifékkel,ez ott most nagy divat.Primitív állatok,ölükbe hullik a mesés vagyon,de szellemi szintjük nem bírja feldolgozni.Kiráz a hideg tőlük!

Már több ilyen arab baromságot láttam videón,és a legtöbben Hyundai Sonata-val /mért pont azzal?/driftelnek,200 fölött kézifékkel,ez ott most nagy divat.Primitív állatok,ölükbe hullik a mesés vagyon,de szellemi szintjük nem bírja feldolgozni.Kiráz a hideg tőlük!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 15:16

Ez annak a tipikus példája , amikor nem számít az ember élet , vagy nincs egyenlő arányban a józan ész a pénztárcával...
Mindegy azért jó , bár gőzöm sincs némelyik milyen gépet terelget keresztbe
Mindegy azért jó , bár gőzöm sincs némelyik milyen gépet terelget keresztbe