Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1726   2007. 07. 12. csütörtök 13:30
Dömidú Dömidú
Volt egy kevés kivétel. Pl.:egy német rendszámos vadiúj Passat. Még le is fékezett az egyenesben, hogy elengedjen. Olyan is volt, hogy én engedtem el hasonlóan v.kit mert nem siethettem utas vagy csomag miatt. Vagy Audi S4 volt. Na az meglepett a gyorsaságával. smile
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:16
Azt kifelejtettem, hogy amióta a Suzukinál állandósultak a tüntetések és a munkaügyi szabály megszegések annyira már nem szimpatikusak.
Nem a "suzukisokkal" és a lassan közlekedőkkel van a baj. Inkább az indexkarhiányos, janiskodó, megmutatomén típussal. Rengeteget járok hegyi szerpentinen egy öreg, 68 lovas, diesel Audival. Ha valakit utolérek aki úgy gondolja, hogy egy öreg sz@r őt pedig nem előzheti meg akkor rögtön el kezdi nyomni neki. Annyit ér el vele, hogy éppen csak megelőzni nem tudom, de minden kanyarban erősen feltart. Aztán mikor megelőzöm az első kanyarnál lemarad. Olyan is volt már aki - tükörből láttam - majdnem korlátot fogott.
#1725   2007. 07. 12. csütörtök 13:25
oooooooo oooooooo
Én is öreg kocsival járok,és a településről kiérve gyorsítok,de nem várják meg hogy felvegyem az országuti tempót,hanem egyből kivágnak mellém.Ilyenkor visszaveszem a gázt,megtanultam passzívan vezetni,nem reagálok semmi negatív dologra.33 évesen már megbírom állni hogy ne vegyem fel a kesztyűt.Pedig mikor 1.4-es 1.6-os kocsikkal csinálják tudom hogy eséjük sem lenne a 2.0-es mazdához képest.
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:16
Azt kifelejtettem, hogy amióta a Suzukinál állandósultak a tüntetések és a munkaügyi szabály megszegések annyira már nem szimpatikusak.
Nem a "suzukisokkal" és a lassan közlekedőkkel van a baj. Inkább az indexkarhiányos, janiskodó, megmutatomén típussal. Rengeteget járok hegyi szerpentinen egy öreg, 68 lovas, diesel Audival. Ha valakit utolérek aki úgy gondolja, hogy egy öreg sz@r őt pedig nem előzheti meg akkor rögtön el kezdi nyomni neki. Annyit ér el vele, hogy éppen csak megelőzni nem tudom, de minden kanyarban erősen feltart. Aztán mikor megelőzöm az első kanyarnál lemarad. Olyan is volt már aki - tükörből láttam - majdnem korlátot fogott.
#1724   2007. 07. 12. csütörtök 13:23
X Törölt felhasználó (729)
Neked is igazad van, de elbeszélünk egymás mellett.
Persze a közlekedési kultúrával úgy általában is baj van.
Az lenne a jó, ha mindenki körültekintôen, a forgalmat jó elôre
figyelve, nyugisan, udvariasan és fôleg másokat nem
veszélyeztetve érné el a célját. Mások meg nem akadályoznák
ebben. Sem rossz helyen parkolással, sem száguldozva, sem
bénázva 25-tel vagy épp 52-vel, ahol egyébként 70-es tábla
van. Én még nem vagyok 65, de már most utálom a frissjogsis
kis köcsögöket a Papa autójával villogva! Mirôl beszélsz Te? A
65 évesek között is van tök normális, ugyanúgy, mint az élet
más területén! A nagybátyám pl. 70 múlt és jól csinálja!
Egyébként 20 éve vezetek Budapesten és máshol a világban és
szerencsére kialakul az emberben a tapasztalat, hogy elôbb
látod, hogy az a barom be fog eléd vágni, minthogy neki eszébe
jutna!!!! Ne fikázz, kérlek!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 12:59
Majd ha 65 leszel,és jól belassulsz és dudálnak rád a kis köcsög frissjogsis 20 évesek hogy mit bénázol papa,biztos másként látod majd!Akkor majd majomkodásnak tűnik az, ami most önmegvalósítás.A tolerancia hiányzik,a fiatal leszarja hogy a hangos kipufogója esetleg zavarja a szomszédot mikor éjszaka hazaér.Próbáljunk meg egy kicsit más fejével is gondolkodni!

