Szeretőként többször volt alkalmam elsőnek és másodiknak is lenni. Az aktus elé helyezném egy ilyen helyzetben a Nő kisugárzását ilyen esetekben. Olyan volt, mint egy drog, pedig a hétköznapokban mindannyian tettük a teljesen megszokott dolgunkat, minden látszat nélkül. Amikor találkoztunk, az egy másik szituáció volt. Egészséges kereteken belül minden ez irányú vágyunkat kiéltük és kész. Ott szinte minden belefért, és ebbe a combon lefolyó sok sperma látványa is, ameddig kéjesen kisétált a zuhanyzóba.
Gyógyszert nem szed, így nincs rá alkalom. Gyerekprojekt közepette,meg terhesség alatt viszont mindig beleélveztem, akkor imádtam a teletöltött puncikáját tovább baszni, és további adatokkal telespriccelni. Sokkal nagyobb orgazmusom van a puncijában mint a szájában
Mire gondolsz pontosan?
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:01
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.

Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Főleg, ha másokkal osztozol a puncin és egymás után lehet többször rátölteni az előző adagra, na az fantasztikus.
Ki ne szeretné, nincs is annál jobb dolog szerintem.

Nincs is jobb mint a kiszivárgó spermát lenyalni a punciról, utána alaposan megdugni a gecitől tocsogó pinát.
Nagyon jó dugni, de nyalni is szeretem.
Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.
Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.

Én is szeretem! Csak ritkán jön össze!
Izgató az biztos

ki nem szeret
A legjobb,de nyalni isteni!

Nagyon szeretek de sajnos baromi nehezen jön össze..
Nagyon szeretem, de szeretem kinyalni is.

izgalmas lehet a szitu megélném azt is