Kinek a pap kinek a papné...
Lehet a segged vernéd a földhöz örömödben ha vmelyik a garázsodban állna?
(Ez egy válasz xTrancE üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 07:00
Lehet a segged vernéd a földhöz örömödben ha vmelyik a garázsodban állna?

Moncy elég kár volt ilyen szméttel felölteni a GG-t... Pfujj.. mutyoki..
Moncy elég kár volt ilyen szméttel felölteni a GG-t... Pfujj.. mutyoki..
Kiwáncsi lennék mely márkát faworizálod???
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 05:46

Nagyon szépek ezek a suzukik!!!Holtaláltad őket kindertójásba??

Nagyon szépek ezek a suzukik!!!Holtaláltad őket kindertójásba??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a kedwességét Kisasszony...magát egyre jobban kedwelem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a járgány viszont megér egy külön hsz-t

Akkor hoztam Kendnek egy-két szépséget...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:12

Szerintem aki figyeli az látja,hogy mennyit
fejlődik a suzuki...persze most haza is beszélek
mert WagonR+ wan...
De sokat wezettem a régi sedan stiftet és arról sem mondhatok rosszat...kiwéwe a hátsó futómű lengéscsillapitása ami trééé...de kipróbáltam a 4x4-es SX4-et amitől elélweztem majdnm...tök süti a werda...
mert WagonR+ wan...

Szerintem aki figyeli az látja,hogy mennyit
mert WagonR+ wan...
De sokat wezettem a régi sedan stiftet és arról sem mondhatok rosszat...kiwéwe a hátsó futómű lengéscsillapitása ami trééé...de kipróbáltam a 4x4-es SX4-et amitől elélweztem majdnm...tök süti a werda...
mert WagonR+ wan...

Érdekes magyar sajátosság,hogy egy autóhoz van közünk,és ezt utáljuk és nézzük le a legjobban.A suzukin kívül tudunk rajongani bármilyen autóért,amihez semmi közünk sincsen.-Dömidú nem rád értettem,ez most csak eszembe jutott!
Senki sem állította hogy az a széttuningolt suzuki örökéletű!Sőt a pl. egy zárt pályán valószínüleg esélye sem lenne a ferrari ellen!De olyan jóleső dolog mikor lealáznak egy nagyképű milliomost egy 'suzuki a mi autónk"-kal.Neked nem esik jól?-Amúgy bárki építette azt a suzukit,értett hozzá!
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2007. 07. 11. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 15:45

Azért megnézném melyik nyerné pl. Németországon vagy Svájcon keresztüli ágyúgólyó futamot. Egy sportautót nem pár száz méteres sprintre vesznek általában. Jó gyorsulást bármivel el lehet érni. Van egy ksipolák amit eddig - tudomásom szerint - még nem tudtak lenyomni. Na az se széria autó.
Azért megnézném melyik nyerné pl. Németországon vagy Svájcon keresztüli ágyúgólyó futamot. Egy sportautót nem pár száz méteres sprintre vesznek általában. Jó gyorsulást bármivel el lehet érni. Van egy ksipolák amit eddig - tudomásom szerint - még nem tudtak lenyomni. Na az se széria autó.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem amit én láttam pár éwe az a le mans-i 24 óráson a merci bazi nagy repülése wolt...ez sem wolt kutya...

nem nem a V-ről beszélek! de mind1! nem fogok magyarázkodni, annyira már nem izgat ez az oldal! sorry!
Nah...eeegen...ilyenkor melegszik az emberfia sziwe...jóóó nagyon a GTI Stift...

Perfekt érdemi hsz.-ek Kedwes...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ez itt chat???
Cat-es ember jön és közétek csap az ostorával
Cat-es ember jön és közétek csap az ostorával

Hát a mákja wolt kicsit erős jelző 7 wb győzelemhez...
Én már akkor szerettem amikor a benettonnal kezdett...nm beszarós típus wolt és nm autókázni jött az F1-be...Hill csak úgy lett wb győztes,hogy az utolsó wersenyen Willeneuwénak leesett a hátsó kereke és kiállni kényszerült....ha nm így történik
Hill soha nm lett wolna wilágbajnok...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:10

Én már akkor szerettem amikor a benettonnal kezdett...nm beszarós típus wolt és nm autókázni jött az F1-be...Hill csak úgy lett wb győztes,hogy az utolsó wersenyen Willeneuwénak leesett a hátsó kereke és kiállni kényszerült....ha nm így történik
Hill soha nm lett wolna wilágbajnok...

ja,mansell volt az igazi bulldogtermészet
akire ráakadt,azt nem eresztette. meg ugye balszerencsés volt. 1 vb címhez 31 győzelem... fajlagosan a legnagyobb. sumakker pl 7vbhez 91győzelem. tehát sokszor mákja volt. mansell meg sokszor rábaszott.

én meg sennát nem komáltam, túl agresszív volt néha, csak a győzelem számított... szvsz. ettől még 1000szer jobb versenyző volt,mint pl sumaher.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:15

én abból az időből csak a Prostot nem cerettem...
lehet Hillt én se ismertem volna meg! be se ugrik az arca!
Lauda; Rosberg; Prost, Piquet; Mansell; Berger; stb arca mind-mind megwan!!! de Hill???
de az igazi király az Aytron Senna da Silva!!! -volt!
osztán mondhat nekem bárki bármit bárkiről ...
jani: nálam azonosan egyenlő jelet ki lehet tenni Sumi és Alonso közé!!!
lehet Hillt én se ismertem volna meg! be se ugrik az arca!
Lauda; Rosberg; Prost, Piquet; Mansell; Berger; stb arca mind-mind megwan!!! de Hill???
de az igazi király az Aytron Senna da Silva!!! -volt!

osztán mondhat nekem bárki bármit bárkiről ...
jani: nálam azonosan egyenlő jelet ki lehet tenni Sumi és Alonso közé!!!