rs4 és m5.
Láttam már valahol , azt hiszem ez ruszki autópályán van. Szerintem ez a tipikus " addig jár a korsó a kútra ... " esete.
1x majd nem lesz szerencse , lesz viszont olcsón eladó m5-ös alkatrész. Ami marad :P
Láttam már valahol , azt hiszem ez ruszki autópályán van. Szerintem ez a tipikus " addig jár a korsó a kútra ... " esete.
1x majd nem lesz szerencse , lesz viszont olcsón eladó m5-ös alkatrész. Ami marad :P
nézd meg mégeccer! oltja ő kis oltóval, csak szart sem ér vele!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 20:02

Muhahahaha!
Adná az Isten , hogy az ilyen barom állatja a sok sok pontos övvel bent ragadjon
Mellesleg nem vágom miért luxus egy kis poroltót betenni , jól is mutat és még csak nem is égett volna szarrá a gép.
Majd vesz másikat. No problem.
USA !
Adná az Isten , hogy az ilyen barom állatja a sok sok pontos övvel bent ragadjon

Mellesleg nem vágom miért luxus egy kis poroltót betenni , jól is mutat és még csak nem is égett volna szarrá a gép.
USA !
Muhahahaha!
USA !

USA !

ez igen eh,nyalnam mindenet, de föleg a puncijat!nekem nagyon bejön a ket veglet!
(Ez egy válasz flagellum üzenetére (2007. 04. 20. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

M1-es bmw. =)
Senki sem volt Kecskeméten a " drift " napon?
szerencsés auto

[img]http://l.yimg.com/www.flickr.com/images/spaceball.gif[img]
(sajna nem tudom javítani, tedd be újra, más feltöltőről...hátha...prune)
(sajna nem tudom javítani, tedd be újra, más feltöltőről...hátha...prune)
a post it tuningnak számít?