de láttad már az SX4 sedan-t??? fúúúúúújjjjj!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:04

Tudtam hogy az Sx4-nél elbizonytalanodsz!A Liana külsejében egyetértek.
A kérdés kinek ment?
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:05

Nem kötözködés egyszerű kérdés összehasonlítottad a KIA és a Szuzuki fogyasztását? Miért van az hogy inkább vesz sok ember egy 15 éves Nyugati benzinzabálót mint ugyan olyan áron egy újabb takarékos autót? Ennyi pénze van az embereknek?
Nem kötözködés egyszerű kérdés összehasonlítottad a KIA és a Szuzuki fogyasztását? Miért van az hogy inkább vesz sok ember egy 15 éves Nyugati benzinzabálót mint ugyan olyan áron egy újabb takarékos autót? Ennyi pénze van az embereknek?

Kösz!A sok Bugatti meg Ferrari után felüdülés Honecker-bosszúja és társai.
Tudtam hogy az Sx4-nél elbizonytalanodsz!A Liana külsejében egyetértek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:02
Törölt felhasználó (69371)

Na az SX 4 sem olyan rossz, sőt a Liana se belülről, de kívűl ocsmány! Nem a kis autóval van baj, mert én Seat Leon-on gondolkoztam sokáig! Sőt a KIA Cee'd szerintem most az egyik legjobb vétel az alsó-középben!
Na az SX 4 sem olyan rossz, sőt a Liana se belülről, de kívűl ocsmány! Nem a kis autóval van baj, mert én Seat Leon-on gondolkoztam sokáig! Sőt a KIA Cee'd szerintem most az egyik legjobb vétel az alsó-középben!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 12:59

896-os h.sz-eddel egyetértettél márkatársaddal.De pontosan mivel is értettél egyet?Jó azt aláírom,hogy nem írsz ilyen hangnemben soha.Egy sx4-es suzuki is taszít?Nem inkább a kisautókkal nem tudsz kibékülni?Persze 23 éves korban érthető hogy csajozós verdát akarsz,és nem egy női kisautót.Nekem se felel meg egy kisautó a mindennapjaimban,de attól még másnak tökéletes választás lehet.Végül is nem veled volt bajom,hanem Rejtő hősével.
Kösz!A sok Bugatti meg Ferrari után felüdülés Honecker-bosszúja és társai.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
896-os h.sz-eddel egyetértettél márkatársaddal.De pontosan mivel is értettél egyet?Jó azt aláírom,hogy nem írsz ilyen hangnemben soha.Egy sx4-es suzuki is taszít?Nem inkább a kisautókkal nem tudsz kibékülni?Persze 23 éves korban érthető hogy csajozós verdát akarsz,és nem egy női kisautót.Nekem se felel meg egy kisautó a mindennapjaimban,de attól még másnak tökéletes választás lehet.Végül is nem veled volt bajom,hanem Rejtő hősével.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 12:15

Félre értesz! Én a Mazda 6, RX-8, Lexus IS,GS..., Toyota, Honda Accord, Integra, Civic és még sorolhatnám, ezeket én mind szeretem! És például a Mercedes-től írtózom, persze egy SLR-t nem utasítanék vissza! :) De Suzukiból csak a Grand Vitera az ami szóba jöhetne!
köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 12:16

ezek nagyon faxa képek, minden elismerésem a tiéd!

ezek nagyon faxa képek, minden elismerésem a tiéd!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Félre értesz! Én a Mazda 6, RX-8, Lexus IS,GS..., Toyota, Honda Accord, Integra, Civic és még sorolhatnám, ezeket én mind szeretem! És például a Mercedes-től írtózom, persze egy SLR-t nem utasítanék vissza! :) De Suzukiból csak a Grand Vitera az ami szóba jöhetne!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 10. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 11:22

Ha véletlenül Suzuki fun-nak tűntem,akkor elmondanám hogy csak védelmembe vettem egy olyan autót ami magyarországon készül,és sok olyan szídja akinek sosem volt-ez engem irritál.Az meg hogy Gorcsevicsov kijelenti hogy hol kezdődik az autó,elfelejtette hozzátenni hogy "nekem".Neki is jót tenne ha néha kipróbálna mást is,rájöhetne hogy az egymondatos beköpéseknek semmi értelme.Abban persze hogy nektek ez a véleményetek semmi baj nincs,de lenézni a másikat nem kéne,és ha valaki tapasztaltabb /pl. York/,annak a véleményére jobban lehetne adni,mint olyanokéra akik az első álomautójuk bűvöletéből még nem eszméltek.

Én nem neveznék gagyinak egy verdát sem csak azért mert nem tartozik a 3 idolom közé.Mi alapján nevezel valamit gagyinak,amiről azt sem tudod hogy micsoda,vagy maximum a nevét tudod.Ha pl. nekem nem tetszik a Bmw max azt írom hogy nem tetszik,mert ha legagyiznám azzal megsértenék valakit.Burokban élsz és azt hiszed hogy a világ akkora,amennyit te látsz belőle.Azért remélem hogy az évek múlásával ez tágulni fog!
Ha véletlenül Suzuki fun-nak tűntem,akkor elmondanám hogy csak védelmembe vettem egy olyan autót ami magyarországon készül,és sok olyan szídja akinek sosem volt-ez engem irritál.Az meg hogy Gorcsevicsov kijelenti hogy hol kezdődik az autó,elfelejtette hozzátenni hogy "nekem".Neki is jót tenne ha néha kipróbálna mást is,rájöhetne hogy az egymondatos beköpéseknek semmi értelme.Abban persze hogy nektek ez a véleményetek semmi baj nincs,de lenézni a másikat nem kéne,és ha valaki tapasztaltabb /pl. York/,annak a véleményére jobban lehetne adni,mint olyanokéra akik az első álomautójuk bűvöletéből még nem eszméltek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 23:11

egyetértek, de mindjárt jönnek itt a Suzuki és az Alfa fun-ok!

miért lenne "csak" poén?
sokkal bulibb, mint az itt lévő tuning verdák zöme! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:22
sokkal bulibb, mint az itt lévő tuning verdák zöme! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

"Ez ugyan nem BMV, de szerintem poénnak nem rossz
"
Brekuc #904

Brekuc #904

"Ez ugyan nem BMV, de szerintem poénnak nem rossz
"
Brekuc #904

Brekuc #904

E46 2002. 06. 1.8 cm3
egyébként nem észnélkül száguldozok, sőt nem vagyok az a fajta, de ez most faszán kijött! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 23:31

pont ma csináltam egy fasza Drift-et! de csak véletlen volt! :)))
pont ma csináltam egy fasza Drift-et! de csak véletlen volt! :)))
nekem is az van!