ja-ja,azok tenyleg tulzasok!
azert en kivancsi vok a veyronra,meg nem lattam elöben,megneznem; a mclaren f1 viszont nem vonz engem sem,külsöleg semmi xtra,semmi elegancia!
azert en kivancsi vok a veyronra,meg nem lattam elöben,megneznem; a mclaren f1 viszont nem vonz engem sem,külsöleg semmi xtra,semmi elegancia!
ha ez a hsz nekem volt inditva,akkor a valaszom az,h nem zavar,egesz nyugodtan!
amint megjavitjak a gepemet a siemens szakemberei rakok fel meg par kepet
!
amint megjavitjak a gepemet a siemens szakemberei rakok fel meg par kepet

Inkabb hol ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 13:59

Törölt felhasználó (60564)

Meg, hogy kinek mit szólsz be!

Meg, hogy kinek mit szólsz be!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha veszel valamit,gondold meg jol kinek adod oda !!

(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos nem
!
de nagyon elgondolkodnek,h hol szalljak be!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

de nagyon elgondolkodnek,h hol szalljak be!

Az en otomot nem lattad?

(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 12:40

mint pl. a feher rr phantom, 125 millaert! nagyon nagy tulzas, vagy az enzo,ami ujonan a gyartotol 150milla, hasznaltan 250milla körül mozog!
sajnos abban meg nem ültem,de azt mondjak nem er annyit, nem tökeletes a kidolgozasa!
sajnos abban meg nem ültem,de azt mondjak nem er annyit, nem tökeletes a kidolgozasa!
Hány pontot kapsz 1 képért?
Senki sem olyan kitartó hidd el , és senki sem lehet olyan kurva tökéletes ,mint TE.
Senki sem olyan kitartó hidd el , és senki sem lehet olyan kurva tökéletes ,mint TE.
mint pl. a feher rr phantom, 125 millaert! nagyon nagy tulzas, vagy az enzo,ami ujonan a gyartotol 150milla, hasznaltan 250milla körül mozog!
sajnos abban meg nem ültem,de azt mondjak nem er annyit, nem tökeletes a kidolgozasa! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 12:38
sajnos abban meg nem ültem,de azt mondjak nem er annyit, nem tökeletes a kidolgozasa! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

hat biztos vannak ilyenek is, de konkretan a 791hsz-ben a ket maserati nem kerül több szazezer euroba,esetleg a kettö 1ütt, a quattroporte pedig csaladi auto,aki megengedhet maganak egy A8-as audit esetleg egy 745-ös bmw-t vagy egy S500-as mercedes-t,az ezt is ki tudja fizetni-söt!
van olyan ismerösöm,aki azert adta el a lamborghinijet,mert nem huzott elegge,igaz ö becs belvarosaban is turbora kapcsolja az xk8-at!
masik dolog meg,h en pl. a 196centimmel nem biztos,h belefernek egy smart roadsterbe, lotus elise-be vagy egy opel tigraba esetleg egy hagyomanyos sportautoba, a porsche sportautoi is mar-mar szükek!
sztem 25-30 millat ki lehet fizetni egy autoert,ami 75milla felett van az mar pofatlan!
van olyan ismerösöm,aki azert adta el a lamborghinijet,mert nem huzott elegge,igaz ö becs belvarosaban is turbora kapcsolja az xk8-at!
masik dolog meg,h en pl. a 196centimmel nem biztos,h belefernek egy smart roadsterbe, lotus elise-be vagy egy opel tigraba esetleg egy hagyomanyos sportautoba, a porsche sportautoi is mar-mar szükek!
sztem 25-30 millat ki lehet fizetni egy autoert,ami 75milla felett van az mar pofatlan!
hat biztos vannak ilyenek is, de konkretan a 791hsz-ben a ket maserati nem kerül több szazezer euroba,esetleg a kettö 1ütt, a quattroporte pedig csaladi auto,aki megengedhet maganak egy A8-as audit esetleg egy 745-ös bmw-t vagy egy S500-as mercedes-t,az ezt is ki tudja fizetni-söt!

mivel eddig 1063 felhasznalhato pontom van, nem hiszem,h pontgyüjtösdit jatszom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 09:09
Törölt felhasználó (69371)

nem hiszem el, hogy nem értitek! olyan egyszerű! jah vagy ha egybe teszed be a képeket, akkor nem kapsz annyi pontot?! szegénykéim!
nem hiszem el, hogy nem értitek! olyan egyszerű! jah vagy ha egybe teszed be a képeket, akkor nem kapsz annyi pontot?! szegénykéim!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 03. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 23:35

http://kep.kepfeltolto.hu/231/1172961286.gif
[IMG]http://kep.kepfeltolto.hu/231/1172961286.gif[ /IMG]
[IMG]http://kep.kepfeltolto.hu/231/1172961286.gif[ /IMG]
par kep a becsi luxus-auto show-rol (2007.jan. 11-14.) !
izgalmamban csinaltam 280 kepet!
többek között ezt is:
izgalmamban csinaltam 280 kepet!
többek között ezt is: