Én imádom nyalni is miközben más teleélvezi
Egyszer volt rá lehetőségem, az egyik kedvencem. Sajnos azóta nem jött össze.
Folyt. Végigmasszírozza a farkad. Alapból nem bírom túl sokáig, de látva, hallva az akkori párom elvezkedését, elvezeseit, én nagyon hamar beleélveztem a forró puncijába. Ilyenkor nem szálltam ki belőle, tovább dugtuk. A csajszi is számtalan orgazmust élt át ezeken az estéken. Miután én is többszörösen beleélveztem, a srác is beleélvezett, a párom megkért hogy nyaljam ki. Az első ilyen alkalommal nagyon megalázónak, gáznak éreztem. Pedig már akkor is sperma fetishem volt. De más volt így, egy másik srác spermajat nyalni belőle, főleg úgy, hogy nézte is. De megtettem. És megmondom őszintén, életem egyik legforróbb élménye volt. Nagyon durván beindított. Minden cseppet kinyaltam belőle, aztán egészen elvezésig nyaltam. Ezt számtalanszor átéltük így hárman, a későbbiekben kicsit forróbb játékokkal vegyítve

Fiatalon volt egy idősebb párom. Vele sokmindent tanultam, rengeteg új dologba vezetett be. Kerek 10 évvel volt több nálam. Vele próbáltam ki a hármasozást is, ami azóta is a legizgatóbb vágyaim között szerepel. Ő pl imádta a duplapuncit, amikor egyszerre ketten töltöttük ki. Olyankor hihetetlenül feszült ránk a puncija. Szorosan a farkam hoz ölelve a másik srác vaskos farkát. Megmondom őszintén, hogy a szexben kevés izgatobb dolog van annál, mint amikor a párod puncijában a tieden kívül egy másik, a tiednel sokkal nagyobb, hatalmas farok a te farkadnak feszül, a hatalmas makkja
En csak szeretnek, ha a csajom is benne lenne.

Mi oda vagyunk érte!
Párom szereti ha jól tele van puncija
Persze én sem bánom
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva!

Persze én sem bánom

isteni teleélvezett pinát dugni. Nézni ahogy megdugják látni ahogy teleélvezik és utánna a gecis pináját megdugni.
Egycéges kiránduláson, páromat megdugta a főnöke, megláttam öket mikor jöttek vissza a buliba. A helyzet egyértelmü volt. Azonnal a szobánkba vittem az asszonyt, próbált menekülni hogy fürüdni szeretene meg a többi kamu duma. Nem hagytam ,az asztalra döntöttem és ott dugtam a teleélvezett pináját hátúlról.
jó dolog

Imádom! Nagyon izgató!!
Maximálisan egyet tudok veled érteni! A legizgatóbb érzés, mikor valaki után teszem be neki, és érzem benne
más ondóját. Őrületes élmény (Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 13:27
más ondóját. Őrületes élmény (Ez egy válasz leo85 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Legjobban kinyalni szeretem a tele élvezett puncit
de dugni is nagyon jó

Kérdés hogy ki lőtte előtted teli!?
Akár te is lehetsz az.

Mi oda vagyunk érte!
Persze én sem bánom

Persze én sem bánom

Engem nagyon nagyon izgat a téma. Sajnos eddig csak saját magam után volt szerencsém... Miután nem szed fogamzásgátlót a párom, így lekorlatozott a gyermek nemzés időszakára a punciba élvezés, illetve a terhesség alatt is mindig benne mentem el ... Imádtam beleélvezni, szinte kivétel nélkül minden alkalommal tovább dugtam a telespriccelt punciját, és még egyszer beleélveztem ...
Nagyon ritkán volt rá alkalmam de mindig olyan különleges egy élvezet volt ez! Bedugni az előttem használt, telegecizett punciba... a tudat, hogy olyan mocskos dolog amit épp csinálsz és mégis mennyire élvezetes leírhatatlan!

Isteni érzés nézni ahogy a feleség pináját jól megdugják és teleélvezik annyira hogy csorog belőlea geci. Ilyenkor sokkal izgatóbb és élvezetes dugni a pináját. Imádom.
Legjobban kinyalni szeretem a tele élvezett puncit
de dugni is nagyon jó

Így van hát ha neked ez jön be akkor csináld magadnak
Nekem elég egy normál nedves punci sőt ha a nő nagyon be van indulva akkor még néha úgy be tudnak nedvesedni, hogy az ember nem érez semmit konkrétan már a vagina belső részéből hiába van benne a farkával (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 16:22
Nekem elég egy normál nedves punci sőt ha a nő nagyon be van indulva akkor még néha úgy be tudnak nedvesedni, hogy az ember nem érez semmit konkrétan már a vagina belső részéből hiába van benne a farkával (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, ne haragudj, de nem értek egyet!
Nem szeretnék kötekedni, de nekem pl. nagyon bejön. Teljesen más érzés számomra egy már teleélvezett puncit dugni, mint egy olyat, ami "csak" nedves. De ízlések és pofonok, ettől vagyunk mások.
Nem szeretnék kötekedni, de nekem pl. nagyon bejön. Teljesen más érzés számomra egy már teleélvezett puncit dugni, mint egy olyat, ami "csak" nedves. De ízlések és pofonok, ettől vagyunk mások.