Sziasztok! A párommal közel 1 éve vagyunk eggyütt,már az elején kiderült hogy minden érdekli csak nem volt kivel,kezdésnek beültünk az autóba és fehérváron egy parkolóban estünk egymásnak de a legjobb hogy egy arra sétáló pár meg is nézet minket. Imádjuk a nyilvános helyeket!
Nekunk a badacsonyi hegyoldal jott be tobbszor illetve a lellei szabadstarndon a vizben... Ez utobbi nagyon izgalmas- par meterre jonnek mennek mellettetek
Sziasztok, XX kerület környékén tudnátok autós találkozóra megfelelő helyet, akár napközben akár éjszaka?
Én budapesten kívül eső dunaparti helyet keresek meztelenkedésre, szexre. Van valahol ilyen intim hely, akár kukkolót is várunk
Legjobb.
Mi amúgy nagyon szeretjük a várakat és elég sűrűn szexeltünk nyilvános helyeken,de én életemben összesen 1db szexelő párt láttam igy nyilvános helyen véletlenül.
Heti rendszerességek találkoztunk, amikor nem volt annyi időnk hogy a panzióba mennyünk, vagy épp a természet szabott gátat vágyainknak. Akkor beültünk egy kávézóba, vagy találkoztunk valahol a zöldben. Most is így volt. Találtunk egy kis rétet a fő út mellet rövid föld út vezetett oda. Út menti fás bokros sáv eltakarta, ide beszéltük meg a találkát. Nem volt sok időnk egy-két óránk. Nem számítottam szeretkezésre, csak zárt helyen szeret szeretkezni. De mentem mert szerettem, hisz a legértékesebbet kaptam tőle amit egyik ember adhat a másiknak, amiből a legkevesebb van mindenkinek, idő az életéből. Szép fényes napsütéses időnk volt, a madarak szépen csicseregtek. Már várt mire megérkeztem, meglátott arca mosolyra derült. Megszokott módon üdvözöltük egymást,percekig szótlanul öleltük egymást. Megcsókoltuk egymást,és újra átt öleltük egymást.Vékony világos, virágmintás kis ruhácska volt rajta ami a térdéig ért. De most egészen más történt mint amire számítottam.Vállamra tette a két kezét és a föld felé kezdet nyomni,lassan térdre ereszkedtem előte. Ruhája alá nyúlta egy gyors mozdulattal bokáig húztam bugyiját amiből gyorsan kilépet.Felhúzta a ruháját, és ott gyönyörködöt előttem a vénuszdombja. Combjait szét tárta, fürge gyors nyelv csapásokkal szemérem ajkai között megkerestem a csiklóját. Egy jóleső halk sóhajtással jelezte jó helyen járok. Percek alat remegni kezdet a teste, pólómat megmarkolta és felhúzott. Eszeveszett mozdulatokkal csatolta ki az övem, és vette elő a farkam. Először kéz mozdulatokkal bírta ficánkolásra,elém térdepelve kényeztetett a szájával. A hevületem érezve felállt, le dobta magáról a ruhácskáját szemebe nézett:kefélj meg mondta. A motor háztetőre hajlott lábait szét tárta puncija hívogatóan várt a combjai között. Mögé állva egy mozdulattal tövig nyomtam a farkam neki. Fel sóhajtottunk mind ketten. Határozott mozdulatokkal keféltem, orgazmus közeledtével éreztem a kéj nedvei elöntik a farkamat miközben halk sikítással kielégült. Tovább keféltem amit nagyon élvezet,puncija a nedvektől cuppogott. Elengedte testét, türelmesen várta a következő orgazmust ami jött is nem sokára. Halkan nyögdécselte együtt szeretnék veled élvezni....és vissza fogta magát. Miközben a punciba spricceltem nagyot élveztünk. A fűbe leülve, hálás tekintettel köszöntük meg egymásnak a szexet. Így ért véget a mis kis találkánk. Mosolygós napot így búcsúztunk egymástól.
A szentendrei-szigeten sok ilyen nyugodt hely van.Meg erdõs rész is amerre a madàr se jàr.
