Szia nekem lenne ha érdekel
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 16:17

Sziasztok!
Van olyan aki kukkolta az anyósát, esetleg le is fotózta kukkolás közben?
Én már kukkoltam az anyóst..
Írj, ha van sztorid..
Írj, ha van sztorid..

Mesélj..... Engem is érdekelne....
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesèlj.Oszd meg a sztorit.
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A türelem, pinát terem!! Írtam neked privátban a tapasztalataimról!
(Ez egy válasz Fefe1936 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 11:17

Nem tudom, hogy miért de nagyon kívánom az anyósom. Pedig nem egy igazi szépség. Olyan nagy darab, nem kövér, mégis izgató számomra. Több alkalommal elképzeltem, hogy mit és hogyan csinálnék vele, de nem tudom hogy kezdjek neki, hogy ne legyen belőle botrány. Néha úgy érzem, hogy hajlana rá, mert úgy viselkedik, néha pedig hogy teljesen elzárkózik ilyen dolgoktól. Mindegy egyenlőre marad a bugyija meg a maszti.
Sziasztok
Új vagyok itt,de én is kívánom az anyósomat
Új vagyok itt,de én is kívánom az anyósomat
én is kívánom az anyósomat
többször meglestem fürdés közben és már többször eljátszottam a gondolattal hogy mit tennék vele
többször meglestem fürdés közben és már többször eljátszottam a gondolattal hogy mit tennék vele
Megoszthatnád velünk is!

Szia!Megosztod velem a sztorid?Énis megosztom veled,sőt akár képet is tudok küldeni anyósról.Ha érdekel irj a ****************-ra.Továbbá várom olyanok jelentkezését akinek szintén van képe és cserélne!
(Moderálva: Email címet ne adj meg a fórumon.) (Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 16:17
(Moderálva: Email címet ne adj meg a fórumon.) (Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Írj, ha van sztorid..
Írj, ha van sztorid..

Én is kívánom az anyósom... nem egy igazi vonzó MILF, de nagyon izgat. Szívesen elkapnám hátulról, és beverném a pinájába. Szerintem élvezné, a kemény kefélést, nem tudom miért, de szerintem igen.
Ő kíván engem. De a rossebb ott eszi meg.

Miért nem baszod meg ?
Mert idióta. Randa és harminc évvel öregebb mint a lánya.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 23. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 23. vasárnap 20:24
Törölt felhasználó (8378)

Miért nem baszod meg ?

Valakinek valami sztori? Sajnos velem nem történt semmi, pedig tegnap este nagyon bizakodó voltam.
Enrico mesélj a tegnap estéről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 05:27
Törölt felhasználó (1262762)

Valakinek valami sztori? Sajnos velem nem történt semmi, pedig tegnap este nagyon bizakodó voltam.
Ezzel én is így vagyok, viszont izgatott, hogy milyen lehet a pinája...csak ennyi..sikerült is meglesnem párszor..
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2018. 12. 24. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is kiváncsi voltam anyós pinájára.Nekem nem kellett meglesnem,mert egyszerűen elém állt mesztelenül és közölte hogy ő így fog jönni-menni.Alig tudtam levenni a szemem róla.Nagy mellei vannak és jó szőrös pinája.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2019. 03. 02. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 16:04

Ezzel én is így vagyok, viszont izgatott, hogy milyen lehet a pinája...csak ennyi..sikerült is meglesnem párszor..

Sziasztok! én is megkivántam az anyós jelöltemet
Sziasztok! én is megkivántam az anyós jelöltemet. lábakat különösen szeretem...és az övé is izgat.
egyszer már nem tudtam türtöztetni magam és megkivántam a papucsát elcsortam és mig aludt beleélveztem
nagyon jó érzés volt...azóta megtörtént jopár nyitott cipőjével magasarkujával...imádtam miután beleélveztem felveszi es lépked a szép lábaival benne...mintha megdugtam volna a lábàt...elgondolkodtam h milyen lenne ha kiverné lábbal vagy dugnék vele vagy leszopna
egyszer már nem tudtam türtöztetni magam és megkivántam a papucsát elcsortam és mig aludt beleélveztem
nagyon jó érzés volt...azóta megtörtént jopár nyitott cipőjével magasarkujával...imádtam miután beleélveztem felveszi es lépked a szép lábaival benne...mintha megdugtam volna a lábàt...elgondolkodtam h milyen lenne ha kiverné lábbal vagy dugnék vele vagy leszopna