Tény,hogy a suzukit más réteg veszi,de általánosítani mindíg butaság,az előítéletek nem vezetnek jóra.Sokkal több gondot okoznak a golffal,bmw-vel száguldozó fiatalok,mint a lassú suzukis öregek-ők ritkábban szállnak el a kanyarban,vagy előznek idióta módon.
#1723   2007. 07. 12. csütörtök 13:16
Dömidú Dömidú
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:05
Én az Audit szeretem. Ahhoz is elég sok közünk van. Pláne a TT-hez. De egy RS4 gyári - tuningolás nélküli, alap - kivitelben is jó lehet. Kényelmes, biztonságos, erős, gyors családi autó.
#1722   2007. 07. 12. csütörtök 13:05
Dömidú Dömidú
Én az Audit szeretem. Ahhoz is elég sok közünk van. Pláne a TT-hez. De egy RS4 gyári - tuningolás nélküli, alap - kivitelben is jó lehet. Kényelmes, biztonságos, erős, gyors családi autó.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 11. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 18:44
Érdekes magyar sajátosság,hogy egy autóhoz van közünk,és ezt utáljuk és nézzük le a legjobban.A suzukin kívül tudunk rajongani bármilyen autóért,amihez semmi közünk sincsen.-Dömidú nem rád értettem,ez most csak eszembe jutott!
#1721   2007. 07. 12. csütörtök 12:59
oooooooo oooooooo
Majd ha 65 leszel,és jól belassulsz és dudálnak rád a kis köcsög frissjogsis 20 évesek hogy mit bénázol papa,biztos másként látod majd!Akkor majd majomkodásnak tűnik az, ami most önmegvalósítás.A tolerancia hiányzik,a fiatal leszarja hogy a hangos kipufogója esetleg zavarja a szomszédot mikor éjszaka hazaér.Próbáljunk meg egy kicsit más fejével is gondolkodni!

Tény,hogy a suzukit más réteg veszi,de általánosítani mindíg butaság,az előítéletek nem vezetnek jóra.Sokkal több gondot okoznak a golffal,bmw-vel száguldozó fiatalok,mint a lassú suzukis öregek-ők ritkábban szállnak el a kanyarban,vagy előznek idióta módon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 07. 12. csütörtök 12:45
OK. Most Citroën Xantia 2.0i. Régi, de szerintem még ma is szép.
Hidraulikus rugózás... De volt már pick-up-om is meg Lanciám is,
meg Mazdám is, Trabantom is meg Ladám is meg robogóm is.
Mondom, szerintem nem az a lényeg, ki mivel jár, itt átlagokról,
arányokról meg a nagy számok törvényérôl beszélünk!
#1720   2007. 07. 12. csütörtök 12:50
75hg 75hg
Tévedsz!

az autós nem kell oda confused
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 12:41
A magyar autós társadalmat úgy látszik csak a gyűlölet mozgatja,megemlítettem a suzukit,egyből felpörgött a topic.

Mindjárt belinkelek egy Swiftet,aztán jól meghányatlak benneteket! hehe
#1719   2007. 07. 12. csütörtök 12:45
OK. Most Citroën Xantia 2.0i. Régi, de szerintem még ma is szép.
Hidraulikus rugózás... De volt már pick-up-om is meg Lanciám is,
meg Mazdám is, Trabantom is meg Ladám is meg robogóm is.
Mondom, szerintem nem az a lényeg, ki mivel jár, itt átlagokról,
arányokról meg a nagy számok törvényérôl beszélünk!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 12:35
Írd le légyszi mivel jársz,és megígérem hogy összedobok egy jellemrajzot,és azt is kitalálom hogy hánykor szarsz reggel! bohoc
#1718   2007. 07. 12. csütörtök 12:41
oooooooo oooooooo
A magyar autós társadalmat úgy látszik csak a gyűlölet mozgatja,megemlítettem a suzukit,egyből felpörgött a topic.

