Ahogy Lenin mondta:tanulni,tanulni tanulni-így lehet valaki jó sofőr,és udvariasság,csigavér,odafigyelés,felelősség.
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 21:04

Hehe.
Én csak azt veszem észre , hogy mindenki lassabban cselekszik , mint én szeretném és mindig mindenki akadályozni akar...
Mind ezt úgy, hogy 90 le a szegény kis 1.4 astra =)
Én csak azt veszem észre , hogy mindenki lassabban cselekszik , mint én szeretném és mindig mindenki akadályozni akar...
de az a 160 lóerő nem olyan mint más, mondjuk 2000 cm3-is 160 lovas gép, ezt lásd be! ez tutti csak főtengelyen mért teljesítmény!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
na mentem! szép benzingőzös álmokat, nyikorgó-kipörgő kerekeket! :)))
A honda sokkal könnyebb,ő nyer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 21:00
Törölt felhasználó (69371)

én tényleg nem értem, de papír szerint 116 lovas, de valójában olyan mint a 143 lovas 1.8-as! nyomatékból meg simán meg lehet verni a Vti-t, csak tudni kell bánni a kocsival! nem mondom, hogy rossz a Civic, mert sokáig szerettem volna a 160 lovas változatot!
Hehe.
én megbízható, figyelmes, de dinamikus sofőr vagyok, aránylag jó autóval! de biztos vannak nállam és a kocsimnál jobbak! de olyannal még nem találkoztam!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

én tényleg nem értem, de papír szerint 116 lovas, de valójában olyan mint a 143 lovas 1.8-as! nyomatékból meg simán meg lehet verni a Vti-t, csak tudni kell bánni a kocsival! nem mondom, hogy rossz a Civic, mert sokáig szerettem volna a 160 lovas változatot!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:58

Esélyed sincs a honda 1.6 vti ellen hidd el nekem.Ettől még lehet jó a bömös is.
Neked céloztam és valamelyikbe bele kell tartoznod.
:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:54
:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

egyikbe se! ha nekem céloztad a kérdést!
Esélyed sincs a honda 1.6 vti ellen hidd el nekem.Ettől még lehet jó a bömös is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:49

na az én bömösöm szerintem egy Civic 1.6 Vti is otthagy, és ez nem arcolás! mondjuk egy ezres kawa jobb! :)))
egy olyan soförnek akinek van még mit tanulnia, pláne önfegyelemből és egy olyan autom van ami egy családos embernek nagyon megfelelő
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:53

Vannak jó autók és szar sofőrök.
Vannak jó söfőrök és szar autók.
Van a szar sofőr és szar autó.
Van a jó söfőr és jó autó.
Melyikbe sorolnád magad?
Melyikbe sorolnád magad?
egyikbe se! ha nekem céloztad a kérdést!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:53

Melyikbe sorolnád magad?
Melyikbe sorolnád magad?
Melyikbe sorolnád magad?
Melyikbe sorolnád magad?
Nem azt mondam, hogy gyorsan megy az 1000-s hanem hogy jól gyorsult, igaz hogy én még a dizelt is sportosan vezetem de szeretek minden járművel úgy indulni a piroslámpától mint a mocimmal, én legyek az első és ez a Suzukival is is sikerült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:56

1000-es Suzukival jól gyórsulni??? hahaha!!! ez az egyik legjobb vicc, amit eddig hallottam! nincs velük sok baj az igaz, de nekem még annyi se hiányzik! az ütközésről csak annyit, hogy a ráfutásos balesetek, ill. mikor az előtted lévő haladó járműnek mész neki, az sosem olyan veszélyes mint egy frontális ütközés! hidd el egy olyan esetén lehet nem szedték volna ki a párod egyben! és Isten ments, hogy ilyen legyen! akkor nem látnánk a jó kis sorozataitokat!
na az én bömösöm szerintem egy Civic 1.6 Vti is otthagy, és ez nem arcolás! mondjuk egy ezres kawa jobb! :)))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:47