Sziasztok, Székesfehérvártól a Balaton felé a 7-es út környékén, vagy a környező felk környékén tud valaki olyan helyet vagy helyeket ahol akár napközben is nyugodtan lehetne szexelni a szabadban, vagy az autóban? Vagy akár Fehérváron is jó lenne valami ilyen hely.
szoktunk mi is, ha megyünk valahova autóval és elkap a vágy akkor leállunk félre valami jó nyugis helyre és indul a szex
Nemrég egy fürdőben egy pezsgő medencében a feleségem flörtölt egy pasival,aki nem tudta hogy én a férje
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
vagyok.Mindkettőnket izgatnak ezek a dolgok,így én csak figyeltem a másik sarokból.
Jókat nevetgéltek,és amikor újra pezsgésbe jött a víz a férfi magához húzta.A párom rám mosolyodott,tudtam
hogy nem kellemetlen neki,de ahogy sokáig néztem,láttam hogy ütemesen mozog,és néha felnyögött.
Nem hittem a szememnek ,megbaszták előttem,bár nem most először,de ez merész volt főleg hogy többen
voltunk a medencében.
Park, erdő, szauna, utcán, de már mind rég volt
Izgalmas lehetett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 22:37
Törölt felhasználó (4217142)
Nemrég egy fürdőben egy pezsgő medencében a feleségem flörtölt egy pasival,aki nem tudta hogy én a férje
voltunk a medencében.
voltunk a medencében.
Imádjuk a szabadban
Nemrég a Tisza parton horgászat közben kedvet kaptunk a parton egy kis szexhez.A párom
az ölemben a víznek háttal lovagolt,és ő nem látta hogy két kajakos fiú észrevett és már
másodszor fordultak vissza.Engem nagyon izgatott,nagyon dagadt a farkam és direkt úgy
emelgettem a párom popsiját hogy jól lássák.Egész közel eveztek,meglett a hatása,el is sültem.
A párom csodálkozva kérdezte:Na mi van,ennyi? mire megszólalt a víztől egy hang:
Csókolom én szívesen megbaszom rendesen,már úgyis áll a dákóm...
az ölemben a víznek háttal lovagolt,és ő nem látta hogy két kajakos fiú észrevett és már
másodszor fordultak vissza.Engem nagyon izgatott,nagyon dagadt a farkam és direkt úgy
emelgettem a párom popsiját hogy jól lássák.Egész közel eveztek,meglett a hatása,el is sültem.
A párom csodálkozva kérdezte:Na mi van,ennyi? mire megszólalt a víztől egy hang:
Csókolom én szívesen megbaszom rendesen,már úgyis áll a dákóm...
Sziasztok. Csepel- Szigetszentmiklós határán is a Tagi-tónál annyi hely van a kocsival leállni hogy nagyon jó. Ma voltam ott a tó-nál szétnézni.
Tudtok olyan bevált helyeket Győr környékén, ahol akár napközben is nyugodtan lehet élvezkedni a szabadban vagy autóban?
Sziasztok
Mi pont most szombaton megyünk Siofokra egy kis disco(La Siesta) utana sex a parton vagy valamelyik parkban megporbáljuk. Minket nagyin izgat az ilyen..
Mi pont most szombaton megyünk Siofokra egy kis disco(La Siesta) utana sex a parton vagy valamelyik parkban megporbáljuk. Minket nagyin izgat az ilyen..
Sziasztok!
Tudtok nyilvános helyeket Zalában ahol párok szoktak ismerkedni, szexelni?
Tudtok nyilvános helyeket Zalában ahol párok szoktak ismerkedni, szexelni?
Sziasztok,
Szeged környékén tudtok olyan nyilvános helyet ahol lehet zavartalanul szexelni, de az se baj ha mások is vannak ott és meglesnek....
Szeged környékén tudtok olyan nyilvános helyet ahol lehet zavartalanul szexelni, de az se baj ha mások is vannak ott és meglesnek....

SeX_maniac

Vörösdémon
Victoria Sweet