én benne vagyok komém! egy régi Alfán láttam eccer azt a feliratot, hogy: Suzuki, a ti autótok! azóta ezekhez a szavakhoz tartom magam! :)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:38

Hamar kikérted magadnak!Ez a suzuki téma elég érdekes "fogjunk össze és gyűlöljük a suzukit"-nevű klubbot is nyithatnátok 3 alapítótag már van:ENIGMA,DAKO,75hg.A fő műsorszám lehetne a suzuki szétverés!Szánalmasok vagytok!

Hamar kikérted magadnak!Ez a suzuki téma elég érdekes "fogjunk össze és gyűlöljük a suzukit"-nevű klubbot is nyithatnátok 3 alapítótag már van:ENIGMA,DAKO,75hg.A fő műsorszám lehetne a suzuki szétverés!Szánalmasok vagytok!
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2007. 03. 07. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiváncsi lennék milyen konkrét tapasztalatokra alapozol az amerikaiak fenenagy tartósságáról,a suzukis megjegyzésed meg minősít téged.Amúgy leírhatnád milyen kocsid van,hogy csak így leugatsz bárkit.York 62-t olvastad?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 03. 07. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 10:14

"Mr.Enigma azt hiszem te vagy eltájolva.Volt szerencsém éveken át figyelemmel kísérni a Car and Driver c. lapot, még az amerikaiak is tudják /érdekes módon/ hogy szar autókat gyártanak,nézd meg az amerikai eladási statisztikákat,mindent elmond."
ÉS mit mond el? Mostanában náluk a japó autók a menők, és szeretik a mercit BMW-t ferrarit Prosche-t mert az ott igencsak státusszimbólum.
Ennyi.
"Hasra vagy esve a V8-tól pont ugyanannyi nyugvócsapágy van benne,mint egy 1.3-as Swiftben"
És mégis elmész vele úgy fél millió km-t hoyg elég a kötelező szervizelés. NA ezért vagyok hasraesve. Egy 1.3-as swift meg.
Suzuki? A TI autótok!
ÉS mit mond el? Mostanában náluk a japó autók a menők, és szeretik a mercit BMW-t ferrarit Prosche-t mert az ott igencsak státusszimbólum.
Ennyi.
"Hasra vagy esve a V8-tól pont ugyanannyi nyugvócsapágy van benne,mint egy 1.3-as Swiftben"
És mégis elmész vele úgy fél millió km-t hoyg elég a kötelező szervizelés. NA ezért vagyok hasraesve. Egy 1.3-as swift meg.
Suzuki? A TI autótok!

Bár érdekes, így matricázás nélkül jobban tetszik.
Végre egy autó
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Subaru Impreza WRC2007 !

NEM-NEM!!
Az enyém nem!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 03. 07. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 10:14
Az enyém nem!

"Mr.Enigma azt hiszem te vagy eltájolva.Volt szerencsém éveken át figyelemmel kísérni a Car and Driver c. lapot, még az amerikaiak is tudják /érdekes módon/ hogy szar autókat gyártanak,nézd meg az amerikai eladási statisztikákat,mindent elmond."
Ennyi.
Suzuki? A TI autótok!
Ennyi.
Suzuki? A TI autótok!
Ennyi.
Suzuki? A TI autótok! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 28. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 11:38
Ennyi.
Suzuki? A TI autótok! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 28. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Mr.Enigma azt hiszem te vagy eltájolva.Volt szerencsém éveken át figyelemmel kísérni a Car and Driver c. lapot, még az amerikaiak is tudják /érdekes módon/ hogy szar autókat gyártanak,nézd meg az amerikai eladási statisztikákat,mindent elmond.Hasra vagy esve a V8-tól pont ugyanannyi nyugvócsapágy van benne,mint egy 1.3-as Swiftben,mi a cukros fasztól bír ki többet?Mert negyobb köbcenti?Hogy mersz összehasonlítani egy Impreza WRC-t egy Viperrel?A különbség 60 év,ha kérded hogy miért majd elmagyarázom!

[img]http://www.tuning.sk/images/news/hofele_design_17072006/hofele_vw_golf_cabrio_text_1.jpg[/IMG ]

Hello hello mindenkinek
Ha van valakinek III GOLF -ról tuning kepe azt megkérném ,hogy tegye fel .Másképp nagyon jó ez a topik csak igy tovább
Ha van valakinek III GOLF -ról tuning kepe azt megkérném ,hogy tegye fel .Másképp nagyon jó ez a topik csak igy tovább
Szeretem a a veterán autokat..
ez nagyon patent! nem semmi a csávó! csak kicsit homokos lesz a végén! :)))
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)