az 1.6-os BMW-t is nekünk csinálták! 100 ezer km után a legtöbb megadja magát!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Magyar piacra gyártottak 1.6-os A4-et.Minősítsem?
Én meg arról bróbáltam írni,hogy egy olcsó verdát ne hasonlíts egy drágához.A Superb-ben biztos nem úgy áll a kormány,de a Sonata-ban sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:27
Törölt felhasználó (69371)

nem a régire, hanem arra amit kamu mond, hogy azért fapados a swift mert könnyű és sok a ló benne! ennek mi köze a fapadossághoz???? én erre reagáltam! és a Hyundai Accent se különb abban az időben mikor az illetékes swift volt, sőt ott van a Skoda Felicia aminek úgy áll a kormánya, olyan szögben, mint egy kisárúszállító!
nem a régire, hanem arra amit kamu mond, hogy azért fapados a swift mert könnyű és sok a ló benne! ennek mi köze a fapadossághoz???? én erre reagáltam! és a Hyundai Accent se különb abban az időben mikor az illetékes swift volt, sőt ott van a Skoda Felicia aminek úgy áll a kormánya, olyan szögben, mint egy kisárúszállító!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom hogy a régire mondod vazzeg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:13

én nem arra mondom! vazzeg! kamookaze hsz-ét olvasd már el!
én nem arra mondom! vazzeg! kamookaze hsz-ét olvasd már el!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 18:59

Kb. 1984-es konstrukció,pont annyira fapados mint egy akkori Pólo vagy bármi.Annyi pénzért amennyiért adták,vehetsz a Bmw-dbe egy blokkot.Miről beszélünk?Mivel akarod összehasonlítani?
Na és az újjal mi a gond,kit fogtok ezután gyülölni?

Kb. 1984-es konstrukció,pont annyira fapados mint egy akkori Pólo vagy bármi.Annyi pénzért amennyiért adták,vehetsz a Bmw-dbe egy blokkot.Miről beszélünk?Mivel akarod összehasonlítani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 17:42

annak semmi köze a fapadossághoz, hogy a könnyű kasztnihoz sok a ló!
annak semmi köze a fapadossághoz, hogy a könnyű kasztnihoz sok a ló!
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 17:39

1.3-as swiftem van, mert néha kell az a plusz. az pedig hogy fapados, többek között leginkább annak köszönhető, hogy a relatív sok pacihoz képest könnyű az autó. lágyabb rugózás mellett elszállna az első kanyarban. szeretem.
1.3-as swiftem van, mert néha kell az a plusz. az pedig hogy fapados, többek között leginkább annak köszönhető, hogy a relatív sok pacihoz képest könnyű az autó. lágyabb rugózás mellett elszállna az első kanyarban. szeretem.
nem igazán vagyok kompetens semmilyen téren ebben a topicban, csak mint suzuki használó szeretnék pár gondolatot közzé tenni (végülis a címben benne van a csajok, akkor létjogosultságom van egy kicsi
)
én egy 11 éves swift-tel járok, és a két gyerekemet is abban szállítom, ha kell, sőt, gyakorlatilag ez a családi autónk
az elmúlt két évben egyszer volt szervízben a magas alapjárat miatt, és egyszer, amikor vizsgázott, semmi más gond nem volt vele...jól fogyaszt, jól megy, nyáron elutaztam a két gyerekkel falura, uram ki volt akadva, hogy szakadó esőben hogy a picsába tettük meg olyan hamar a 340 km-t...és igenis jól gyorsul a pirosnál
amit viszont megfigyeltem, hogy a jobb, pucosabb, szuperautósok nem képesek elviselni, ha egy suzuki mögött kell haladniuk...számtalan esetben megelőznek, holott nem tudnak gyorsabban menni, az út hátralévő részét előttem teszik meg, mert nagy a forgalom, de nagyon cikis egy suzuki mögött menni...
és persze a főérv a suzuki mellett: hogy másra nem telik!
szóval lehet fikázni, lehet leugatni, de esetleg bele lehet gondolni abba is, hogy az emberek többségének azért van ez, mert erre van pénze...
én is el tudom képzelni a seggemet egy volvoban, vagy egy saab-ban, nem is beszélve az örök kedvencemről, a fusion-ról

én egy 11 éves swift-tel járok, és a két gyerekemet is abban szállítom, ha kell, sőt, gyakorlatilag ez a családi autónk

az elmúlt két évben egyszer volt szervízben a magas alapjárat miatt, és egyszer, amikor vizsgázott, semmi más gond nem volt vele...jól fogyaszt, jól megy, nyáron elutaztam a két gyerekkel falura, uram ki volt akadva, hogy szakadó esőben hogy a picsába tettük meg olyan hamar a 340 km-t...és igenis jól gyorsul a pirosnál

amit viszont megfigyeltem, hogy a jobb, pucosabb, szuperautósok nem képesek elviselni, ha egy suzuki mögött kell haladniuk...számtalan esetben megelőznek, holott nem tudnak gyorsabban menni, az út hátralévő részét előttem teszik meg, mert nagy a forgalom, de nagyon cikis egy suzuki mögött menni...
és persze a főérv a suzuki mellett: hogy másra nem telik!
szóval lehet fikázni, lehet leugatni, de esetleg bele lehet gondolni abba is, hogy az emberek többségének azért van ez, mert erre van pénze...
én is el tudom képzelni a seggemet egy volvoban, vagy egy saab-ban, nem is beszélve az örök kedvencemről, a fusion-ról

