fiúk, vigyázzatok az abroncsok közt, teli van vadmacskákkal!
üdv, dako!

Úgy tudom,az RX-7 az egyetlen széria autó,amelyiknél a tengelyek terhelése 50-50%.

Itt a kocsik között veszélyes a borozgatás,túl bátor lesz tőle az ember fia.Corwette-t vezettem én is,4500/perc-nél vége a mókának,kanyarban tilos gázt adni,mert egyből megpördül-egyszóval inkább show-autó mint sportautó.Esélye nem lenne egy európai vagy japán autó ellen-szerintem.Ekkora köbcentiből ilyen kevés lóerőt ilyen rossz súlyelosztással-ezt csak ők képesek eladni!
sort kell ejteni reá!
de ha én választhatok akkor szamorodni és nem aszú...
bár engem minősít, de a máslást és a fordítást pl nem is ismerem! pedig csak dicsérő szavakat hallok felőlük!
de ha én választhatok akkor szamorodni és nem aszú...
bár engem minősít, de a máslást és a fordítást pl nem is ismerem! pedig csak dicsérő szavakat hallok felőlük!
óóóó hogy a búbánatos ...
de irigyellek ezért!
lökj egy üveg tokaji aszút, akkor tán megbocsátok ...
de irigyellek ezért!
lökj egy üveg tokaji aszút, akkor tán megbocsátok ...
azt én is remélem, h Ő megismételhetetlen!
nem lehet a sors annyira igazságtalan, h még 1* ránkszabadítsa!!!
Buttont én is hiányolom, de jelenleg trabival is indulhatna a futamokon, akkor se lenne kevesebb az esélye! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
nem lehet a sors annyira igazságtalan, h még 1* ránkszabadítsa!!!
Buttont én is hiányolom, de jelenleg trabival is indulhatna a futamokon, akkor se lenne kevesebb az esélye! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen az amerikai No.1 az csakis a corwette...wow...w a mustang...
A japánoktól még kipróbálnám a mitsubishi 3000GT-t...Tuti magömléses élmény lenne...
Japán csodákból csak a honda crx-t és a toyota MR2-t
wezettem...a honda witte a prímet...

A japánoktól még kipróbálnám a mitsubishi 3000GT-t...Tuti magömléses élmény lenne...

Japán csodákból csak a honda crx-t és a toyota MR2-t
wezettem...a honda witte a prímet...
Szia!
1előre csak irigyellek (de qwára),hogy wezetted az
általam 2. legszebb japán sport kocsit...a kedwencem
No.1 a mazda rx8 és a rx7...
Sajnos sokat még nm tudok róluk mert nincs idő
utánuk nézegetnem...
1előre csak irigyellek (de qwára),hogy wezetted az
általam 2. legszebb japán sport kocsit...a kedwencem
No.1 a mazda rx8 és a rx7...

Sajnos sokat még nm tudok róluk mert nincs idő
utánuk nézegetnem...

Ő megismételhetetlen...

Őt hiányolom az élbojból...

Őt hiányolom az élbojból...
nagyon fiatal, ezért minden lehetséges
(de ne feledd, hogy még az idei F1 összetett versenyt sem nyerte meg, és nincs még egy lefutott futam sem!)
mindenesetre a nagyon utált (esetenként jogosan, korábban írtam, hogy a sportszerűtlenséget sem hagyták otthon egy-egy győzelem érdekében) sumit (7 győzelem) azért nagyon nehéz lesz befogni, főleg abban a tudatban, hogy egyre jobban és gyorsabban fejlődik a technika, ami sok versenyt eldönthet bármelyik irányba!
nincs már Ferrari v. Mercedes v. BMW egyeduralom, előbb v. utóbb bármelyik istálló nyerhet, ha jók a beállítások és jók a versenyzők!
(szerintem hagyjátok a személyeskedést, mert csak vitába torkollik, azért nem értek vele egyet, főleg nem a nemzetiségek kiemelésével...nem a káromkodás a lényeg, itt is belefér, ha nem offoltok vele!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 16:29
(de ne feledd, hogy még az idei F1 összetett versenyt sem nyerte meg, és nincs még egy lefutott futam sem!)
mindenesetre a nagyon utált (esetenként jogosan, korábban írtam, hogy a sportszerűtlenséget sem hagyták otthon egy-egy győzelem érdekében) sumit (7 győzelem) azért nagyon nehéz lesz befogni, főleg abban a tudatban, hogy egyre jobban és gyorsabban fejlődik a technika, ami sok versenyt eldönthet bármelyik irányba!
nincs már Ferrari v. Mercedes v. BMW egyeduralom, előbb v. utóbb bármelyik istálló nyerhet, ha jók a beállítások és jók a versenyzők!
(szerintem hagyjátok a személyeskedést, mert csak vitába torkollik, azért nem értek vele egyet, főleg nem a nemzetiségek kiemelésével...nem a káromkodás a lényeg, itt is belefér, ha nem offoltok vele!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

remélem TOM megbüntet!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni!
remélem TOM megbüntet!
Schumihoz csak Hamilton fog felérni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:06
Schumihoz csak Hamilton fog felérni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem is van véleményem, mint lyuk a seggemen!
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart!

nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart!
nekem is van véleményem, mint lyuk a seggemen!
nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 11:01

nekem ez a véleményem!
én nem tehetek róla, h a Sumákembert utálom, mint a szart! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 26. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

mi van itt? ez lett a káromkodós szoba?
tom most b@szta le dakot, hogy miért ilyen stílusban ír
#1904...

mi van itt? ez lett a káromkodós szoba?
#1904...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 26. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 10:47

közlöm Veled őTidén még látjuk, láthatjátok! sőt gyönyörködhettek is benne!
a buzi köcsög kerpeni szarházit viszont már nem!
a buzi köcsög kerpeni szarházit viszont már nem!
közlöm Veled őTidén még látjuk, láthatjátok! sőt gyönyörködhettek is benne!
a buzi köcsög kerpeni szarházit viszont már nem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 13:39
a buzi köcsög kerpeni szarházit viszont már nem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem szeretem ezt a sawanyú citromot...
arra is gondoltam,hogy jöwőre már nm látjuk az F1-be...

reméljük úgy lesz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 13:39

Én sem szeretem ezt a sawanyú citromot...

nem értelek!
a hsz-ed egy magánvélemény, de ilyen stilusban?
(ne offold a topicot!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:26
ez egy nyomi farok
áááááá, minek ezt ide tenni, ez egy senki! soha nem lesz világbajnok, alkoholista beképzelt pöcs!
a hsz-ed egy magánvélemény, de ilyen stilusban?
(ne offold a topicot!)

Törölt felhasználó (69371)

áááááá, minek ezt ide tenni, ez egy senki! soha nem lesz világbajnok, alkoholista beképzelt pöcs!