Mondj egy olyan 1000-est,ami veri a suzukit./a vvti-yarison kívül/.Nem a bmw-dhez kell hasonlítani.De hamár itt tartunk,egy 1.6-os szedán suzuki után csak kapaszkodhatnál 160-ig,esetleg ott érnéd be-talán.Mentem 1.8-as bmw-vel tudom hogy megy.
Mondj egy olyan 1000-est,ami veri a suzukit./a vvti-yarison kívül/.Nem a bmw-dhez kell hasonlítani.De hamár itt tartunk,egy 1.6-os szedán suzuki után csak kapaszkodhatnál 160-ig,esetleg ott érnéd be-talán.Mentem 1.8-as bmw-vel tudom hogy megy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 20:39

jah régen! olyan 9 évesen egy 1.3-ast! de mondjuk fater mondta, hogy mentek pestre egy 1.3-as 3 ajtós Swift-el, 4-en, fejenként 90-110 kg-osak, azt mondta a 160-at gond nélkül vitte!
jah régen! olyan 9 évesen egy 1.3-ast! de mondjuk fater mondta, hogy mentek pestre egy 1.3-as 3 ajtós Swift-el, 4-en, fejenként 90-110 kg-osak, azt mondta a 160-at gond nélkül vitte!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Dako te vezettél már suzukit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:56

1000-es Suzukival jól gyórsulni??? hahaha!!! ez az egyik legjobb vicc, amit eddig hallottam! nincs velük sok baj az igaz, de nekem még annyi se hiányzik! az ütközésről csak annyit, hogy a ráfutásos balesetek, ill. mikor az előtted lévő haladó járműnek mész neki, az sosem olyan veszélyes mint egy frontális ütközés! hidd el egy olyan esetén lehet nem szedték volna ki a párod egyben! és Isten ments, hogy ilyen legyen! akkor nem látnánk a jó kis sorozataitokat!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:48

Nagyon sok autóm volt, és munkahelyeim is olyanok voltak hogy volt olyan nap, hogy 5 féle autóval kellett mennem. Ennek ellenére vettem 4 évvel ezelött egy régi Suzuki swiftet az utolsó szériából 1000-set, meg voltam vele elégedve rendesen gyorsult a fogyasztása is rendben vot, aztán a párom utolért vele egy teher gk.-t és az eleje úgy felhajlott, hogy nem lehetett tőle kilátni, de a motortér és az utastér sértetlen maradt. Mostmár egy Peugeot 206 sw HDI-m van de ha nem lessz pénzem akkor megint fogok Suzukit venni szerintem nagy gond nincs vele. Csak egyszerüen lenézik az emberek, ez akkor volt nagyon röhelyes amikor a 25 éves Opel tulajdonosa nézet le a féléves Suzukim miatt.
Nagyon sok autóm volt, és munkahelyeim is olyanok voltak hogy volt olyan nap, hogy 5 féle autóval kellett mennem. Ennek ellenére vettem 4 évvel ezelött egy régi Suzuki swiftet az utolsó szériából 1000-set, meg voltam vele elégedve rendesen gyorsult a fogyasztása is rendben vot, aztán a párom utolért vele egy teher gk.-t és az eleje úgy felhajlott, hogy nem lehetett tőle kilátni, de a motortér és az utastér sértetlen maradt. Mostmár egy Peugeot 206 sw HDI-m van de ha nem lessz pénzem akkor megint fogok Suzukit venni szerintem nagy gond nincs vele. Csak egyszerüen lenézik az emberek, ez akkor volt nagyon röhelyes amikor a 25 éves Opel tulajdonosa nézet le a féléves Suzukim miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:41

én benne vagyok komém! egy régi Alfán láttam eccer azt a feliratot, hogy: Suzuki, a ti autótok! azóta ezekhez a szavakhoz tartom magam! :)
"boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa"-ezt meg én olvastam,és ezek alapján mérek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:41

én benne vagyok komém! egy régi Alfán láttam eccer azt a feliratot, hogy: Suzuki, a ti autótok! azóta ezekhez a szavakhoz tartom magam! :)