A hugom 2 évig járt egy 1000-es Swifttel,ha egy Alfával járt volna sokkal drágább lett volna a fenntartás,és a Swiftet nem kell menteni meg kontaktsprézni.Olyan szidhatja aki ismeri,hogy ti fikázzátok az tükrözi a tipikus magyar mentalítást "dögöljön meg a másik lova".
Apuci fiacskája 1.5 tonnával ugyanúgy ön és közveszélyes,itt nem az autó dönt.
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 12:42

De sajnos megteszik,(apuci kicsi fiacskája a családi swiftel 100km vezetési tapasztalattal,) ha nem is 240-el, hanem csak 100-al, de azis elég ahoz hogy megöljön egy szabályosan közlekedőt!Na ezért vettem 1.5t-s vasat,így van esélyünk a 700kg swiftel szemben.
De sajnos megteszik,(apuci kicsi fiacskája a családi swiftel 100km vezetési tapasztalattal,) ha nem is 240-el, hanem csak 100-al, de azis elég ahoz hogy megöljön egy szabályosan közlekedőt!Na ezért vettem 1.5t-s vasat,így van esélyünk a 700kg swiftel szemben.
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 12:26

sztem a nagy kerdes a kocsiknal: ki mire hasznalja???
nem biztos,h numlOck[VIP] astrajaval gyorsulasi versenyen vennek reszt, viszont csaladi autonak 1-2 kisgyerekkel tökeletesen megfelel-optikailag nagyon eltalaltak,alacsony fogyasztas,barhol mehetsz vele!
ha meg villogni akarok,nem hiszem,h 1.6-os kocsival , meg 120LE-vel fogok, az inkabb csak henceges!
ha a hegyekben elek vezsek 1 audi allroad quattrot v. porsche cayenne hasonlot, csaladi kocsinak jaguar xj6-8, mercedes s osztaly, maserati quattroporte, 5-ös bmw, audi a6-8, ha fesziteni akarok es mindenkit a lampanal otthagyni veszek 1 porschet, 6-os bmw-t, jaguar xk-t, aston martint, maserati gt-t, de nem egy 1.6-os civic-et v. egy 3-as bmw-t!!!!
en sem vennek suzukit,de aki vesz,nembiztos azert teszi,h 240-el hasitson a 40-es zonaban!
nem biztos,h numlOck[VIP] astrajaval gyorsulasi versenyen vennek reszt, viszont csaladi autonak 1-2 kisgyerekkel tökeletesen megfelel-optikailag nagyon eltalaltak,alacsony fogyasztas,barhol mehetsz vele!
ha meg villogni akarok,nem hiszem,h 1.6-os kocsival , meg 120LE-vel fogok, az inkabb csak henceges!
ha a hegyekben elek vezsek 1 audi allroad quattrot v. porsche cayenne hasonlot, csaladi kocsinak jaguar xj6-8, mercedes s osztaly, maserati quattroporte, 5-ös bmw, audi a6-8, ha fesziteni akarok es mindenkit a lampanal otthagyni veszek 1 porschet, 6-os bmw-t, jaguar xk-t, aston martint, maserati gt-t, de nem egy 1.6-os civic-et v. egy 3-as bmw-t!!!!
en sem vennek suzukit,de aki vesz,nembiztos azert teszi,h 240-el hasitson a 40-es zonaban!
sztem a nagy kerdes a kocsiknal: ki mire hasznalja???
örülök,h tetszettek a kepek,de gepem sajnos meg mindig a fujitsu-siemens becsi gyaraban van javitoban!soha ne vegyetek semmit a niedermeyernel!
Én nem gyűlölöm a suzukit csak nem szeretem, bocsánat inkább a swift-ről beszélek.Azért egy grand vitara más kategória.Utaztam swiftben egy pár ezer km-t és kicsi fapados igénytelen.De ami igaz motorikusan jó (kis távolságokra)de a családba akkor se, és mire alapozom azt hogy nem biztonságos, hát az ismerőseim között van pár tűzoltó akik láttak már pár balesetet, és meséltek róla.És pont azért rossz amiért jó, kicsi méret kicsi tömeg, a méretéhez képest dinamikus motor.Mellesleg az új swift jól is néz ki, de akkor se.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:38

Hamar kikérted magadnak!Ez a suzuki téma elég érdekes "fogjunk össze és gyűlöljük a suzukit"-nevű klubbot is nyithatnátok 3 alapítótag már van:ENIGMA,DAKO,75hg.A fő műsorszám lehetne a suzuki szétverés!Szánalmasok vagytok!

Próbáld ki,és rájössz hogy igazam volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 21:07

de az a 160 lóerő nem olyan mint más, mondjuk 2000 cm3-is 160 lovas gép, ezt lásd be! ez tutti csak főtengelyen mért teljesítmény!