mi van itt? ez lett a káromkodós szoba?
tom most b@szta le dakot, hogy miért ilyen stílusban ír
#1904...
#1904...
nekem is van véleményem, mint lyuk a seggemen!
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:01
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
mi van itt? ez lett a káromkodós szoba?
#1904...
#1904...
remélem TOM megbüntet!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:06
Schumihoz csak Hamilton fog felérni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is van véleményem, mint lyuk a seggemen!
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart!
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart!
nagyon fiatal, ezért minden lehetséges
(de ne feledd, hogy még az idei F1 összetett versenyt sem nyerte meg, és nincs még egy lefutott futam sem!)
mindenesetre a nagyon utált (esetenként jogosan, korábban írtam, hogy a sportszerűtlenséget sem hagyták otthon egy-egy győzelem érdekében) sumit (7 győzelem) azért nagyon nehéz lesz befogni, főleg abban a tudatban, hogy egyre jobban és gyorsabban fejlődik a technika, ami sok versenyt eldönthet bármelyik irányba!
nincs már Ferrari v. Mercedes v. BMW egyeduralom, előbb v. utóbb bármelyik istálló nyerhet, ha jók a beállítások és jók a versenyzők!
(szerintem hagyjátok a személyeskedést, mert csak vitába torkollik, azért nem értek vele egyet, főleg nem a nemzetiségek kiemelésével...nem a káromkodás a lényeg, itt is belefér, ha nem offoltok vele!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 16:29
(de ne feledd, hogy még az idei F1 összetett versenyt sem nyerte meg, és nincs még egy lefutott futam sem!)
mindenesetre a nagyon utált (esetenként jogosan, korábban írtam, hogy a sportszerűtlenséget sem hagyták otthon egy-egy győzelem érdekében) sumit (7 győzelem) azért nagyon nehéz lesz befogni, főleg abban a tudatban, hogy egyre jobban és gyorsabban fejlődik a technika, ami sok versenyt eldönthet bármelyik irányba!
nincs már Ferrari v. Mercedes v. BMW egyeduralom, előbb v. utóbb bármelyik istálló nyerhet, ha jók a beállítások és jók a versenyzők!
(szerintem hagyjátok a személyeskedést, mert csak vitába torkollik, azért nem értek vele egyet, főleg nem a nemzetiségek kiemelésével...nem a káromkodás a lényeg, itt is belefér, ha nem offoltok vele!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
remélem TOM megbüntet!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni!
Ő megismételhetetlen...

Őt hiányolom az élbojból...

Őt hiányolom az élbojból...

Szia!
1előre csak irigyellek (de qwára),hogy wezetted az
általam 2. legszebb japán sport kocsit...a kedwencem
No.1 a mazda rx8 és a rx7...
Sajnos sokat még nm tudok róluk mert nincs idő
utánuk nézegetnem...
1előre csak irigyellek (de qwára),hogy wezetted az
általam 2. legszebb japán sport kocsit...a kedwencem
No.1 a mazda rx8 és a rx7...
Sajnos sokat még nm tudok róluk mert nincs idő
utánuk nézegetnem...
Hát igen az amerikai No.1 az csakis a corwette...wow...w a mustang...
A japánoktól még kipróbálnám a mitsubishi 3000GT-t...Tuti magömléses élmény lenne...
Japán csodákból csak a honda crx-t és a toyota MR2-t
wezettem...a honda witte a prímet...
A japánoktól még kipróbálnám a mitsubishi 3000GT-t...Tuti magömléses élmény lenne...
Japán csodákból csak a honda crx-t és a toyota MR2-t
wezettem...a honda witte a prímet...
azt én is remélem, h Ő megismételhetetlen!
nem lehet a sors annyira igazságtalan, h még 1* ránkszabadítsa!!!
Buttont én is hiányolom, de jelenleg trabival is indulhatna a futamokon, akkor se lenne kevesebb az esélye! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
nem lehet a sors annyira igazságtalan, h még 1* ránkszabadítsa!!!
Buttont én is hiányolom, de jelenleg trabival is indulhatna a futamokon, akkor se lenne kevesebb az esélye! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
óóóó hogy a búbánatos ...
de irigyellek ezért!
lökj egy üveg
de irigyellek ezért!
lökj egy üveg
to
, akkor tán megbocsátok ...
alf
ka alf
ji alf
aszút
sort kell ejteni reá!
de ha én választhatok akkor szamorodni és
bár engem minősít, de a máslást és a fordítást pl nem is ismerem! pedig csak dicsérő szavakat hallok felőlük!
de ha én választhatok akkor szamorodni és
ne
... alf
m alf
as alf
zúbár engem minősít, de a máslást és a fordítást pl nem is ismerem! pedig csak dicsérő szavakat hallok felőlük!
Itt a kocsik között veszélyes
a
,túl bátor lesz tőle az ember fia.Corwette-t vezettem én is,4500/perc-nél vége a mókának,kanyarban tilos gázt adni,mert egyből megpördül-egyszóval inkább show-autó mint sportautó.Esélye nem lenne egy európai vagy japán autó ellen-szerintem.Ekkora köbcentiből ilyen kevés lóerőt ilyen rossz súlyelosztással-ezt csak ők képesek eladni!
alf
bo alf
ro alf
zgatás
Úgy tudom,az RX-7 az egyetlen széria autó,amelyiknél a tengelyek terhelése 50-50%.

fiúk, vigyázzatok az abroncsok közt, teli van vadmacskákkal!
üdv, dako!

rosszul tudod! Mazda MX-5, BMW 3-as széria! meg még van csak hirtelen nem jut eszembe!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:03
Úgy tudom,az RX-7 az egyetlen széria autó,amelyiknél a tengelyek terhelése 50-50%.
Bmw 3-as széria?Biztos vagy benne?Elöl a motor a váltó.Tuti hogy az első kerekeken több súly van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 14:02
Törölt felhasználó (69371)
rosszul tudod! Mazda MX-5, BMW 3-as széria! meg még van csak hirtelen nem jut eszembe!

Kiderül majd mennyire tartja az árát , de foglalkozunk ezzel ... ez egy álnos bestia.
" kéne ... "
Büszke vagyok magamra.
pfff...
de kár is volt az érettségi.
álnoK meg a többi hiba...
pfff...
de kár is volt az érettségi.
álnoK meg a többi hiba...

Sandra Parker