most 7,8 liret mutat átlagnak, de csak a munkába járásnak használom legtöbbet, meg egy két kör a városban, mikor megyek haverhoz! ez kb napi 10 km, sok-sok váltással! így nem tartom még most se soknak!
azért idegesít az üzemanyagár, mert igazam lesz!
vagy két éve mondom mindig, hogy a nyári szezonra mindig kurvára felemelkedik az üzemanyagár! télen visszacsökken! 2005 telén a 95-ös 240 Ft/l volt, 2006 telén 250 Ft/l, és most télen 260 Ft/l lesz, majd emlékezz szavaimra! nyáron mindig a 300-as határ körül mozog, hisz akkor járnak többen kocsival! ha télen magas volna, még úgyse járnának az emberek kocsival! tudod a beidegződés: havas csúszós utak, ne kockáztassunk, hát még ha a benzin ár is magas volna!
ráadásul itt van a MOL olajfinomító, és itt, városunkban sokkal drágább a benzin, mint máshol!
mikor beharangozták, hogy az átlagár 270 Ft/l lesz, itt már két héttel előtte is annyi volt! ez a szopás! semmi köze nincs itt az amerikai árnak semmihez! mi nem tőlük kapjuk az olajat, a többi meg mind mellémagyarázás! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 25. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 20:00
azért idegesít az üzemanyagár, mert igazam lesz!
vagy két éve mondom mindig, hogy a nyári szezonra mindig kurvára felemelkedik az üzemanyagár! télen visszacsökken! 2005 telén a 95-ös 240 Ft/l volt, 2006 telén 250 Ft/l, és most télen 260 Ft/l lesz, majd emlékezz szavaimra! nyáron mindig a 300-as határ körül mozog, hisz akkor járnak többen kocsival! ha télen magas volna, még úgyse járnának az emberek kocsival! tudod a beidegződés: havas csúszós utak, ne kockáztassunk, hát még ha a benzin ár is magas volna!
ráadásul itt van a MOL olajfinomító, és itt, városunkban sokkal drágább a benzin, mint máshol!
mikor beharangozták, hogy az átlagár 270 Ft/l lesz, itt már két héttel előtte is annyi volt! ez a szopás! semmi köze nincs itt az amerikai árnak semmihez! mi nem tőlük kapjuk az olajat, a többi meg mind mellémagyarázás! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 25. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kötelező másfél tonnás benzinessel járni!Különben azt írtad,hogy 7-et eszik,vagy valami ilyesmi,amit azért én kevésnek tartok.Az is elgondolkodtató,amikor nap mint nap másfél tonnát viszel magaddal a munkahelyre,meg vissza,vagy csapatsz egyet a városban,mennyí cuccot pufogtatsz ki.Persze ha lenne rá zseton öt lityis kocsikkal csinálnánk ugyanezt.Elméletben mindenki kurva nagy környezetvédő!A megváltás felé az első lépés-EZRES SUZUKI!Lehet Justy is,nyárra lekötött kardánnal.

Nem kötelező másfél tonnás benzinessel járni!Különben azt írtad,hogy 7-et eszik,vagy valami ilyesmi,amit azért én kevésnek tartok.Az is elgondolkodtató,amikor nap mint nap másfél tonnát viszel magaddal a munkahelyre,meg vissza,vagy csapatsz egyet a városban,mennyí cuccot pufogtatsz ki.Persze ha lenne rá zseton öt lityis kocsikkal csinálnánk ugyanezt.Elméletben mindenki kurva nagy környezetvédő!A megváltás felé az első lépés-EZRES SUZUKI!Lehet Justy is,nyárra lekötött kardánnal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 18:24

Törölt felhasználó (69371)

mér beszélsz többesszámba???
engem nem basz fel semmi, csak a magas üzemanyagár! LOL

mér beszélsz többesszámba???
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 18:17

De sajnállak titeket , h ennyi felbasz.
Agyvérzést okozott-e már munkahelyi hajcihő?
Tény : jó gépek a maguk módja szerint , megbízható és keveset fogyaszt , de itt meg is álltunk.
Subarun kívül is van élet , de minek ha lehet vele is...

