Szeretem,az egyik legjobb dolog a világon!
Az utóbbi időben hosszan tartó szeretkezéseink befejezéseként egyre gyakrabban fejezzük be 69-ben úgy, hogy oldalt fekszünk. Imádom amikor párom orgazmusa robban szinte extázisban tépi a farkam közben. Mélyen beveszi és úgy élvezek el én is.
neveből adódóan csatlakozom Noncsi2 írásához

69 hmmm az jó
Nem te vagy így mi is hasonlóképen szoktuk mi is igy szoktuk sokan irigyelnek minket
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 30. péntek 16:25

Törölt felhasználó (853783)

Ez egy nagyon jó és élvezetes póz! Szerencsére mi mind a ketten szeretjük a feleségemmel, így bármikor csinálhatjuk! Általában Ő van alul, én nyalom a lucskos puncit, közben a farkam a szájában mozog. Addig szoktam visszatartani magam, amíg Ő el nem kezd élvezni, és akkor megy a gecim a szájába! Néha annyira be van pörögve, hogy rögtön le is nyeli. Én ilyen nőt kívánok nektek is!
hát én is ilyen nőt kívánnék magamnak
kicsit irigyellek
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 30. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 30. péntek 16:25

Törölt felhasználó (853783)

Ez egy nagyon jó és élvezetes póz! Szerencsére mi mind a ketten szeretjük a feleségemmel, így bármikor csinálhatjuk! Általában Ő van alul, én nyalom a lucskos puncit, közben a farkam a szájában mozog. Addig szoktam visszatartani magam, amíg Ő el nem kezd élvezni, és akkor megy a gecim a szájába! Néha annyira be van pörögve, hogy rögtön le is nyeli. Én ilyen nőt kívánok nektek is!
Az én párom se nagyon szereti így, mert fél, hogy fájdalmat okoz miközben élvez (konkrétan fél, hogy a kéjtől olyat beleharap mint a picsa
) És ezért közben arra koncentrál, hogy ne csinálja túl vadul, pedig engem ez nem zavarna közben, de a végén a harapás az biztos nem lenne kellemes
szóval mi ezt sajnos hanyagoljuk :(

szóval mi ezt sajnos hanyagoljuk :(
Mi a parommal imadjuk,o legtobbszor dugas helyett ezt igenyli.Szeretem nyalogatni,ha nedves a puncija;mindig lassan csinalom,igy sokaig elvezheti a kenyeztetesemet.Ha kicsit gyorsitani akarom az elvezetet a popsilukat kell csak finoman simogatom:az eredmeny azonnali es kellemes...o is gyorsabban es vadabbul cumizik.Ebben a helyzetben az egyideju orgazmus is garantalt;amikor elvezni kezd akkor dolgozik a legvadabbul a szajaval a farkamon es mar nekem sem kell visszafogni magam.Imad igy elvezni,szerinte akkor a legnagyobb az orgazmusa,ha kozben erzi a spermamat a szajaban.Csoda,h igyekszem a kedvere tenni....?

Az én feleségem sajna utálja, jó ha félévente egyszer-kétszer belemegy. Volt, hogy eléggé leitattam, na akkor még a seggemet is kinyalta. Isteni volt.
van amikor szeretek 69ezni, nagyon szeretem ha egy punci feszül a számra, miközben szopnak. beindít nagyon a punci... de sokszor szeretek csak hátradőlni, és szopatni. nem tudok dönteni. hangulat függő
Nem feltételeztem, hogy a te fejedben lenne a "nyelvzavar" csak te vetetted fel a tisztázás igényét és ezért ment neked a válasz
Az utca emberét csak az utcán tudod vizslatni....., de látom sikerült átérezned a helyzetet
Egyébként biztos vagyok benne egy ilyen teszt során rendkívül mulatságos helyzetek és válaszok születnének, szerintem el sem tudja képzelni az ember
Na.. most már sikerült felcsigáznod ezzel az utca emberével engem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 08. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 08. kedd 09:20

Az utca emberét csak az utcán tudod vizslatni....., de látom sikerült átérezned a helyzetet

Egyébként biztos vagyok benne egy ilyen teszt során rendkívül mulatságos helyzetek és válaszok születnének, szerintem el sem tudja képzelni az ember