Mindjárt belinkelek egy Swiftet,aztán jól meghányatlak benneteket! hehe
#1717   2007. 07. 12. csütörtök 12:35
oooooooo oooooooo
Írd le légyszi mivel jársz,és megígérem hogy összedobok egy jellemrajzot,és azt is kitalálom hogy hánykor szarsz reggel! bohoc
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 07. 12. csütörtök 12:29
Ebben is igazad van! A BMW + Merci fôleg. De az leszarja a
szabályt, nem pedig tapasztalatlan és nem ismeri. Az is
veszélyes csak másként... Mondjuk ôk azért féltik a drága
autóikat és nem bénáznak hanem másként veszélyesek. Viszont
legalább tudják, miért dudálsz és kurva anyjázol rájuk.
De pont errôl beszélek, hogy más autótípusban is vannak hülyék
és bénák, DE: A Suzukiban sajnos ez az arány hatványozottan
nagyobb!! Sajnos. Ennyi. Szerintem. worship
#1716   2007. 07. 12. csütörtök 12:29
Ebben is igazad van! A BMW + Merci fôleg. De az leszarja a
szabályt, nem pedig tapasztalatlan és nem ismeri. Az is
veszélyes csak másként... Mondjuk ôk azért féltik a drága
autóikat és nem bénáznak hanem másként veszélyesek. Viszont
legalább tudják, miért dudálsz és kurva anyjázol rájuk.
De pont errôl beszélek, hogy más autótípusban is vannak hülyék
és bénák, DE: A Suzukiban sajnos ez az arány hatványozottan
nagyobb!! Sajnos. Ennyi. Szerintem. worship
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 11:55
Höhö!Hát ez így nm igaz...minden márkánál meg wan ez a tipikus sofőr...elég sokat wezetek és tudom...kedwencem a bmw + a merci ők abszolút nm tudják hol az index kar csak a duda..és ne feledkezz meg a cicababákról sem akik több milliós szabadidőautójukban ülwe össze-wissza tekergetik a kormány...rúzsozzák magukat a pirosba...a kresz táblákról meg fogalmuk sincs...majd ott wannak a 70 éwes öreganyáink és öregapáink akik nmtom méé nm járnak inkább busszal mert ön és közweszélyesek... eljen
#1715   2007. 07. 12. csütörtök 11:55
gazosgyuri gazosgyuri
Höhö!Hát ez így nm igaz...minden márkánál meg wan ez a tipikus sofőr...elég sokat wezetek és tudom...kedwencem a bmw + a merci ők abszolút nm tudják hol az index kar csak a duda..és ne feledkezz meg a cicababákról sem akik több milliós szabadidőautójukban ülwe össze-wissza tekergetik a kormány...rúzsozzák magukat a pirosba...a kresz táblákról meg fogalmuk sincs...majd ott wannak a 70 éwes öreganyáink és öregapáink akik nmtom méé nm járnak inkább busszal mert ön és közweszélyesek... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 07. 12. csütörtök 11:18
Sziasztok!
Már nem bírom ki, hogy ne szóljak bele a témába!
Suzuki Swiftet én egyszer vezettem, hát féltem benne!
Fék szinte nincs is rajta... De igaz, hogy megbízható, olcsó
„népautó", mondhatjuk talán, hogy a Trabant utódja.
De: Amiért az emberek nagy része utálja szerintem a
Suzukisokat, az nem az AUTÓ, hanem azok az EMBEREK, akik
általában legalábbis vezetik.!!!!!!! Mondom, általában....!!!!
Adódik ez talán az elôbb írtakból.... De tény, hogy nagyrészt
nagyon béna, tapasztalatlan, szélvédôn alig kilátó mazsolák.
Tisztelet a kivételnek persze! Viszont ha valahol dugó van és
valakit hajmeresztô módon kerülgetni kell (pl mert nem képes
beparkolni egy teherautónyi helyre vagy mert a belsô sávból
kanyarodik jobbra index nélkül, akkor én már messzirôl szoktam
mondani, hogy biztos Suzukis. Kitaláljátok?! 85%-ban igazam
van!! Szóval nem az autón múlik, hanem azon a „rétegen", aki
általában vezeti. :-(
UFF.
#1714   2007. 07. 12. csütörtök 11:18
Sziasztok!
Már nem bírom ki, hogy ne szóljak bele a témába!
Suzuki Swiftet én egyszer vezettem, hát féltem benne!
Fék szinte nincs is rajta... De igaz, hogy megbízható, olcsó
„népautó", mondhatjuk talán, hogy a Trabant utódja.
De: Amiért az emberek nagy része utálja szerintem a
Suzukisokat, az nem az AUTÓ, hanem azok az EMBEREK, akik
általában legalábbis vezetik.!!!!!!! Mondom, általában....!!!!
Adódik ez talán az elôbb írtakból.... De tény, hogy nagyrészt