Tény : jó gépek a maguk módja szerint , megbízható és keveset fogyaszt , de itt meg is álltunk.
De sajnállak titeket , h ennyi felbasz.

nyugi van kenobi!
nehogy má ideges legyél! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 17:47

nehogy má ideges legyél! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 25. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbálj ki egy Grand Cherokee dzsippet,na az imbolyog,meg azon nincs fék!De az kurva menő az nektek tuti verda mi?Okoskák!
Próbálj ki egy Grand Cherokee dzsippet,na az imbolyog,meg azon nincs fék!De az kurva menő az nektek tuti verda mi?Okoskák!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:23

HEHE
Én nagymuterom 1.3-as biturbo swiftjével mentem el múltkor ...
Embernek nem kívánom én azt.
Körforgalomba egy huncutabb tempónál érzem hogy nem érzem ...
Nincs már alattam a gép.
2. FÉK ! " suzukinál bent fog "
DE NEM FOG! Hiába taposom nem akar lassulni.
Életveszély. Nem vagyok finnyás , de inkább használom a 2 lábam , mint suzukit vezessek.

Életveszély. Nem vagyok finnyás , de inkább használom a 2 lábam , mint suzukit vezessek.
Azt a suzukit sürgősen vidd el szerelőhöz!A biturbót hogy kell érteni?
Ez a suzuki téma lerágott csont,de míndíg újra kezditek,azért a subarun kívűl is van élet,még ha neked hihetetlen is!
Imádom a subarut,de a fafejek lassan kihoznak a sodromból!
Magyarázd meg hogy a suzukin nincs fék,meg imbolyog az úton!Bazd fel az agyam kisöreg!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:23

HEHE
Nincs már alattam a gép.

HEHE
Nincs már alattam a gép.

55-70?...húsvétkor 135-140-nel mentem az autópályán...a 140es táblánál természetesen
hiába cikized, nagyon jó kis verda
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 24. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 21:04

Törölt felhasználó (69371)

jah másik!
Suzuki-val 55-70 km/h-val menni?????
Csodálkozol?! LOL
Még jó, hogy egyben van!
Csodálkozol?! LOL

Még jó, hogy egyben van!

jah másik!
Csodálkozol?! LOL
Még jó, hogy egyben van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 20:07
Csodálkozol?! LOL

Még jó, hogy egyben van!

tudom, hogy ez nem szerelős topic, de szerintetek miért kattog ütemesen valami a bal oldalon kb. 55-70 között a 11 éves suzukimon? az uram cserélte le a kerekeket és az életbiztosításomnak ő a kedvezményezettje...lehet összefüggés?
lehet sőt!
1. ha nincs rendesen meghúzva a kerékcsavar, akkor kopoghat! mindenképp nézd meg!
2. lehet elcsúszott a súly a keréken és "üt" a kerék!
3. szálszakadásos lett a gumi!
4. egy nagy kavics van a mintába!
5. úgyhagytad az indexet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 24. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 24. kedd 20:07
1. ha nincs rendesen meghúzva a kerékcsavar, akkor kopoghat! mindenképp nézd meg!
2. lehet elcsúszott a súly a keréken és "üt" a kerék!
3. szálszakadásos lett a gumi!
4. egy nagy kavics van a mintába!

5. úgyhagytad az indexet!

tudom, hogy ez nem szerelős topic, de szerintetek miért kattog ütemesen valami a bal oldalon kb. 55-70 között a 11 éves suzukimon? az uram cserélte le a kerekeket és az életbiztosításomnak ő a kedvezményezettje...lehet összefüggés?
a szőke BMW-s csaj és a zöld toppos gyönyörűség kivételével választhatsz! azok az enyimek! LOL!

Most figyelem a hsz-ek mellet van 3 !!! -jel.
Tiszta besúgórendszer.
Vigyázz mit szólsz a szomszédodnak , feldob.
Tiszta besúgórendszer.
Vigyázz mit szólsz a szomszédodnak , feldob.

A kispolák 1.9 biturbó dízel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kocsit nem lehet úgy széthajtani hogy kigyulladjon,itt valamit rossz helyen vezettek el a tuningmesterek.Ha a marha nem tárja ki az ajtókat valszeg elaludt volna,vagy max egy műszerfalcsere.