kb fater is így nyilatkozott! csak egy ember esett ki? akkor jó lehetett!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 20:08

Hmm...láthattunk 1 bazi unalmas wersenyt...szép sorba wonatoztak a fiúk...wmit be kellene wezetni mert dög unalommá wálik az egész cirkusz...hiányzik az erő 1ensúly + a pilóták sem tűnnek nagyon motiwáltnak...hiába az új pályák ha nincs semmi izgalom...lapos az egész...ez persze csak az én wéleményem csak kikiwánkozott...

Valóban nem volt valami izgalmas futam! Igazából nem is láthattunk egy értelmes előzést sem! Bár én nagyon hiányolom Palikot, hiszen vele az ilyen unalmas versenyek is gyorsabban telnek! Az az igazság, hogy szerintem már legalább egy 2-3 éve nem lehetett egy olyan szezont látni, mikor valóban izgalmasan alakult volna a vb. pontverseny állása! Mikor még M. Schumacher is versenyzett, akkor az volt a baj, hogy ő uralta az egész évet! Ha jól emlékszem, akkor volt olyan évad, mikor 17 futamból 11 et nyert! Az sem volt valami nagyon jó! Visszaemlékezve a régi 2001 es, 2002 es szezonra, ott még nem a boxban dőltek el a futamok! Nem arra mentek a pilóták, hogy ha már egy kicsit elszakadt a másiktól, akkor legalább biztosan meglegyen a második hely! Ott az utolsó pillanatig nyomták a gázt, és végig előzgették egymást! Nameg ugye ez a hülyeség, hogy befagyasztják a motorok fejlesztését! Hogy jönnek ahhoz, hogy ilyen döntést hozzanak??? Talán azt akarják, hogy teljesen visszafejlődjön a technika??? Mert ha így folytatják akkor ennek szerintem az lesz a vége! A forma 1 mindíg is arról szólt, hogy milyen új fejlesztéseket tudnak kitalálni! Ezért lehettet a technikai sportok csúcsa!!!! Igaz, hogy nőtt a biztonság és a megbízhatóság, de nem hiszem, hogy erre lenne kíváncsi a rengeteg forma 1 rajongó! Legalább is én nem!

Akkor azt mondjátok ne nézzem vissza videjón?

akkor egy kicsit ízgissé teszem a végére:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 20:08

Hmm...láthattunk 1 bazi unalmas wersenyt...szép sorba wonatoztak a fiúk...wmit be kellene wezetni mert dög unalommá wálik az egész cirkusz...hiányzik az erő 1ensúly + a pilóták sem tűnnek nagyon motiwáltnak...hiába az új pályák ha nincs semmi izgalom...lapos az egész...ez persze csak az én wéleményem csak kikiwánkozott...

moncy!
csak akkor nézd vissza, ha mazohista vagy! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
csak akkor nézd vissza, ha mazohista vagy! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a kép eredetileg ide jött, de fenn van a Help Me topicban is! Bocsi, csak most szúrtam be először képet!

Lexuslámpás pezsóóó??...+ m3 tükrök???...ez a Te géped Zoli?
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen....!
Miért? Nem tetszik????Mert nekem nagyon!!! Csak spoilerezni szeretném még! Azzal meg az a gond, hogy nem valami olcsó....! De ha kész lesz akkor igazán ütős lesz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

De tetszik...
...nm minden gépen tetszik a lexuslámpa...ennek jól áll...hány ccm-es a gép?
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:07

Igen....!
Miért? Nem tetszik????Mert nekem nagyon!!! Csak spoilerezni szeretném még! Azzal meg az a gond, hogy nem valami olcsó....! De ha kész lesz akkor igazán ütős lesz!

De tetszik...
...nm minden gépen tetszik a lexuslámpa...ennek jól áll...hány ccm-es a gép?

Lehetséges...a turbó utólag beszerelése...körbe nézek neked...wan pár ismerős...de szerintem qwa drága móka...a fenntartásod is drágább lesz...mint fogyasztás...olajcsere periódus...de ha garanciális a kocsid akkor felejtsd el mert elweszti a garanciát...
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:40
Örülök neki! Csak az a baj, hogy nagyon nehéz fenntartanom! Egyébként 1.4 es! Csak hiányolok belőle egy turbót! Az minden vágyam! Nem tudod, hogy lehetséges e beleszerelni???

Szerintem nincs ennél jobb kocsi a világon!
Eszméletlen teljesítményre képes, mármint ha jól megcsinálják, és mondjuk egy Skyline kb. 15 M Ft körül beszerezhető! Egyedüli hibája, hogy csak jobb kormányos kivitelben készül! :( De ha van valakinek plusz 2-3 milliója, simán átszereltetheti a kormányt! És akkor lightosan van neki egy Ferrari, Lamborghini, stb. alázó!!! akár 1000LE -s nitrós, ( meg minden ) autója! És én egy ilyennel inkább járnék, mint egy luxus sportkocsival! Ennél ott van az az élmény, hogy magad építetted, és mikor ránéznek, ott van az elismerés!!! ( tapasztalat )
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

De van, aki így képzeli el az életet...!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerős valakinek...?????? Remélem, mert ha szereti a tuningot, akkor biztosan látta a.......
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Elismerés?
Hmmm.
Ha látok egy 3000gt széttuningolva,még nem gondolom hogy aki benne ül,az tudja is mi van a motortérben.
Az 1000 lovas szuprát v. bármit ugyanúgy építteted,és nem építed.
Szerintem kétféle ember van,az egyik épít,a másiknak meg pénze van építetni.
Ferrarit meg azért vesznek mert azt kevesen tehetik meg,és így látható hogy a tag megteheti.
Ő nem vegyül a suprásokkal!Aztán hogy pályán melyik jobb,az már más kérdés,de ez az átlag ferrarist sz.tem nem érdekli.
Azt a giccses neont azért leverném a skyline-ról!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerős valakinek...?????? Remélem, mert ha szereti a tuningot, akkor biztosan látta a.......