Hogy neked büdös az csak rólad információ masoknak. Nálunk pontosan ugyanez a helyzet, nincs védekezés, és szívesen látnám én is a páromat így, de a racionalitás szintjén kizárt több okból is. De attól marhára izgat a gondolata.
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 19:18

Ne haragudj, de nekem ez kicsit büdös.
Te a saját pároddal megszakítással védekezel, szóval nem is élvezel bele, de az izgat, hogy egy idegen telelője?
Mi van???
Én ezt nem értem!
Te a saját pároddal megszakítással védekezel, szóval nem is élvezel bele, de az izgat, hogy egy idegen telelője?
Mi van???
Én ezt nem értem!
Jó neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:19

Törölt felhasználó (4681872)

egyébként pedig én is imádok
ha a pasim a barátnőmet tölti meg, utána én jövök, azaz megyek le . . . nyalakodni

Van hüvely tabletta , hüvelykúp- krém ami sperma ölő ( spermicid ) anyag , viszont teleélvezésnél az sem véd max csak az előváladéktól , ráadásul sokan nagyon rosszul reagálnak rá és utána nagyon fáj a pisilés is olyan gyulladást okoz ..sajnos saját tapasztalat ... miért nem ejted teherbe ha az a cél ? Akkor 9 hónapig bárki beleélvezhet
(Ez egy válasz madam94 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 17:46

Sziasztok, én a barátnőmmel voltam már hármasban, de mindig gumit használtunk. Most már régebb óta van egy srác akivel összejárunk. Benne megbízunk. Most jutottunk oda, hogy izgatna minket ha teleélvezné a punciját viszont a védekezéssel kapcsolatban lenne kérdésünk.
Ki hogy oldotta meg? Jelenleg a barátnőmmel megszakítással védekeztünk, tehát mindenképp kéne valami, hogy ne legyen gond
Vagy nem ér annyit a dolog, hogy pl gyógyszert szedjen miatta?
Ki hogy oldotta meg? Jelenleg a barátnőmmel megszakítással védekeztünk, tehát mindenképp kéne valami, hogy ne legyen gond

Korrekt!!
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 19:18

Mi van???
Én ezt nem értem!
Mi van???
Én ezt nem értem!
Mi van???
Én ezt nem értem! (Ez egy válasz madam94 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 17:46
Mi van???
Én ezt nem értem! (Ez egy válasz madam94 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, én a barátnőmmel voltam már hármasban, de mindig gumit használtunk. Most már régebb óta van egy srác akivel összejárunk. Benne megbízunk. Most jutottunk oda, hogy izgatna minket ha teleélvezné a punciját viszont a védekezéssel kapcsolatban lenne kérdésünk.

egyébként pedig én is imádok
ha a pasim a barátnőmet tölti meg, utána én jövök, azaz megyek le . . . nyalakodni

a pasim imádja,ha a helyzet úgy adja- ------- és a barátnőm is ha pld a pasim megtölt, és utána kinyalhat amikor pld hármasban vagyunk

Én nagyon szeretném kipróbálni de edig még nem sikerült sajnos
ki nem
Biztos van aki nem de én speciel imádok!
Nagy kár, hogy szökőévente egyszer ha összejön ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 12:17
Nagy kár, hogy szökőévente egyszer ha összejön ilyen. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)

ki nem
ki nem
Én ma nyálam ki az exem teleelvezett punciat. Megbeszéltük hogy ma beugrik, kérdeztem hogy megdugtak e? Mondta hogy most fogják, kértem hogy élvezetesen magába és úgy jöjjön. Hát isteni volt nyalni és dugni. Amikor együtt voltunk úgy sem élveztük ennyire.
Szeretőként többször volt alkalmam elsőnek és másodiknak is lenni. Az aktus elé helyezném egy ilyen helyzetben a Nő kisugárzását ilyen esetekben. Olyan volt, mint egy drog, pedig a hétköznapokban mindannyian tettük a teljesen megszokott dolgunkat, minden látszat nélkül. Amikor találkoztunk, az egy másik szituáció volt. Egészséges kereteken belül minden ez irányú vágyunkat kiéltük és kész. Ott szinte minden belefért, és ebbe a combon lefolyó sok sperma látványa is, ameddig kéjesen kisétált a zuhanyzóba.
Gyógyszert nem szed, így nincs rá alkalom. Gyerekprojekt közepette,meg terhesség alatt viszont mindig beleélveztem, akkor imádtam a teletöltött puncikáját tovább baszni, és további adatokkal telespriccelni. Sokkal nagyobb orgazmusom van a puncijában mint a szájában
Mire gondolsz pontosan?
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:01
Másé a csajszi, vagy másé a benne lévő anyag?
Mert mind a kettő egészen más érzés, de hogy mindkettő nagyon jó, az vitathatatlan.

Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Én imádom igaz még csak a sajátommal próbáltam. Teljesen más érzés és a gondolat hogy másé...
Főleg, ha másokkal osztozol a puncin és egymás után lehet többször rátölteni az előző adagra, na az fantasztikus.
Ki ne szeretné, nincs is annál jobb dolog szerintem.

Nincs is jobb mint a kiszivárgó spermát lenyalni a punciról, utána alaposan megdugni a gecitől tocsogó pinát.