ott az a kecskefejű a kép közepén!
az ucsó kép miatt behányós szmájli!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Vasárnap a F1-ben:

Legközelebb elzárom sex közben,panaszkodott hogy több helyen megégettem!Pedig ő kérte hogy így csináljuk!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 12. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 12:13
hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod!

hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 22:14
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet!
Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet!
Ez úgy hangzott mintha egy Ifa-t kéne vezetnie!Ez már csilingel mielőtt meghúzod a parkolóban!
Ja nem rossz , hogy az elkényeztetett Hilton kisasszony a maga 50 kilójával terelgeti ezt a gépet.
Nem rossz kép
tessék neki privit irni... ajánlatos...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami lehet,hogy Dako nem töltöget!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 08. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 21:54
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 08. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Na hol van az én DÁKÓ bmw-s olajos barátom?
Csak elrepült 1 kanyarban ?
Feri igen!
Subit nekem!
Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Feri igen!
Subit nekem!
Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Feri igen!
Subit nekem!
Mitől döglöttünk meg?:(

KíváncsiPár32
Lucille