egyetértek, de mindjárt jönnek itt a Suzuki és az Alfa fun-ok!

Mindenki off ? :D

sosem elég az ilyen képekből!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:50

Törölt felhasználó (69371)

az ilyen agyonhasznált autók és csajok hüvelyezését rövid határidővel vállalom

Igen ezért nem is másnak javasoltam a nagyvasat, hanem a családom védelmébe vettem
Jártam németországba az alfámmal, volt benne jópár 10ezer km, és egyszer volt tréleren mikor összetörtem.De ezt már egyszer lezongoráztuk.Persze nem kellett extraként megvenni bele a kalaptartót mint az első swiftekbe
(így annak az árából vettem egy kontaktspray-t, meg félig megtankoltam az alfát)
Engem még nem gyorsult le zöldnél swift, de még más sem
(ugyanis a városi versenyzés hülyegyerekek veszélyes játéka, és ezért nem veszem föl az kesztyűt)
És nem modtam azt sem hogy nem megbízható,hanem azt hogy nem biztonságos, és fapados!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 12:45

Jártam németországba az alfámmal, volt benne jópár 10ezer km, és egyszer volt tréleren mikor összetörtem.De ezt már egyszer lezongoráztuk.Persze nem kellett extraként megvenni bele a kalaptartót mint az első swiftekbe

Engem még nem gyorsult le zöldnél swift, de még más sem

Apuci fiacskája 1.5 tonnával ugyanúgy ön és közveszélyes,itt nem az autó dönt.

Ja a lábát :)
Így harmadszorra megnézve tényleg elég dekoratív a csaj , de hát a melle...
Nem számít. Láb levág .
Így harmadszorra megnézve tényleg elég dekoratív a csaj , de hát a melle...
Nem számít. Láb levág .
Ugyan már!Egy pár karcot a kocsin tőle biztos elviselnék ha elég készséges tipus.
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:02

Jó képek, viszont!!!!
A fentről 4. képen lévő szexi kis kék rucis csaj lábát , amivel a tűsarokkal lazán rajta van a motorháztetőn gyengén megflexelném , ha én autóm lenne :Q
A fentről 4. képen lévő szexi kis kék rucis csaj lábát , amivel a tűsarokkal lazán rajta van a motorháztetőn gyengén megflexelném , ha én autóm lenne :Q
mármint a csaj lábát igaz?!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:02

Jó képek, viszont!!!!
Jó képek, viszont!!!!
Az hogy nem reagáltam még nem jelenti azt hogy nem néztem végig.Végre Fatgirlsfriend is találhat kedvére valót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 20:01

egyébként vannak korábban is ilyen képek tömkelegei, ha gondoljátok nézzetek vissza! :)
egyébként vannak korábban is ilyen képek tömkelegei, ha gondoljátok nézzetek vissza! :)
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:57

Hát dolgoztál rendesen jutalmul megkapod a leültetős hölgyet:)
köszönöm! legalább valaki meg is nézi a képeket amit felteszek! azt a kakukktojást nem véletlen tettem bele! erre voltam kíváncsi ki veszi észre, mert az meg is nézte a többit is!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:57

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:50