Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1506   2007. 05. 14. hétfő 14:47
X Törölt felhasználó (42142) VIP
Hali mindenkinek!Olvastam az Msc vitát és surda én csak annyit fűznék hozzá,hogy csak az alá lehet jó kocsit tenni aki kezelni is tudja azt a jó kocsit. Valamit az sem ucsó tény,hogy a versenyző közli a saját mérnökeivel,hogy milyenek legyenek a kocsi beállításai.A verseny teljesítményt meg szintén nem szép valakitől elvitatni,lehet szimpi v nem szimpi valaki,de csak akkor kritizáld ha te is ugyan azt véghez tudod vinni mint akit ócsárolsz.Amúgy meg szerintem is egy új csillag születésének lehetünk szemtanui L.H. képében.
#1505   2007. 05. 14. hétfő 14:08
75hg 75hg
Én sem vagyok nagy MSC rajongó,(viszont mellé kell álnom) de tény és való hogy sokmindent letett az asztalra.Azért lehet nézni más oldalról is van nagyon sok sportoló aki hasonló kaliberű etikátlanságokat elkövet, de nem verik nagydobra mert középszerű versnyző, de bizonyos fokig az is az érdeme mert az elhivatotságát dicsériÉs kit támadnak legtöbbet akit nem tudnak legyőznia mezőny második felét nem érdemes támadni az nem reklám. Az meg hogy a köcsög Alonsotól nem tudta visszahódítani a világbajnok címet egy dolog ő már megmutatta, és volt már előtte is hogy nem ő lett a világbajnok mégse szált ki.Viszont ha msc nem lett volna ilyen akkor kiről szóltak volna a hírek?Valami felhajtást mindig kell csinálni hogy újjabb embereket tegyen érdeklődővé!Ja meg hogy könnyű a legjobb autóval nyerni, neki is volt köze ahoz hogy ilyen lett a ferrari.
#1504   2007. 05. 14. hétfő 14:00
Yocoo Yocoo
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1503   2007. 05. 14. hétfő 13:59
surdapapa surdapapa
tom kabbbbbbbbeeeee a seggem, erről a f@szkalapról mé nem eélg 1 kép!
tudod mit! inkábbbbb Kanna, mint ez a köcsög!

haggggggyyyyyyyyááááááámmmmmmmmáááááááááá!

Valódi teljesítmény van mögötte? az aztán qrvára az, h Villneuvet kilöki a halál faszára az első kanyarba csak azé, h világbajnok legyen!
az + pláne teljesítmény mi, hogy a magasabban legjobb kocsival nyert ennyi VB címet!
"nem lehet doppingolni meg bundázni"! -jól vagy Te összerakva? tesztoszteron injekciót adnának a ferrari kipufogójába???
mennymá a bunkó Sumaherrel a csába!

Egyébként:
A brit Lewis Hamilton a bajnoki pontverseny élére állt 4 futammal a bemutatkozása után, ezzela csapat alapítíját Bruce McLaren-t előzte meg!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 14. hétfő 13:47
Csak idézni tudok, mert én sem tudok jobb választ adni okádásod előtt mf2 nyes :

"Nos, én nagyon tisztelem Schumachert, az egyik legnagyobb élő sportembernek tartom. Valódi teljesítmény van mögötte, egy olyan technikai sportban, ahol nem igazán lehet doppingolni és bundázni (legalábbis eddig nem derült ki)."

A sportban lehet szeretni, és nem szeretni valakit, de nem elismerni a sport teljesítményét az igazságtalan és butaság!
(majd veszek neked hánytatós zacskót, ha Sumi a F1 alatt, mint szakkommentátor, vagy a csapat egyik főtanácsadója résztvesz! érted Surdi?)

egyébként:
Az első négy futam után a brit Lewis Hamilton a bajnoki pontverseny élére állt, miután másodikként végzett a Spanyol Nagydíjon, ami történelmi jelentőségű a Forma-1 világában, hiszen korábban hasonlót még egyetlen újonc sem vitt véghez.
#1502   2007. 05. 14. hétfő 13:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
nyugi!
ez a topic dako nélkül sem fog kihalni a ffi-ak körében, mert a nők után minden hülye pasi a kocsikat (motorokat, gépeket, műszaki herkenytyűket) és a sört szereti a legjobban!

