Pest megyébe merre vannak bejáratot helyek, ahol egy magamfajta pasi nézelődhetne?
Sziasztok!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Tegnap éjjel csavarogtunk egy kicsit,hazafelé megálltunk Balatonakarattyán a kilátónáll sétálni,ahogy közelebb értünk nyögést hallottam,egy pár szexelt és gondolom így akartak jelezni,amit köszönök mert nagyon izgató volt hallgatni és közben a páromat szoptatni és nagyot dugni!
Mi múltkor Debrecen Nagyerdőn sexeltünk egy félreeső helyen!Feleségemem leültettem egy alacsony asztalra és vadul szoptatni kezdtem! Utána hanyatt feküdt és az mondta hogy én jövök,és jól kinyaltam!Mikor elkezdtünk dugni akkor arra jött egy fiatal pár,észrevették de nem bámultak.És persze az autókból is észrevehettek bennünket.Viszonylag hamar végeztünk az izgalomtól hogy láttak minket!De a feleségemnek egyre jobban bejön ez a dolog.
Jó lett volna látni.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 11:29

Mi múltkor Debrecen Nagyerdőn sexeltünk egy félreeső helyen!Feleségemem leültettem egy alacsony asztalra és vadul szoptatni kezdtem! Utána hanyatt feküdt és az mondta hogy én jövök,és jól kinyaltam!Mikor elkezdtünk dugni akkor arra jött egy fiatal pár,észrevették de nem bámultak.És persze az autókból is észrevehettek bennünket.Viszonylag hamar végeztünk az izgalomtól hogy láttak minket!De a feleségemnek egyre jobban bejön ez a dolog.
Izgalmas lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 06:33

Törölt felhasználó (4373822)

Sziasztok!
Tegnap késő este szabadban, város kieső részén, pokróc.. teljesen meztelenül... Ott volt a lebukás
veszélye, nagyon izgatott minket, de sehol senki....
Szeretjük az autópályák parkolóit. Ott mi is látjuk a kukkolókat, nem csak ők minket. Izgi

Azt mi is ki akarjuk próbálni!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 16:00

Szeretjük az autópályák parkolóit. Ott mi is látjuk a kukkolókat, nem csak ők minket. Izgi

Csak alkalmi volt,de jövőre megyünk!
Szóljatok
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Te leszel az első!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 17:22
Törölt felhasználó (3248682)

Szóljatok

Múlt héten berényben... persze bent s vízben..,, szerintem ott bent a mellig érő részen minden pár csinált valamit

Ma este én is kiviszem a feleségem akarattya vagy kenese egyik pontjára...imád kint szopni aztán kitolni a popsit
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 06:33

Törölt felhasználó (4373822)

Sziasztok!
Hmm, de jól hangzik...
(Ez egy válasz nurselike üzenetére (2020. 08. 12. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 18:41

Ma este én is kiviszem a feleségem akarattya vagy kenese egyik pontjára...imád kint szopni aztán kitolni a popsit

Indulunk is lassan...nem sok ruha lesz rajta,szavak nélkül is tudja mi fog történni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 12. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 18:56

Törölt felhasználó (4350822)

Hmm, de jól hangzik...

Nagyon jó szórakozást hozzá, izgalmas szitu..
(Ez egy válasz nurselike üzenetére (2020. 08. 12. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 12. szerda 20:46

Indulunk is lassan...nem sok ruha lesz rajta,szavak nélkül is tudja mi fog történni...

Ez nagyon izgalmas dolog!
Sajnos én még nem találtam itt olyan párt, akik szeretik azt is ha más meglátja őket. Pedig kíváncsi lennék rá, oda-vissza alapon akár.
Remélem egyszer sikerrel járok majd ezen a téren.
Sajnos én még nem találtam itt olyan párt, akik szeretik azt is ha más meglátja őket. Pedig kíváncsi lennék rá, oda-vissza alapon akár.
Remélem egyszer sikerrel járok majd ezen a téren.

Sziasztok és merre én szívesen megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 15:51

Törölt felhasználó (1464492)

Tegnap késő este szabadban, város kieső részén, pokróc.. teljesen meztelenül... Ott volt a lebukás
Régebben, 19 éves barátnőmmel szabadban volt szórakozóhely, mindenki a fák közé ment pisilni. Neki is kellett. Elmentünk a fák közé, vártam hogy pisiljen. Jött, ott lekaptam, simogattam, megfordítottam, lehúztam a nadrágját, félrehúztam a vékony tangáját, előredöntöttem és ott megdöngettem. Óriási volt.
Izgat, ha pár női tagját megdughatom és a férfi nézi.