Én úgy örültem hogy nem találtam szavakat

Az év első péntekje, oszt semmi örülés nincs? Biztos nem dolgozott senki

Sziasztok!! 2 kv letudva..... friss bekésztve.. :d
Jó reggelt! Kávét valaki? Csak úgy pörögnek a napok, nyakunkon a péntek. Hétvége újratervezés alatt....
Vidám csütörtököt
Vidám csütörtököt

Jó reggelt! Azért érezhető a lazaság, 8 után lefőzni a kávét
Na jó, nem az első, de az sem 4-kor volt azért. Kellemes tavaszias, kicsit ködös idő. Nem mondom, hogy nem jó... De azért fura így január első hónapjaiban. Hétvégén talán eljutunk szaunázni és lazulni Ballószögre. Jól esne már.
Kinek miként indulgat az év? És mi van a csacsogós csajszikkal? Jó lenne már itt is körbeudvarolni őket. Vagy nekik ez nem hiányzik? Csacsogás közben megmasszírkázom a lábacskáikat... Finom kis teremtések.
Na nem álmodozom, szép napot

Kinek miként indulgat az év? És mi van a csacsogós csajszikkal? Jó lenne már itt is körbeudvarolni őket. Vagy nekik ez nem hiányzik? Csacsogás közben megmasszírkázom a lábacskáikat... Finom kis teremtések.
Na nem álmodozom, szép napot

JÓ reggelt!! Friss kv betöltve

Sziasztok! Még óvatossan, de már kicsit dolgozva... Nem kell ezt elkapkodni, előttünk az év

Sziasztok !!!QVA hétfőt átlépve szép napot mindenkinek
Kv bekészítve a munkás hétköznapok elindultak ujra...

Jó reggelt! Tagadhatatlan, jó hamar jött az első hétfő az évben, de talán egy jó kávé ellensúlyozza a traumát
Katja meglepi forrósága... lenyűgöző, szemet és ágyékot kényeztetően tökéletes
Egy jó kis baráti tátsasággal csúsztunk át az újévbe
Szerintem minden adott egy boldog új évhez. A többi rajtunk múlik, szép napot és még egyszer BUÉK!

Katja meglepi forrósága... lenyűgöző, szemet és ágyékot kényeztetően tökéletes

Egy jó kis baráti tátsasággal csúsztunk át az újévbe

Szerintem minden adott egy boldog új évhez. A többi rajtunk múlik, szép napot és még egyszer BUÉK!

Beköszönős
Remek évkezdést és új lehetőségeket mindenkinek.
Túléltétek az óévbúcsúztatást?
Mi szép nyuggerosan otthon töltöttük kettesben,így szeretjük,évközben rohanás van,ilyenkor legalább egymás társaságát élvezzük és töltődünk.
Amúgy praktikus is,hamar hazaér az ember...

Remek évkezdést és új lehetőségeket mindenkinek.
Túléltétek az óévbúcsúztatást?
Mi szép nyuggerosan otthon töltöttük kettesben,így szeretjük,évközben rohanás van,ilyenkor legalább egymás társaságát élvezzük és töltődünk.
Amúgy praktikus is,hamar hazaér az ember...

Hmm.... köszönjük, nagyon kellemes a koccintós forróság
B.Ú.É.K.

B.Ú.É.K.

Hagytam nektek egy kis koccintós nyári forróságot az oldalunkon

Nem bíztátok a véletlenre, így kell ezt csinálni
BUÉK!♡♡♡ (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 12. 31. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 13:49

BUÉK!♡♡♡ (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 12. 31. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

50 fős buliba megyünk, asszem lesz min átcsúszni
Hasonló jókat mindenkinek
BÚÉK ♥︎♥︎♥︎

BÚÉK ♥︎♥︎♥︎
50 fős buliba megyünk, asszem lesz min átcsúszni
BÚÉK ♥︎♥︎♥︎

BÚÉK ♥︎♥︎♥︎
Majdnem elfelejtettem... Lányok ne felejtsétek el megfogni a szerencsehozó farkat az újévben is
Csendben megjegyzem, érdemes többet is kipróbálni biztos ami biztos! Csak az otthonit ne hanyagojátok, ez fontos
Éljünk úgy, hogy a nyugdíjas klubban legyen mit mesélni majd!
Szép estét csússzunk át♧♧♧

Szép estét csússzunk át♧♧♧

Én is beköszön
Köszi a szép irományt szívecskés Katja,egy pusszantással nem is engedünk el ha betérsz ide
Csatlakozom Öcsyhez,értékeljük amink van,becsüljük a barátokat,és igen,jó kis csapat vagyunk
Jó átcsúszást,és boldog,békéset,egészségben és szeretetben az előttünk álló évben is mindenkinek.

Köszi a szép irományt szívecskés Katja,egy pusszantással nem is engedünk el ha betérsz ide

Csatlakozom Öcsyhez,értékeljük amink van,becsüljük a barátokat,és igen,jó kis csapat vagyunk

Jó átcsúszást,és boldog,békéset,egészségben és szeretetben az előttünk álló évben is mindenkinek.

Szépet és Boldogat mindenkinek !!!
Becsuszósat vagy át csuszósat..