nagyon béna, tapasztalatlan, szélvédôn alig kilátó mazsolák.
Tisztelet a kivételnek persze! Viszont ha valahol dugó van és
valakit hajmeresztô módon kerülgetni kell (pl mert nem képes
beparkolni egy teherautónyi helyre vagy mert a belsô sávból
kanyarodik jobbra index nélkül, akkor én már messzirôl szoktam
mondani, hogy biztos Suzukis. Kitaláljátok?! 85%-ban igazam
van!! Szóval nem az autón múlik, hanem azon a „rétegen", aki
általában vezeti. :-(
UFF.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 11:08
wink Ez tetszett és sok igazság wan benne...Ha nm a párom hajtja a Wagonunkat néha meglepödnek az autóstársak,hogy a sofőr (én) másként reagál a letolásra
w egyébb necces helyzetre...Ímádom a 20éwes fiatalok
"naná,hogy jól wezetek" kategóriát.... eplus2
#1713   2007. 07. 12. csütörtök 11:08
gazosgyuri gazosgyuri
wink Ez tetszett és sok igazság wan benne...Ha nm a párom hajtja a Wagonunkat néha meglepödnek az autóstársak,hogy a sofőr (én) másként reagál a letolásra
w egyébb necces helyzetre...Ímádom a 20éwes fiatalok
"naná,hogy jól wezetek" kategóriát.... eplus2
#1712   2007. 07. 12. csütörtök 11:03
gazosgyuri gazosgyuri
Rendben..ezen nm is akarok witatkozni...sem a wéleményedet megwáltoztatni... wink
#1711   2007. 07. 12. csütörtök 10:56
yanee84 yanee84
ezekről az utolsó versenyekről smuaher jut eszembe... nem is tudom miért... talán azért,mert ő attól sem riadt vissza,hogy a vb utolsó versenyén letolja a pályáról ellenfeleit(direkt), csakis az ő vb címe érdekében kockáztatni saját maga és versenyzőtársa egészségét,életét. igen, 7 vb címet nem lehet "mákból" összehozni. vezetési tudását, szervezőkészségét és technikai tudását elismerem, de sportemberi mivoltát NEM. nem,nem, nem és nem!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:23
Hát a mákja wolt kicsit erős jelző 7 wb győzelemhez... wink
Én már akkor szerettem amikor a benettonnal kezdett...nm beszarós típus wolt és nm autókázni jött az F1-be...Hill csak úgy lett wb győztes,hogy az utolsó wersenyen Willeneuwénak leesett a hátsó kereke és kiállni kényszerült....ha nm így történik
Hill soha nm lett wolna wilágbajnok... felkialtas
#1710   2007. 07. 12. csütörtök 10:52
yanee84 yanee84
senna azért mászott el a mclarentől anno,hogy versenyképes autóba ülhessen,mert '93ban pl a mclaren peugeot motorral ment,ami finoman szólva is egy adag fos volt. ezután kényszerből forddal ment,ami gyenge volt, a mercis projekt meg még sehogy se állt,tehát nem volt versenyképes(normál körülmények közt győzelemre is képes) autójuk. senna is max esőben nyert vele. tehát átment a williamshez,aminek az autója 91óta a legjobb volt a mezőnyben,mansell és prost kb sétagaloppban nyertek vele vb-t. logikus lépés volt sennatól,aki győzelmeket akart minden áron, és lehetőleg gyorsan,mert ő sem volt akkor olyan fiatal(34éves).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:16
senna jól rá is b@szott!

ha marad a Mclarennél azt se tudnánk ki is az a Sumáher! írmagja se lenne!!!
#1709   2007. 07. 12. csütörtök 10:45
gazosgyuri gazosgyuri
Kisbarátom...elöször is beléd is mf3 ...másodszor leírhatnád a te márkádat...hátha én is tudok rá reagálni!!!!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 10:31
Suzuki a ti autótok. xxxxxxxxxx

( a hsz. többi része kimoderálva!):tom
#1708   2007. 07. 12. csütörtök 10:31
Satyak Satyak
Suzuki a ti autótok. xxxxxxxxxx

( a hsz. többi része kimoderálva!):tom
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:41
Ez a járgány viszont megér egy külön hsz-t wink eljen

#1707   2007. 07. 12. csütörtök 07:22
Moncy Moncy
Perszeeee.... Neked is találtam egy extra nagy tojásban: crazya wave

(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 05:46
Nagyon szépek ezek a suzukik!!!Holtaláltad őket kindertójásba?? eplus2 beka3

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!