über merci

mázlista

nem rossz

Én csak az esztétikai érzékét kérdőjeleztem meg.
Leszarom ki hogy vezet , amíg nem akarja a halálom
Leszarom ki hogy vezet , amíg nem akarja a halálom

Ha már itt tartunk,nekem sosem tetszettek az ugri-bugri autók /nem negatív előjellel értem/.Agyrázkódást kapok bennük,utálom a hangos kipufogót,és gizdáskodásra csábít,ezért sosem kéne.Mitsubishi Sigmával 3000 V6-jártam sokat,egy puha limuzin nekem jobban bejön.Az hogy ki szenved ízlésficamban,nézőpont kérdése,az hogy másnak tetszik én elfogadom,de ezért senkit sem neveznék ízlésficamosnak,más tetszik neki és kész.Közútra nem is engednék ilyeneket,mert nem oda való!
A közút közlekedésre való,nem az önkifejezésre,és pláne nem versenyzésre.Jópár kört megtettem zárt pályán motorral,ott tényleg a tudás és a technika dönt,de közúton minden szitú egyedi,igen sok tragédia indult már jó bulinak.

Ha ez csúnya , akkor súlyos ízlésficamban szenvedsz szerintem. De ez magánügy.

Svájcban óriási kultusza van a subaruknak.Van is rá pénzük.Ott hallottam,és megmaradt bennem -"nem rossz ez az Audi Quattro,de azért nem Subaru"!Akkor igen megütötte a fülemet,de olyan mondta akinek mindkettő volt,-csak nem mond hülyeséget-gondoltam!
Igen!Aki mayer akar lenni az sosem tudja meg mi a jó!Ez olyan mint a zene,nem az a jó ami elsőre jó!Ha nem érsz fel Bartók-ig az még nem jelenti azt hogy rossz.Van aki sosem jut el oda,attól még érezheti magát jól.Csak akkor van baj ha lentről osztja az észt.
A subaruk sosem voltak szép autók,és ameddig ez így marad addig minden rendben.A vevők tudatosan vásárolják a műszaki háttér miatt,a forma itt másodlagos.Aki olcsón akar szépet az vegyen francia vagy olasz autót.Ha versenyképes lenne a subaruk ára,én elkezdenék aggódni a minőség miatt.Nekem eddig sem tetszettek,de kitűnő autónak tartom őket.Na jó,a legacy tetszett!
Ez nem az STi verzió, és jelenleg az áll legközelebb a WRC-hez.
Ha ez lesz a végleges modell akkor, az előző széria ára jobban fogja magát tartani. (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 12:40
Ha ez lesz a végleges modell akkor, az előző széria ára jobban fogja magát tartani. (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A remény hal meg utoljára.
El nem tudnám képzelni jövőre ezt rallyban.
Sírva röhögnének rajta
Sírva röhögnének rajta

A remény hal meg utoljára.
Sírva röhögnének rajta
Sírva röhögnének rajta