szerintem csak a véletlen műve volt! :)))
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 03. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 12:12

Külön sorba mentek a linkek.
Szerinted miért sikerült már egyszer?
:)
Külön sorba mentek a linkek.
Nagyon szépen köszönöm, kedves Pille!

tessék, egy kis nyalnivaló :)
de van ami jóóó! egy jó kis punci! (nyalni való) :)))
pardon. helyesen itten:

autó jányok nélkül :):):)
basszus, dako! neked semmi sem jó?

nem!!! ugyanis nem látom a kocsit a csajoktól! :)))
szép estét kivánok. igyekszem kultúráltam megjelenni eme topikban.

ha három csaj van a kocsiknál, eléggé kultúráltnak tűnök?

ha három csaj van a kocsiknál, eléggé kultúráltnak tűnök?

az a baj, hogy dupla ENTER-t ütsz! az a lényeg, hogy a képek direkt link-jei ne egymás mellé kerüljenek, hanem mindegyik külön sorba! azaz ha beillesztesz egy linket, akkor a link végén van a kurzor és ott ütsz egy ENTER-t, hogy a következő linket már új sorba tudd beszúrni!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:42

Sajnálom , normálisan enter-t hagyok közöttük , de a 2. mindig eltűnik.
Egyesével kell ...

Egyesével kell ...

Gondoltam érdekes lehet,kevesen tudták!

Picit pofázok mert ez már lassan csak egy galéria,majd akit nem érdekel az átugorja.
Quad?-volt szerencsém jópár tipust kipróbálni,hát baromira nem jött be nekem sőt a jetski sem.Jellemző hogy mivel most divatos,a pénzes gyerekek veszik mint a cukrot,aztán 2 hónap múlva már árulják mert megunták.Probléma hogy ahol látják ott nem tudja használni,ha nem látják akkor meg minek?/aki régebb óta használja lelkesen arra ez nem vonatkozik-még mielőtt balhé lesz-nem azokról írok/.Kevesen gondolják,de baromi veszélyes.Felénk rengeteg van belőle elég sokat javítottam,jellemző hogy a pilótát egyszerűen kilövi a nyeregből,az előrerepül és a saját járműve üti el,aztán törik minden.Mielőtt bárki vesz jól gondolja meg,mert fenntartani nagyon drága,a gyárak mintha direkt időzítenék a problémákat-persze a terep miatt az igénybevétel is nagy.

Egyesével kell ...