és dako is akkor jön vissza, amikor csak akar, ill. ha elmúlik nála a gyerekes durcija! nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 12:53
surdi, segítesz nekem majd? dako lelépett, de hagyatékként meghagyta nekem, hogy ápolgassam ezen topicját. Látom, 1-2 képpel már életben tartottad, ne erre kérnélek a továbbiekben is! Én sajna nem nagyon sokat konyítok a kocsikhoz (a tuninghoz meg ópláne nem), de dako testamentumát tiszteletben tartom. Remélem, besegítesz néha, ha elfeledkezem róla?
#1501   2007. 05. 14. hétfő 13:49
surdapapa surdapapa
Tommyboy!
ez a Bessenyei qrva jó! 1 pont hátránnyal 2.; 1 pont az előnye a 3. előtt! egy olyan sportban ahol szinte minden a pénzről szól! egy rosszabb géppel veri a mezőnyt! eljen

Antony: sajnos az autókban, pláne a tuningban nekem sincs sok gyakorlatom! (dakot én is hiányolom, de lehetett volna kevésbé forrófejű! olyan volt, mint Surdi 10-15 évvel ez előtt)

York62 a Yocoo által leírtak miatt utáltam én is meg (megjegyzem Alonso is ilyen jelenleg).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 14. hétfő 13:38
Alig tízméteres magasságban végrehajtott manőverrel győzte le Besenyi Péter a brit Paul Bonhomme-ot a Red Bull Air Race szombati fordulóján az Egyesült Államok-beli Monument Valleyben.
Besenyei meghódította a Vadnyugatot:

#1500   2007. 05. 14. hétfő 13:47
Csak idézni tudok, mert én sem tudok jobb választ adni okádásod előtt mf2 nyes :

"Nos, én nagyon tisztelem Schumachert, az egyik legnagyobb élő sportembernek tartom. Valódi teljesítmény van mögötte, egy olyan technikai sportban, ahol nem igazán lehet doppingolni és bundázni (legalábbis eddig nem derült ki)."

A sportban lehet szeretni, és nem szeretni valakit, de nem elismerni a sport teljesítményét az igazságtalan és butaság!
(majd veszek neked hánytatós zacskót, ha Sumi a F1 alatt, mint szakkommentátor, vagy a csapat egyik főtanácsadója résztvesz! érted Surdi?)

egyébként:
Az első négy futam után a brit Lewis Hamilton a bajnoki pontverseny élére állt, miután másodikként végzett a Spanyol Nagydíjon, ami történelmi jelentőségű a Forma-1 világában, hiszen korábban hasonlót még egyetlen újonc sem vitt véghez.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:53
az ucsó kép miatt behányós szmájli!

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
#1499   2007. 05. 14. hétfő 13:38
Alig tízméteres magasságban végrehajtott manőverrel győzte le Besenyi Péter a brit Paul Bonhomme-ot a Red Bull Air Race szombati fordulóján az Egyesült Államok-beli Monument Valleyben.
Besenyei meghódította a Vadnyugatot:

