GAZ-3102 210 lóerős 3 kamrás wankelmotor /vaz-431/ kizárólag a kgb részére.

Orosz csodák
szovjet moszkva driftet mostanában forgatják csak LADÁKKAL

szovjet moszkva driftet mostanában forgatják csak LADÁKKAL

és ez lenne az agroroadster, az utolsó kép, csak valamiért oda már nem akarta beilleszteni! (FUCK)

Persze a kocsitól,mielőtt félreértené valaki.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:31

Mekkora reklámötlet volt az a sorozat,mi?A gyár adja a kocsikat,a kaszkadőrök meg zuzzák őket.Meg van egy csilli-villi futófénnyel a szépfiú alá.Én is majd meg őrűltem tőle.
Mekkora reklámötlet volt az a sorozat,mi?A gyár adja a kocsikat,a kaszkadőrök meg zuzzák őket.Meg van egy csilli-villi futófénnyel a szépfiú alá.Én is majd meg őrűltem tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:12
Törölt felhasználó (69371)

tudom melyik az! de a 944-es is tetszett mindig!
Pontiac akkor volt nyerő, amikor elkezdődött a Knight Rider! aztán rájöttem, hogy az egész kocsi egy marok köbcenti kevés pacival!
mellesleg a régi MR-2 jobban tetszett!!!

Pontiac akkor volt nyerő, amikor elkezdődött a Knight Rider! aztán rájöttem, hogy az egész kocsi egy marok köbcenti kevés pacival!

tudom melyik az! de a 944-es is tetszett mindig!

(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:04

Maradjunk annyiban hogy a 8-as kasznija,mert az igazán a 7-es kupé!A toyota Mr-2 az tiszta ferrari kicsiben,meg a Pontiac Fiero,esetleg a Bertone Fiat asszem X9 vagy ilyesmi a neve.-ezek középmotoros sportautók.Ezek szerint te Porsche-ban a 928-ast vennéd./mai cikk a totalcarban/
Maradjunk annyiban hogy a 8-as kasznija,mert az igazán a 7-es kupé!A toyota Mr-2 az tiszta ferrari kicsiben,meg a Pontiac Fiero,esetleg a Bertone Fiat asszem X9 vagy ilyesmi a neve.-ezek középmotoros sportautók.Ezek szerint te Porsche-ban a 928-ast vennéd./mai cikk a totalcarban/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 16:28

tudom, lehet azért is a kedvencem! de én a klasszikus coupe formát szeretem: hosszú lapos orr!
a McLaren F1, Lamborghini Gallardo, stb pont ezért nem tetszenek! bár a legtöbb Ferrari hosszú orrú!
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL!
a McLaren F1, Lamborghini Gallardo, stb pont ezért nem tetszenek! bár a legtöbb Ferrari hosszú orrú!
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL!
tudom, lehet azért is a kedvencem! de én a klasszikus coupe formát szeretem: hosszú lapos orr!
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A leg bmw-sebb ferrari!Az igazi ferrari középmotoros!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 15:55

Most lehet kinevettek, de én ezt a Ferrari-t szeretem! Elöl hosszában a motor, hátul a hajtás!
Ferrari 575 Maranello

Ferrari 575 Maranello

Most lehet kinevettek, de én ezt a Ferrari-t szeretem! Elöl hosszában a motor, hátul a hajtás!
Ferrari 575 Maranello

Ferrari 575 Maranello

A butángáz kompressziótűrése a 106-os benzinnek felel meg.Az én kocsim 350000-nél már igencsak csípte az olajat,teflonos dugattyúkkal és növelt kompival /mart henger,hengerfej/lett összerakva,előgyújtást is lehet sokkal nagyobbat adni gázüzemen.2000 köbcentis létére 10 liter gázt fogyaszt,és erősebb mint benzinnel.Évek óta hibátlanul üzemel,gyakran 2 tonnás trélert is húztam vele,most 26 éves.A gázüzem miatt sokkal tisztább benne az olaj,és hidegindításkor nem mossa a dús benzin a henger falát.Akik szerint a gáz tönkreteszi a motort,azoknak fogalmuk sincs a gázüzemről.Sajnos nálunk erősen szagosítják a gázt,ezért enyhén gázszagú a kipufogása,ha olaszországban tankolok,semmi szaga nincs.Persze sehol sem népszerűsítik,pedig kevesebbet szennyez mint egy high-tech benzines,a dízelről nem is beszélve.Nem cél hogy a polgár olcsón autózzon,ezért csend honol a gázautók körül!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 25. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 20:39

Ráadásul mostmár nem lesz 98-as. Aki esetleg egy emelt kompressziójú autóval mászkált, az most tankolhat 100-ast..........
Lófaxt tuning verda, jó lesz az egynégynyócszelep is.

Dízelt itthon 250-ért olaszországban 300-ért tankolok.Amerikában 4%-os a forgalmi adó,amúgy is egy olaj alapú társadalom,ha elfogy az olaj másnap meghal az összes jenki.12-éve gázzal járok,169/liter,számoljátok ki a különbséget!Egy kilóméteren 10 forintot takarítok meg,500000-et mentem a 12 év alatt,az 5 MILLIÓ forint/mai értéken/.Lehet sírni is,az a legegyszerűbb!

Ráadásul mostmár nem lesz 98-as. Aki esetleg egy emelt kompressziójú autóval mászkált, az most tankolhat 100-ast..........

Amerikában meg tudják oldani , h 150 ft legyen 1 liter benzin , sőt máshol ... nevetséges árak vannak.
Hogy fel voltak ŐK háborodva , mikor kicsit drasztikusabban emeltek.
Ennyi ez az ország is , meg minden.
DIE !
Hogy fel voltak ŐK háborodva , mikor kicsit drasztikusabban emeltek.
Ennyi ez az ország is , meg minden.
DIE !