Nem
Komolyan ... nézz rá.
Ez amerika botrányhőse? A kis pinavillantó. Nevetséges. Ebben a ruhában úgy néz ki , mint akit tegnap engedtek ki Auschwitzból.
De a pénz nagy úr =) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 19:10

Komolyan ... nézz rá.
Ez amerika botrányhőse? A kis pinavillantó. Nevetséges. Ebben a ruhában úgy néz ki , mint akit tegnap engedtek ki Auschwitzból.
De a pénz nagy úr =) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez úgy hangzott mintha egy Ifa-t kéne vezetnie!Ez már csilingel mielőtt meghúzod a parkolóban!

Ez úgy hangzott mintha egy Ifa-t kéne vezetnie!Ez már csilingel mielőtt meghúzod a parkolóban!

Ja nem rossz , hogy az elkényeztetett Hilton kisasszony a maga 50 kilójával terelgeti ezt a gépet.
Nem rossz kép

tessék neki privit irni... ajánlatos...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami lehet,hogy Dako nem töltöget!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 08. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 21:54

Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Na hol van az én DÁKÓ bmw-s olajos barátom?
Csak elrepült 1 kanyarban ?
Feri igen!
Subit nekem!

Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Feri igen!
Subit nekem!

Igen igen!
Feri igen!
Subit nekem!
Feri igen!
Subit nekem!

Mitől döglöttünk meg?:(

na majd rakok ha találok olyat,de lehet h csak kis vidik lesznek.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nem raknál fel 1-2 jól sikerült képet?
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mi csináltunk 1 jó pár képet és videot is
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:55

Szeretem bizony.
Sajna most csak a pénteki programon tudtam részt venni, a szombat-vasárnap kimaradt. :(
Remélem a Duna rallye mind3 napján ott tudok lenni...
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé...
Sajna most csak a pénteki programon tudtam részt venni, a szombat-vasárnap kimaradt. :(
sajnos meg mindig nem müködik a dolog,eddig 3:0 az e-mail reszere!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:55

Szeretem bizony.
Szeretem bizony.
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé... (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:43
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé... (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

látom te is szereted a Rallyt,mi ott voltunk mind a 3napon,1isten volt
pláne a Kirádi gyorsssss
pláne a Kirádi gyorsssss
látom te is szereted a Rallyt,mi ott voltunk mind a 3napon,1isten volt
pláne a Kirádi gyorsssss (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
pláne a Kirádi gyorsssss (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)