Na.. most már sikerült felcsigáznod ezzel az utca emberével engem is

Törölt felhasználó (839766)

ehh...
lehet, hogy pályát tévesztettem
Mivel a közvéleménykutatás akkor reprezentatív, ha korra és nemre való tekintet nélkül veszünk mintát, ezért cifra helyzetek adódnának... pl 70 felett: "Kezicsókolom, tessék mondani, hogyan tetszik nevezni az orális kényeztetés különböző formáit?"
Vagy, a nevezéktan széleskörő társadalmi ismertetésére tévéműsorban Vágó Pistásan: "Kedves Géza, a 30 000 Ft-os kérdés az országok kategóriából: Melyik nemzet nevével jellemezné a szimultán orális közösülés aktusát?"
Réges régen egy lánnyal, még a kapcsolatunk leges legelején adódott egy kis félreértés. Mikor már egyre erotikusabb témákkal húztuk egymás agyát, bedobtam, hogy franciázzunk! (Addig még nem történt semmi tapizásnál komolyabb dolog.) Könnyen belement, én meg annyira izgatott voltam a kis kamasz fejemmel, hogy fel sem tűnt, hogy gyanúsan könnyen,
Ő csak a nyelves puszira gondolt... Aztán csak csókolóztunk, csókolóztunk, és nagyon meglepődött, mikor megfordultam és bedugtam a fejem a szoknyája alá
Azért nem utasított vissza, de franciázás nem lett a dologból... Utána jót nevettünk, de még sokáig eltartott, mire a szájába engedett. ...Őneki meg az nem volt fura, hogy miért mondanám, hogy csókolózzunk, amikor addig is egyfolytában csókolóztunk

Mivel a közvéleménykutatás akkor reprezentatív, ha korra és nemre való tekintet nélkül veszünk mintát, ezért cifra helyzetek adódnának... pl 70 felett: "Kezicsókolom, tessék mondani, hogyan tetszik nevezni az orális kényeztetés különböző formáit?"

Vagy, a nevezéktan széleskörő társadalmi ismertetésére tévéműsorban Vágó Pistásan: "Kedves Géza, a 30 000 Ft-os kérdés az országok kategóriából: Melyik nemzet nevével jellemezné a szimultán orális közösülés aktusát?"

Réges régen egy lánnyal, még a kapcsolatunk leges legelején adódott egy kis félreértés. Mikor már egyre erotikusabb témákkal húztuk egymás agyát, bedobtam, hogy franciázzunk! (Addig még nem történt semmi tapizásnál komolyabb dolog.) Könnyen belement, én meg annyira izgatott voltam a kis kamasz fejemmel, hogy fel sem tűnt, hogy gyanúsan könnyen,

ehh...
lehet, hogy pályát tévesztettem
Ő csak a nyelves puszira gondolt... Aztán csak csókolóztunk, csókolóztunk, és nagyon meglepődött, mikor megfordultam és bedugtam a fejem a szoknyája alá
Azért nem utasított vissza, de franciázás nem lett a dologból... Utána jót nevettünk, de még sokáig eltartott, mire a szájába engedett. ...Őneki meg az nem volt fura, hogy miért mondanám, hogy csókolózzunk, amikor addig is egyfolytában csókolóztunk
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 05. 07. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 07. hétfő 10:25
Elképzelem vicces lenne......
Pl: Deák téren kérdőívvel a kézben közvéleményt kutatni..... ki hogy gondolja...... vállnád?

Pl: Deák téren kérdőívvel a kézben közvéleményt kutatni..... ki hogy gondolja...... vállnád?

Igen, én is így használom, csak azt nem tudom, ez mennyire "köztudott".
Kérdezzük meg az utca emberét!

Igen, én is így használom, csak azt nem tudom, ez mennyire "köztudott".
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 05. 05. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 05. szombat 23:26

Akkor hogy teljesen tiszta legyen
Franciázás és francia csók nem ugyan azt jelenti.
Franciázásnak, vagy 69-es póznak hívják azt a testhelyzetet, amikor a férfi és a nő úgy helyezkednek el, hogy mindketten egyszerre tudják kényeztetni egymást. Mindegy, hogy oldalt fekszenek-e, vagy egymáson és az is, hogy melyikük van éppen felül.
Az orális szex az ha nem egyszerre kényeztetitek egymást.
Francia csóknak pedig a nyelves csókot hívják.

Franciázásnak, vagy 69-es póznak hívják azt a testhelyzetet, amikor a férfi és a nő úgy helyezkednek el, hogy mindketten egyszerre tudják kényeztetni egymást. Mindegy, hogy oldalt fekszenek-e, vagy egymáson és az is, hogy melyikük van éppen felül.
Francia csóknak pedig a nyelves csókot hívják.
van olyan aki nem szereti . . . . Á az kizárt
Nekem a 68-as is nagyon bejön.Leszopnak és tartozok 1-el

Hmm... FRANCIÁZÁS -imádom az bizti
Akkor hogy teljesen tiszta legyen
Franciázás és francia csók nem ugyan azt jelenti.
Francia csóknak pedig a nyelves csókot hívják. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 05. szombat 12:34

Francia csóknak pedig a nyelves csókot hívják. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként nem tisztázott a nevezéktan. Hallottam már franciának nevezni a sima orális szexet, de még az egyszerű nyelves puszit is...
Egyébként nem tisztázott a nevezéktan. Hallottam már franciának nevezni a sima orális szexet, de még az egyszerű nyelves puszit is...