#1498   2007. 05. 14. hétfő 13:37
Yocoo Yocoo
Ha már Sumákerről folyik a vita akkor beszállok én is.
Soha nem volt szimpatikus és nem is nagyon tudott lenyűgözni.
Egy nagy csíter MSC. Nem 1x volt etikátlan a nyerési vágya.
Neki ment az előtte lévőnek azért, hogy ne nyerjen mert akkor a vb-t is megnyerte volna, de ha mindketten kiesnek akkor ő a bajnok. Így is lett.
Monaco Rascas kanyar: abból sem véletlenül lett marha nagy büntike.
Ausztria: RB vezetett végig, de MSC-nek kellett nyernie azért, hogy 2 ponttal több legyen neki.
Hol itt a sportszerűség?
Marad a rally, ahol Loeb fölénye szintén aggasztó, de még mindig szimpatikusabb sport, mint a száguldó cirkusz, talán azért mert ott nem test-test ellen megy a harc, hanem az idő az egyetlen ellenfél.
#1497   2007. 05. 14. hétfő 12:53
DrAnthony DrAnthony VIP
surdi, segítesz nekem majd? dako lelépett, de hagyatékként meghagyta nekem, hogy ápolgassam ezen topicját. Látom, 1-2 képpel már életben tartottad, ne erre kérnélek a továbbiekben is! Én sajna nem nagyon sokat konyítok a kocsikhoz (a tuninghoz meg ópláne nem), de dako testamentumát tiszteletben tartom. Remélem, besegítesz néha, ha elfeledkezem róla?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 11:37
ez a kocsi mindig is tetszett!
#1496   2007. 05. 14. hétfő 11:37
surdapapa surdapapa
#1495   2007. 05. 14. hétfő 11:36
surdapapa surdapapa
ha a rokonod lenne én Téged tagadnálak le! eplus2

tudod ez is elfogult vélemény, mint a sportbeli szurkolásnál minden! nekem nem egyezik ezzel a véleményem! én egyet nem vitatok el Tőle, h a Ferrari felépítésében Neki nagy-nagy szerepe volt! de az, h többnyire fényévnyivel jobb autók voltak alatta tény, az, h a csapattársai sosem kapták meg azt a technikát, mint Ő. az, h mikor a kezét törte a ferrari csapatnál mindent megtettek azért, h a csapattársa (ha jól emléxem Irvine) ne nyerje meg a VB címet az is tény!

az aztán nagy kunszt, h a legjobb autóval VB címet nyert!
versenyzői nagyságát mutatja meg az is, h az -általam legalább annyira semmibe nézett Alonso által alvett- elvesztett VB cím után esélye se volt visszaszereznie!
ennyit az Ő versenyzői képességeiről.

de sztem fejezzük is be ezt, mert úgyse győzzük meg egymást. ez olyan, mint ha engem fradistát meg akarnál győzni arről, h milyen jó is az Újpest. ez sosem sikerülhet, de viszont se. bár hozzáteszem fradistaként sosem útáltam annyira az Újpestet, mint Schumit!

Schumi egy fos!
#1494   2007. 05. 14. hétfő 11:20
Yocoo Yocoo

#1493   2007. 05. 14. hétfő 09:39
surdapapa surdapapa
ott az a kecskefejű a kép közepén! violent
#1492   2007. 05. 14. hétfő 08:53
surdapapa surdapapa
az ucsó kép miatt behányós szmájli!

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
#1491   2007. 05. 14. hétfő 00:34
Vasárnap a F1-ben:

#1490   2007. 05. 13. vasárnap 08:59
oooooooo oooooooo
Legközelebb elzárom sex közben,panaszkodott hogy több helyen megégettem!Pedig ő kérte hogy így csináljuk!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 12. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 12:13
hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod! vigyor bee1
#1489   2007. 05. 12. szombat 18:16
Rosemary Rosemary

#1488   2007. 05. 12. szombat 12:13
édespille édespille
hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod! vigyor bee1
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 22:14
Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet! merges2
#1487   2007. 05. 11. péntek 22:14
oooooooo oooooooo
Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet! merges2
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 11. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 21:55
Nem smile
Komolyan ... nézz rá.
Ez amerika botrányhőse? A kis pinavillantó. Nevetséges. Ebben a ruhában úgy néz ki , mint akit tegnap engedtek ki Auschwitzból.
De a pénz nagy úr =)

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!